Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "džigit"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) džigit. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 30. listopadu 2012 v 10:37® džigit
- Diskuze: Feeder
Ciffik> koukni do bazaru.Já koupil docela za slušný peníz i se špic 0,35 a futrálkem na tou potulku.Mám pocit,že je „vedle“ k mání
Budeš-li hodný,dám Ti šáhnout
- Pátek 30. listopadu 2012 v 10:32® džigit
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Martin Chmelík> a to je přesně ono. Koukáš na to jako „tvrdý“ majitel firmy. Komu v tomhle straníš si dal dostatečně najevo.Jen sis opravdu,ale opravdu nikdy neuvědomil,čím byl tento server s Ospreyem vyjímečný…
Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 09:34:37 uživatelem džigit.
Tahle komunita,které si na hony daleko, utrpěla ránu a prostě se z tím nějak vypořádává.Sic každej po svým,ale i tím dávaj najevo tu vyjímečnost… - Pátek 30. listopadu 2012 v 10:27® džigit
hraji> jisté je,že téma vláčení zajištěno bude, na plavanou se tu snad ještě občes zjevíš Ty,ale feeder? Feederu nastane chudé období…
- Pátek 30. listopadu 2012 v 10:15® džigit
hraji>Máš pravdu předsedo
Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 09:16:20 uživatelem džigit.víš,ono je pro některé opravdu těžké se smířit s tím,že tou nešťastnou prezentací výměny redaktorů,se vlastně pozapomělo na prohlášení typu: děláme to pro Vás a Vy děláte tento server. Tak nějak jim došlo,že je to byznys a ne „rodina“.
Jisté je, že to tu navštěvovalo dost lidí kvůli Mírovi a ne kvůli Davidovi /bez urážky,nemyslím,že bych s náčelníkem nevycházel v dobrém/
- Pátek 30. listopadu 2012 v 10:05® džigit
Martin Chmelík> nějak jsem si nevšim,že by Toma někdo odsuzoval.Ty jsi někdy hodně ponořen v byznysu,viď?
- Pátek 30. listopadu 2012 v 9:28® džigit
Piranha> tady ten důvod nikdo nezveřejnil a osobně ho bude vykládat každému zvlášť? Proč,aby to tu hned někdo propálil? Nenech se vysmát…
- Pátek 30. listopadu 2012 v 9:19® džigit
Piranha> nó,tak teď si to rozsek…
Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 08:21:26 uživatelem džigit.
Ten poslední odstavec teda je! - Pátek 30. listopadu 2012 ve 2:42® džigit
Ciffik> sem to nemyslel zle
A co,že nespíš?Já na noční a Ty?
Jinak jsem rozšířil o Speed Lightakurát na potulku
- Pátek 30. listopadu 2012 v 0:46® džigit
Ciffik> z vlastní zkušenosti?
Tím si v určitém ohledu projde každý.
Většina vždy bude chtít nejlepší z nejlevnějších, univerzální, na co největší. Pak se k tomu „svému“ propracuje,jen malé procento,které bude už jen ladit vzhledem ke svým potřebám - Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 23:35® džigit
HaDová> nevím jestli se něco ztratilo,ale mně osobně to momentálně načítá nějak divně.Možná proto ty reakce,jako by tu řádil šotek…
- Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 22:52® džigit
Že prý s čerty nejsou žerty?
- Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 21:41® džigit
Osprey> hodně úspěchů v další činnosti,díky za vše,hlavně za „objevení“ feedru a …šak Ty víš
- Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 21:36® džigit
Martin Chmelík> pěkná agitka
- Úterý 27. listopadu 2012 ve 12:12® džigit
- Diskuze: Pěst na oko
- Neděle 25. listopadu 2012 ve 13:25® džigit
jajco> já jsem díky bohu atheista
Já proti víře jako takové nic nemám,ale když si pak z toho někdo udělá byznys,je to klasická zneužívačka! - Neděle 25. listopadu 2012 v 11:18® džigit
překvapuje
http://www.sport.cz/…-a-spol.html#… - Neděle 25. listopadu 2012 v 9:51® džigit
Char> aby ses z teho neopupinkoval
Tento příspěvek byl editován 25.11.2012 08:54:01 uživatelem džigit.tež přeju fajne pracovni rano
Kole vody plno aut,budu jatka…by jeden neřek,kolik se u Rezavky da zaparkovat aut a kolik se k Porubske kaluži vejde „potřebnych“ - Neděle 25. listopadu 2012 v 9:49® džigit
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 18:54® džigit
- Diskuze: Diskuze s adminy
revoke>
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 11:12® džigit
Fryw> někdy to holt nevychází dle představ…
Hlavu hore,jedeme dál