Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "džigit"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) džigit. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 28. ledna 2012 ve 13:13® džigit
- Diskuze: Pěst na oko
ladamaj> to co je psáno o nápomoci RS nikdo nebere vážně,počkat,je to tam ještě?
Rs může požádat o součinnos PČR či MP,poku nestíhá,ale rybáře ne.Tohle je spíš rybářova „povinnost“. Tady na netu je spousta „siláků“,ovšem jen na netu.
Bohužel je taková divná doba,čest,že patřím do cechu rybářského se nosí jen,když chci machrovat počtem a velikostí úlovků!!! - Sobota 28. ledna 2012 ve 13:05® džigit
hraji> teď jsem neměl na mysli komisi,ale RS u vody.Dost často vidím rozdíly a ani to nemusí být známý.Našinec je o.k. a odjinud se řádně probere…
- Sobota 28. ledna 2012 ve 12:26® džigit
SURF> Hraji už napsal postup,tak já jen k tomu „co by…“
Jednou z věcí je mít stejný metr na domácí,jako na „cizí“
Mít větší volnost MO při obměně RS a tak trochu si RS,potažmo jejich činnosti či nečinnosti všímat.
Nebýt lhostejný,ze strany řadových rybářů, k činnosti okolo vody a lepší součinnost s RS. Ne nechci zavádět „PS VB“,ale přeci když chci pořádek,nemůřu jen vykřikovat a RS nechat ve štychu při problémech.Hájíme přeci společné!
Ono je toho víc,ale jdu obědvat a tohle už asi nějaké reakce vyvolá,snad - Sobota 28. ledna 2012 v 9:46® džigit
ladamaj> zrovna včera jsem byl pro noty a nakousnul tuto otázku.Hned mi byl nabídnut seznam lidí v trestu.Samo,že ne podrobně/dle 101 jen mimo dosah bez brejlí
/ Tak je vidět,že to jde,jen chtít
- Pondělí 23. ledna 2012 ve 23:37® džigit
- Diskuze: Dámská jízda
IV.TO.ŠIRDA> Tonik a předak,tak na větrani
- Pondělí 23. ledna 2012 ve 23:30® džigit
- Diskuze: Všeobecná diskuze
spike> naštěstí ne,už jsem měl zkušenost
- Pondělí 23. ledna 2012 v 16:11® džigit
- Diskuze: Z lovu | Způsob lovu: Plavaná
Letos jsem ještě nebyl,ale při exhumaci pozbytých fotek na mně vykoukla jedna památeční.Aspoň mám důkaz pro tvrzení na kartě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 23. ledna 2012 v 16:09® džigit
- Diskuze: Z lovu | Způsob lovu: Plavaná
Letos jsem ještě nebyl,ale při exhumaci pozbytých fotek na mně vykoukla jedna památeční.Aspoň mám důkaz pro tvrzení na kartě
Tento příspěvek byl editován 23.1.2012 16:14:39 uživatelem džigit.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. ledna 2012 v 15:33® džigit
- Diskuze: Feeder
taky dávám hlas baitu,už jen proto,že většinou chytám na dva anavíc si nedovedu představit,že bych si neustále nastavoval brzdu.A nebo jsem leniv?
- Neděle 22. ledna 2012 v 15:14® džigit
nnnap> co řešíš odpady,ty je určitě nazajímají.Taky nač,když nejsou jejich.Soustřeď se na problém umakart
- Sobota 21. ledna 2012 ve 23:41® džigit
- Diskuze: Diskuze s adminy
nnnap> nesej,chlapci se pomalu přivykaj na slušnostní pozdravení.Počkej,bude to gradovat
- Sobota 21. ledna 2012 ve 23:40® džigit
IV.TO.ŠIRDA> Ivetko neblázni!Umakart nenatřeš,tedy natřeš,ale bude se odírat.Nech to takhle,nebo to překopej
- Sobota 21. ledna 2012 ve 23:27® džigit
- Diskuze: Plavaná
přes den mi nejel net,tak teď.Když jsem lovil ztracené foto,vykoukla na mě i tahle.Berte to,jako potvrzení mého nej úlovku
Tento příspěvek byl editován 21.1.2012 23:29:21 uživatelem džigit. - Sobota 21. ledna 2012 v 9:48® džigit
Tommy> předpokládám,že pracovní…
- Sobota 21. ledna 2012 v 8:12® džigit
kety.vydra> zvláštní,psal jsem tu v sedum a nejni to tu.
Tuš ještě raz,fajne rano synci - Pátek 20. ledna 2012 v 7:57® džigit
Fajne rano,synci
- Čtvrtek 19. ledna 2012 v 10:32® džigit
Bigpista> povídej a přeháněj.Člověka potěší,když vidí,čte či slyší o cizím neštěstí
- Čtvrtek 19. ledna 2012 v 8:26® džigit
- Čtvrtek 19. ledna 2012 v 8:20® džigit
hraji> tež přeju fajne rano.
Ste měli na naměsti veselo,pry šaman a tance aby nasněžilo?
A kery to potem uklidi,když se jim to vymkne z ruk,co? Ať volaju Jesenik,tam pry maju přebytky - Středa 18. ledna 2012 v 6:52® džigit
Tuš fajne rano syncy
Tento příspěvek byl editován 18.1.2012 06:53:09 uživatelem džigit.