Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "džigit"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) džigit. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 14. března 2012 v 8:43® džigit
Diskuze: Pěst na oko

http://www.novinky.cz/…-a-gaye.html?…
Tuš co na to povědět… Neni tak davno,co odsuzovali talibance za ničeni historickych soch a včil robja to same.Šak včil pry dojde řada aj na teho Šejkspira… A to pry ještě študuju,esik něbyl rasista aj Hemingvaj a tež ti maliři,jak malovali tych nahych něbohych indijanuv.Našemu Mikešovi už drapki přistřihli a to neni žaden světovy velikan,enem černy kocur v butach!
Třa se narobit jakesik tajne schranki,bo v knihovni a ani na stěnach už takym dilum nebude bezpečno…

Tento příspěvek byl editován 14.3.2012 08:45:50 uživatelem džigit.
Středa 14. března 2012 v 8:34® džigit

fajne deštive a inverzni rano synci.Navic sem po cestě na šichtu potkal aji paru havarek.Asi nebylo vidět,že chčije a na Rudne u Mitalu to kluže :-))

Úterý 13. března 2012 v 18:37® džigit
Diskuze: Feeder

timbab> nebyly řádné podmínky,nejdřív ledy a vysoká voda,pak moribundus.Ještě mám jednu šichtu a pak volno,tak to okouknu :-)

Úterý 13. března 2012 v 18:15® džigit

MP-E65mm> i s focením? :-))

Úterý 13. března 2012 v 18:08® džigit

timbab> vzpomeň na Sandera,potažmo P.Čadka- učit lidi chytat ryby je hloupost!!!

Úterý 13. března 2012 v 18:02® džigit

timbab> Ty rozumíš jazyku tohoto masařského kmene? :-))

Úterý 13. března 2012 v 11:02® džigit

MIG-35> tančík jak tančík,co ale zakrmovací loďka.Na tu si vyšlápnou kdy? :-))

Úterý 13. března 2012 v 10:24® džigit

jsem si s dovolením vypůjčil…

Václav Moravec

Vše, co (ne)potřebujete k životu si přečtete v novinách… „Lidé se perou o slepice! Helena Vondráčková už zeleninu nepěstuje. Léky se budou nově prodávat i v samoobsluze. Chytře na potíže před menstruací. Benzin zdražil o dvacetník. Chůze s holemi pomáhá plicím. Poplatky za emise se vracejí do hry. Dárci orgánů dostanou finanční odškodnění.“ Teprve při psaní těchto koláží po četbě novin si vlastně uvědomím, jak je ten svět pestrý:-) Hezké úterý vám všem, milí přátelé… VM

Úterý 13. března 2012 v 10:15® džigit

konečně jim někdo otevřeně řekl,co si o jejich reformách myslí a už je tu odezva,od těch „nejpovolanějších“

http://www.novinky.cz/…formach.html

Úterý 13. března 2012 v 8:45® džigit

Alov> še něbuj,sme na tym stejně,navic ja v robotě,aj zitra.Ale pak by to možná šlo :-))

Úterý 13. března 2012 v 8:35® džigit

Alov> šak maš kusek Globus :-D

Úterý 13. března 2012 v 8:33® džigit

noba> ono to může být docela šok,jak si to vyhodnotí,že je čas na bouřku a Ty jsi v nejlepším :-)) Nedej bože i se zvukem :-D

Tento příspěvek byl editován 13.3.2012 08:34:27 uživatelem džigit.
Úterý 13. března 2012 v 7:36® džigit

Tuš fajne rano synci :-)
noba> koukal si na tu akva lampu? Jinak prej je to menší akva na prodej:-))

Pondělí 12. března 2012 v 16:42® džigit
Diskuze: Plavaná

hraji> když si švihneš :-))

Pondělí 12. března 2012 ve 13:43® džigit

osprey> to je správné.Raděj ať zarobí českej řeznickej a ještě soused,než nějakej brasil corporation či kery :-))
Jinak neznám větší svinstvo,než kuřecí řízky křehčené, FUJ!!!
Radši chcipnut na listeriu,jak na chemiu

Pondělí 12. března 2012 ve 13:29® džigit

osprey> to kurewstwo mi nesmi přes prah.Já už delší dobu kupuju maso ve visu

Pondělí 12. března 2012 v 11:17® džigit
Diskuze: Plavaná

olda> že Ty si s tím z toho papíru nehnul? A já vzpomínal,jak se trápíš u vody :-))

Pondělí 12. března 2012 v 7:48® džigit

fajne rano synci!
Všem, co maj šukačku i jako výrobní proces,gratuluji ke konečným „produktům“ :-D

Tento příspěvek byl editován 12.3.2012 07:50:14 uživatelem džigit.
Čtvrtek 8. března 2012 v 8:20® džigit

Libor> zklamal jsem… :-((
Při balení jsem zjistil nějaké nerovnosti a musel jsem okrojit,samozřejmě jen ty nejbělejší :-D

Čtvrtek 8. března 2012 v 7:51® džigit

Libor> mladej je od neteře a jezdí nějakou dodávkou.
Jinak tohle se musí zaležet,jdu si dát lisované pražené zrní se sušeným ovocem.Maso lajt ide na večerní chod :-))

Tento příspěvek byl editován 8.3.2012 07:53:23 uživatelem džigit.