Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "džigit"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) džigit. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 14. března 2012 ve 20:54® džigit
- Diskuze: Všeobecná diskuze
regulus> průser je,že Ti nikdo nic nevyčetl a i přesto máš pocit,že to musíš vysvětlit.Proč?
Já se Ti tu taky nezpovídám,prostě jsem to udělal a taky podepsal,Ty ne a přesto máš pocit,že to potřebuješ vysvětlit? Zvláštní,viď - Středa 14. března 2012 v 16:21® džigit
a k té petici,nezakládal jsem ji jako anonym.Uvedl jsem o sobě pravdivé údaje ,prej pro potřebu třetí strany
doposud jsem znal jen „třetí odboj“
- Středa 14. března 2012 v 16:14® džigit
osprey> Ty nezapřeš učitele,stále chceš vychovávat
Tento příspěvek byl editován 14.3.2012 16:17:41 uživatelem džigit.
Ono když už nic,tak aspoň to veřejné NE.Já mám kolikrát s úřady zkušenost,že by i zakročili,jen když ono není vždy aspoň někdo proti - Středa 14. března 2012 v 16:09® džigit
osprey> možná i nepochopil,ale tak nějak mi to prostě přišlo.Psal jsem,jsme každý z jinýho těsta
Jinak jsem to studoval včera i dnes a nějakou dobu sleduju i dění okolo.Až takový „anarchista“ nejsem. Možná je to i děním okolo mně,ale to není na veřejný web. - Středa 14. března 2012 v 15:52® džigit
osprey> šak Tě nikdo k podpisu nenutí ani ty ostatní.Navíc je tam možnost se k tomu vyjádřit proč nesouhlas.Píšou tam i ti proti petici,což Ti asi uniklo.
Kolik to vydělá Ti nikdo za současného stavu neřekne.A pracovní místa?Na jak dlouho a pro koho?Na tomhle se napakuje pár zainteresovaných,utopí se spoustu peněz,neb v této době je návratnost nejistá a pro příští generaci tu zbude betonový kanál.Navíc,pokud od toho dávaj němci ruce pryč a my nejsme poslušni rozpočtové kázni,dotace z EU papá.
Navíc nejprv se zveřejní článek a tam i tak trochu žádost o pomoc jednotlivců,kteří ani nakonec nebudou bráni v potaz.Teď tak trochu zpátečka,bo co kdyby?Asi jsme každý jiný.Nechci politikařit,jen jsem prostě vjádřil své NE a uveřejnil to.Pokud se ke mně přidají další,dělají to dobrovolně a taky svobodně vyjadřují svůj názor! - Středa 14. března 2012 v 15:06® džigit
timbab> máš pravdu předsedo,a vo vo vo tom to právě je
Sedí na to jedna hláška z filmu:
Chčijou nám na hlavy a ani se to nesnaží vydávat za déšť! - Středa 14. března 2012 ve 14:51® džigit
timbab> právě proto je třeba se více vyjadřovat k takovýmto megalomanským projektům.
Prodrbávaj se naše love,tak se k tomu můžeme vyjádřit.A že tohle je davová akce,jak poznamenal Osprey?Ano já se k ní přiznávám,ale aspoň se ukáže,jestli jako rybáři máme nějakou sílu říct takovým megaprojektům NE - Středa 14. března 2012 ve 14:39® džigit
ono je třeba se taky pozastavit nad tím,jak se u nás staví.
Udělá se projekt za xx peněz a nechá se schválit.Pak se začne stavět a zjistí se „drobné“ problémy a rozpočet na jejich překonání se navýší o pár desítek milionů.Pak se najdou ještě „drobnější“ problémy,které způsobí přepracování projektu a výsledek?
Asi jako tady http://insider.blog.cz/…ska-fukusima - Středa 14. března 2012 ve 14:29® džigit
sunet> nevím,dal jsem na facebook a tady.
- Středa 14. března 2012 ve 14:04® džigit
sunet> tohle už Timbab nevidí,neb mu stačí k lovu betonový kanál,v něm betonové úkryty pro sumce a jiné,na břehu vybetonované lavičky a betonové krmítka a hnízda pro těch pár zbylých opeřenců…
- Středa 14. března 2012 ve 13:51® džigit
mannice> navíc to není stavba na rok.Tohle pocítí lidi v okolí několik let.
Šak on mu taky někdo jednou bude chtít vybetonovat pískoviště … - Středa 14. března 2012 ve 13:26® džigit
mannice> pokud mu nebude nikdo zasahovat do „baráku“,proč
Tento příspěvek byl editován 14.3.2012 13:27:24 uživatelem džigit.Pak mu odpovíme stejně
- Středa 14. března 2012 ve 13:20® džigit
timbab> už jsem psal Regulovi,nikdo nikoho k ničemu nenutí…
- Středa 14. března 2012 ve 13:08® džigit
timbab> co odpovědět,že mě to taky nebere,že sem z Ostravy?!? nevím........
Tento příspěvek byl editován 14.3.2012 13:11:12 uživatelem džigit. - Středa 14. března 2012 ve 13:01® džigit
regulus> šak Tě nikdo nenutí to podepsat…
Tento příspěvek byl editován 14.3.2012 13:03:33 uživatelem džigit.
Já se Ti taky neseru do hlasování o změně občerstvovny - Středa 14. března 2012 ve 12:58® džigit
- Diskuze: Praha a okolí
http://www.petice24.com/ne_pro
komu se ten magaprojekt nelíbí,může nesouhlas vyjádřit alespoň takto… - Středa 14. března 2012 ve 12:58® džigit
- Diskuze: Ústí nad Labem
komu se ten magaprojekt nelíbí,může nesouhlas vyjádřit alespoň takto… - Středa 14. března 2012 ve 12:57® džigit
- Diskuze: Hradec Králové a okolí
komu se ten magaprojekt nelíbí,může nesouhlas vyjádřit alespoň takto… - Středa 14. března 2012 ve 12:27® džigit
- Středa 14. března 2012 v 9:29® džigit
- Diskuze: Pěst na oko
MIG-35> vzhledem k temu,že to robi jak inkvizice,tak asi do nove doby temna