Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "džigit"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) džigit. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 9. února 2012 v 7:26® džigit

Fajne rano synci.Dnes opět pracovní,venku „příjemných“ –10,5°C , inverze jak… šak vy vitě :-))

Středa 8. února 2012 ve 20:07® džigit
Diskuze: Feeder

krysak1> u Písku?Přece Pískovou :-D pomoooooooooooooc

Středa 8. února 2012 v 10:24® džigit

Bílinský medvěd.Chlastá,tak je na čtyřech :-))

Pondělí 6. února 2012 v 17:57® džigit

sus1> ty ptáku,ještě Ti neomrznuly kouličky? :-))

Pondělí 6. února 2012 v 8:21® džigit

hraji> fajne rano synci.Dneska sem se moh přispat.Venku mrzne a začalo foukat.Nějak se mi nechce z pelechu :-)

Pondělí 6. února 2012 v 1:04® džigit

HaDová> mrknul bych,ale kam ? :-)

Neděle 5. února 2012 v 15:13® džigit

osprey> aby to na tu vzdálenost neučinkovalo,jako pověstný „gumák“ :-))

Neděle 5. února 2012 v 15:12® džigit

Alov> taky hlasuju PRO

Neděle 5. února 2012 v 9:36® džigit

čabi> není povedená?Je to děs!Kazí to celkový dojem z toho prutu

Neděle 5. února 2012 v 8:57® džigit

skwor> ahoj,Ty si měl v ruce to nové Imperium? To staré mi nějak nesedlo,ale tohle vypadá hezky

Neděle 5. února 2012 v 8:50® džigit

Tommy> jojo
Ráno jsem nežral bo sem se těšil na večerni sex.
Neobědval jsem bo sem se těšil na večerni sex.
Nevečeřel jsem bo sem se těšil na ten sex.
Nakonec sem ani nešukal,bo sem byl hladny jak kokot!

Neděle 5. února 2012 v 7:30® džigit

jb> co to jsou dlouhé hody? Feeder není primárně určen pro „dlouhé“ hody,neb na velkou vzdálenost ztrácí „svou“ účinnost.Jinek ,při použití vhodné zátěže se k padesáti metrům dostaneš s kerýmkoli,jen přesnost hodu bude jiná.
U navi je to jednoduché,jeko u všeho na větší vzdálenost je potřeba větší průměr cívky a její menší hloubka.

Neděle 5. února 2012 v 7:26® džigit

Tommy> že je hned tepleji? :-)) Aj ptaci su u krmitka :-D

Neděle 5. února 2012 v 7:17® džigit

Fajne rano synci!
Dnes je to jakesik podezřele.Wolf naskočil,sklo sem nmusel škrabat,dveře šly normalně odevřit,Mittal pere na Frydek,je vidět nebe… Kura, esik se cosik nebliži,bo tak podezřele rano?!? :-D

Sobota 4. února 2012 ve 13:20® džigit

relis> a kery bude robit v ledu ďuru?Šak to musite mět komplet zamrzle…

Sobota 4. února 2012 ve 13:06® džigit

relis> se nebuj.Už aj kraťasy sem odložil aj zimni bundu vytahl a třikrat oblek :-)) Se zežeň šofera a dojeď z teho prašneho vrchu!
Se divam,že vas stryček Mittal dneskaj nijak nešetři.Rano valil jak o všednim dňu…

Tento příspěvek byl editován 4.2.2012 13:08:57 uživatelem džigit.
Sobota 4. února 2012 ve 12:24® džigit

hraji> stě se přivstal kolego :-))

Sobota 4. února 2012 v 10:08® džigit

u nás ráno –19°,teď mi to ukazuje –15,ale ta deka?Slunko není,jen světlá šmouha a je to takové „protivnější“.
Jsem zvědav co kluci na zimním táboření.Taky říkaj,že ve městě se ta zima nějak hůř zvládá

Sobota 4. února 2012 v 8:03® džigit

1Mara> hoj hoj.Jak tam u vás na západním severu?:-))

Sobota 4. února 2012 v 7:20® džigit

dobroje utro!rybaki :-)
Napsal bych azbukou,ale už nějaký pátek do PC nedávají :-)) Kosa jak v ruskym filmu,vzduch jak v cementarce,ja v robotě,no řeknite,co vic si možu přat při sobotě.Wolf rano naskočil,ale budiki měl jakesik mazle.Němečti soudruzi asi nepočitali při vyrobě,že se to jejich auto bude provozovat na dalnym vychodě. Měkčene plasty se stali tvrzenymi,škrabeš sklo z venku abys pak zjistil,že je to ve vnitřku,každy den su zamrzle ine dveře.Na plotach se hnuli branky a brany,zamky do sebe nepasuju… No neni to rano rozmanite? :-D