Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "džigit"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) džigit. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 21. února 2012 v 8:46® džigit
Diskuze: Feeder

troutkiller> ale byla to cesta?!? :-D

Úterý 21. února 2012 v 8:21® džigit

hraji> ani nevim,už sem zjistil nějake zavady na pracovišti,tak se je včil robotnici snaži opravit.Se nam zasekl zamek k rozvaděčum,pry novostavba,co se divim :-))
No zatim to vidim tak maximalne,že bych hodil držku až budu otvirat vrata,bo je všude led.Eště bych se moh skřypnut pazury v naši opravene brance,ale nebudu malovat na zeď :-D

foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img47518.jpg
Úterý 21. února 2012 v 7:55® džigit

IV.TO.ŠIRDA> dneska su na trhu ruzne vodou ředitelne lazury na dřevo.Zajeď do Horn… a optej se.Těžko radit,bo je teho po ko.ot a aj v ruznych odstinach :-)

Úterý 21. února 2012 v 7:54® džigit

Alov> ty zje radič.Viš kolik taka sranda stoji.Tym nemyslim enem mince,ale aj robotu.
My mame doma taki stul,kery chtěla mama opravit.Ten pajtaš to leštil dva tydny…

Úterý 21. února 2012 v 7:50® džigit

fajne mrazive rano synci.
Tuš jak bym začal.Rano divam na termometer,ukazuje 3° slunečno,divam,aj kulu vidim.Řikam se budě fajně,a tež bylo.
Vylezu ven se psem, hned sem sebu flaknul na zmrzlym chodniku/sem se nevšim,že před tu trojku bylo take male nenapadne minus/,v ten moment se na mně pes vrhnul,bo se synek myslel,že začina zabava.Vzal mně drapem do frňakove dirky,tuš bylo hned červeno.Ukončil sem prochazku a šel se dať do kupy.Roby se myslela,že sem se porval,bo slyšela enem kleti a pak ja,s pyskem na červeno.Pravim ji,ja porval s vlastnim psem.Cyp nechtěl na mraz,tož mi jednu vetnul.Šla se po svym,bo věděla,že rani přyděl humora je vyčerpan.
Vylezu ven na druhy pokus.Auto zalete ledovu vrstvu,porval sem škrabku a šel na věc.Jak sem se natahoval na horni konec skla,šklhnul sem a vzal to tym rozbitym frňakem po kapotě…
Už sem se nešel ani myt a vyrazil na šichtu.Sem tu, a zatim dobry :-D

Tento příspěvek byl editován 21.2.2012 07:52:00 uživatelem džigit.
Neděle 19. února 2012 ve 21:03® džigit

troutkiller> šak uvidíš :-)
Já právě s Beastu přešel na Speed,ale v lightu se ten rozdíl na malých vodách minimalizuje…

Neděle 19. února 2012 ve 20:45® džigit

troutkiller> tak to Ti rozumím,tam bude Profik rychlejší.No ten light bys pustil?

Neděle 19. února 2012 v 17:25® džigit

troutkiller> nevím co má Ciffik za typ,ale raději ten Speed multi heavy.Jinak Dragon Maxima je slušný prut,jen ty jemnější šice třeba doladit mivarďáckými.A o­proti Ciffikovému,byl rychlejší :-)
A co Ti to doma „zbytečně“ leží za šíma?

Neděle 19. února 2012 ve 12:34® džigit

troutkiller> asi jsem jediný,ale mně ten profik v ruce nesedl.A Speeda mám v multiheavy a jsem nad míru spokojen. Ale mivarďácké špičky se mi líbí,akorát na ty zmiňované profiky nejsou moc k sehnání.Ty tenčí jsem dodal k Drakovi,tam by je za jejich špice poslal někam.
Jinak u nás Sportexy moc k osahání nejsou,proto ten Speed :-)

Tento příspěvek byl editován 19.2.2012 12:41:50 uživatelem džigit.
Pátek 17. února 2012 ve 23:00® džigit
Diskuze: Pěst na oko

nnnap> to byla i má úkol.Obrátit,na sníh a přes dřívko šlem dolů.Dnes už většinu kupuji

Pátek 17. února 2012 ve 20:36® džigit

nnnap> ale stejně,domácí je domácí :-D

foto/diskuze/pest_na_oko/2012/th-img47423.jpg
Pátek 17. února 2012 v 19:56® džigit

nnnap> ten česnek nebyl zrovna dobrý případ,český paličák je český paličák.My,co ho dáváme do všeho,mimo krupice semlbáby a rýžového nákypu,víme své :-D

Pátek 17. února 2012 v 19:53® džigit

osprey> Ani bych to po Tobě nežádal.Plně Tě chápu,chytat s tím budu já :-) Jinak jsou oba krásně zpracované.

Pátek 17. února 2012 v 15:53® džigit

osprey> právě nad ním jsem v lajtu přemýšlel v BX,speed už je dražší o patnáct stovek.Nevím,jestli i o tolik lepší :-))

Pátek 17. února 2012 ve 13:39® džigit

osprey> a máš Beasty,nebo Speedy?

Tento příspěvek byl editován 17.2.2012 13:39:16 uživatelem džigit.
Pátek 17. února 2012 ve 13:32® džigit

nnnap> jó bejvávalo.A že by mi nedal šanci,no nevím nevím tohle není moc „rychlík“.A navíc je docela čitelný.To je horší Maliňák,to je správná žiletka.Pokud ještě cvičí na ringáč,měl bych obavy :-))
Jinak jsem viděl testy Asiatů a Kavkazů pro rusy.To byla síla,pes proti psu.Nesmí couvnout,jinak jde mimo chov.Jenže taková hovádka potřebují majitele s „HLAVOU“ ne nějakého týpka,co o psu jen slyšel,či četl.Navíc to množství žrádla,brr :-))

Pátek 17. února 2012 ve 13:26® džigit

chosebaits> kdysi jsem čet v Pes p.č. článek o šarplaninci.To je ještě větší poděs.Chlápek psal o desítkách štychů při setkání s jeho původním psem a budování si postavení ve smečce.Starej ho jako štěně bral,mladej ho pak v dospělosti zakoust a pak se pustil i do toho chlápka

Tento příspěvek byl editován 17.2.2012 13:26:45 uživatelem džigit.
Pátek 17. února 2012 v 8:27® džigit

nnnap> jezdil jsem odchyt,cvičil se psy,ale nikde jsem se s takovým nepotkal. Je to velke jako kuň,nic vic :-)) Zato takový středoasiat,nebo kavkaz :-)

Tento příspěvek byl editován 17.2.2012 08:27:52 uživatelem džigit.
Pátek 17. února 2012 v 8:24® džigit

fajne rano synci :-)

Pátek 17. února 2012 v 8:17® džigit

Tommy> milá Tommy,vše nej k nerozeninám :-D pivo :-D

Tento příspěvek byl editován 17.2.2012 08:17:57 uživatelem džigit.