Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Jak.novi"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Jak.novi. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 9. srpna 2010 ve 21:37® Jak.novi
- Diskuze: Feeder
timbab> Snad poznám, zda mi prut do tý ruky padnul nebo ne. Pokud ty to nepoznáš, je mi to líto, ale není to můj problém. A to že s tebou nesouhlasím, není důvot, aby jsi se do mě navážel. Nožná ti došly rozumné arugemnty.
- Pondělí 9. srpna 2010 ve 21:29® Jak.novi
timbab> Mě se moc nelíbilo toto: Třeba se ještě k nakupování a prodávání prutů dopracuješ.
- Pondělí 9. srpna 2010 ve 21:25® Jak.novi
timbab> Profík nejsem a ani to netvrdím. Tak se chováš jedině ty. Vidím, že to nemá cenu řešit.
- Pondělí 9. srpna 2010 ve 21:20® Jak.novi
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sethy> …
- Pondělí 9. srpna 2010 ve 21:19® Jak.novi
timbab> To chceš říct, že já jsem úplnej outsider a ty všemohoucí machr? Snad né. Mlže se stát prut co mě nenadchne, mě zklame, ale ne naopak (aspoň u mě).
Tento příspěvek byl editován 9.8.2010 21:20:19 uživatelem Jak.novi. - Pondělí 9. srpna 2010 ve 21:09® Jak.novi
spike> Parabolickou i špičkovou.
- Pondělí 9. srpna 2010 ve 21:09® Jak.novi
timbab> Ale jednou je to špičková akce, tak u zdolávání ryb se nezmění na akci parabolickou. A kupovat si prut, který mi nesedne, jen kvůli tomu, abych ho za chvíli stejně prodal je… též nechci být sprostej. Maximálně když prut nemohu sehnat v žádném blízkém obchodě, objednám ho z internetu a to je docela risk.
- Pondělí 9. srpna 2010 ve 21:04® Jak.novi
timbab> Stačí prodavač na druhém konci prutu. Nebo si protáhnout vlasec, dát to prodavačovi do ruky a opřít se do toho. Ale i tím potřepáním to poznáš (parabolická akce, vetšinou pruty pomalé a rozmitání se hned nezastaví, špičková akce, většinou rychlé pruty a po rozkmitání se hned zastaví).
- Pondělí 9. srpna 2010 ve 21:00® Jak.novi
No né, už v Z lovu jsou dotazy na vybavení.
- Pondělí 9. srpna 2010 ve 20:59® Jak.novi
timbab> A jakou má akci, na to jsi zapomněl.
- Pondělí 9. srpna 2010 ve 20:59® Jak.novi
Ale já mám doma Universum a spokojenost.
- Pondělí 9. srpna 2010 ve 20:57® Jak.novi
spike> Je budeš uplácet?
- Pondělí 9. srpna 2010 ve 20:56® Jak.novi
skwor> Psal jsem, je to člověk od člověka. Ale vydržel ti doma dýl, než mému známímu to Mikado.
- Pondělí 9. srpna 2010 ve 20:53® Jak.novi
timbab> No když mi ten výkal nevoní, nebudu ho ani zkoušet žrát.
- Pondělí 9. srpna 2010 ve 20:52® Jak.novi
timbab> Každopádně poznám, jestli mi do ruky padne nebo ne.
- Pondělí 9. srpna 2010 ve 20:51® Jak.novi
spike> Chtěl jsi to? Máš to mít. Ty by jsi snědl výkal i když ti nevoní?
- Pondělí 9. srpna 2010 ve 20:50® Jak.novi
spike> No vidíš. Je to člověk od člověku. Znám člověka, co Ultraviolet prodal hned po dvou vycházkách.
- Pondělí 9. srpna 2010 ve 20:48® Jak.novi
timbab> Když mi nepadne prut do ruky v obchodě, k vodě si ho brát samozřejmě nebudu a šáhnu po něčem, co mi vyhovuje. Ty by si snědl něco, i když ti to nevoní?
- Pondělí 9. srpna 2010 ve 20:45® Jak.novi
osprey> Jen ať Chytej roste, nic nenamítám.
- Pondělí 9. srpna 2010 ve 20:45® Jak.novi
sethy> Jsem si taky všim.