Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "džigit"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) džigit. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 4. března 2012 v 8:48® džigit

cercer> á, modré trika na tahu?!? :-D

Sobota 3. března 2012 ve 12:53® džigit
Diskuze: Feeder

mvincik> vidíš a já bych z názvu hádal,že jde o prodejnu písku :-D

Sobota 3. března 2012 ve 12:53® džigit

troutkiller> bo v okolí Ova je to sam jezeďák :-D tady tak levnou strusku z haldy :-D

Sobota 3. března 2012 v 11:00® džigit

olda> tak se ju necháme od Cormaxxe poslat.To pak i s poštovným vyjde levněji :-))

Sobota 3. března 2012 v 10:54® džigit

nnnap> slivovica a med v kombinaci s červeným vínem tomu trochu pomohly.Ale i kdyř je venku krásně slunečno,nepod­ceňuji… Fajne rano synci :-)

Pátek 2. března 2012 v 8:20® džigit
Diskuze: Pěst na oko

nnnap> bibli?Jaké ráže?

Pátek 2. března 2012 v 8:18® džigit

fajne podpraškove rano.Večer propukl moribundus naplno…

Čtvrtek 1. března 2012 v 9:53® džigit

1Mara> byl jsem v lednici,tam nejsou :-))

Čtvrtek 1. března 2012 v 9:29® džigit

cercer> on se jich /děvčat/ ujal bubeník ze Zpocenýho voka s tím,že je naučí hrát na nějakou akci.To mě ještě čeká :-93;

Čtvrtek 1. března 2012 v 8:41® džigit

cercer> a to já vůl se propálil s dárkem Krtkove k narozkam.Koupil jsem ji elektroakustickou kytaru,tak mě ještě večer ovlažovala starými songy,které už ovšem nějak pozapomněla,ale o to víc jich chtěla zazpívat :-))
Zlaté " z chradišťá..­..........." :-D

Tento příspěvek byl editován 1.3.2012 08:42:55 uživatelem džigit.
Čtvrtek 1. března 2012 v 8:38® džigit

jajco> usekneš tomu ruky a budeme to muset ještě více živit.O chlebu a vodě to nahnat na rekultivaci jam po severočeských dolech.Kdo padne,zrecyklovat a pak zrekultivovat!

Čtvrtek 1. března 2012 v 8:27® džigit

hraji> ten bych nejraděj narval tomu zmetkovi přes močovou trubici až do krku a nazpět

Čtvrtek 1. března 2012 v 8:25® džigit

cercer> Nějaká fetka se mi vloupe do aut,kde nic nenechávám a narobí u teho marasu a Ty tu plácáš o kvalitních dílech?

Čtvrtek 1. března 2012 v 8:21® džigit

cercer> asi Tě praštím tím Polským vuřtem,co mi dala roba na přilepšenou do roboty :-D

Čtvrtek 1. března 2012 v 8:16® džigit

hraji> ona ani nebyla finanční,ale aj bych byl „vděčný“ kdyby ten ZMJD rozbil jen to okno u šoféra!!! Zničený zámek,na několika místech vrypy po šroubováku,jak se snažil vyloupnout všechna boční okna.No a s tím související i poškození rámu…
Třešinkou bylo,že po výměně jsem ´musel nové okno reklamovat,neb má vadu a při podrobnějším koukání jsme ještě objevili prasklinu,nebo rýhu v předním okně,bo po tom někdo chodil a vlastně i po spojleru vzadu nad pátými dveřmi.

Čtvrtek 1. března 2012 v 7:53® džigit

fajne rano synci.Řek bych aj vic,ale nemožu mluvit :-)) Ale ono ani se mi po včerejšim dnu ve skloservise nechce.Vraždil bych.....

Tento příspěvek byl editován 1.3.2012 07:54:24 uživatelem džigit.
Středa 29. února 2012 ve 22:56® džigit

HaDová> mně to dnes taky nějak blbne.Ale jen u některých fŕ,či diskuzí. Nejhůř to je v diskuzi k článku o Brnu.Když chci opravit překlep,nejede posuvník,ani přesun myší.Jinde to nedělá,tady je to na první kliknutí…

Středa 29. února 2012 ve 22:39® džigit

nnnap> co Tě k tomu přivedlo,to jak si chytal na picker s winklem? :-D

Středa 29. února 2012 ve 20:24® džigit

krysak1> panelákový e-shop

Středa 29. února 2012 v 10:52® džigit

hraji> já to mám nuceně,nějaká kujwa mi rozmlátila šibu a narobila v autě bordel :-(( Sklo právě dorazilo,tak pojedu na to.