Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "džigit"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) džigit. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 18. ledna 2012 v 6:49® džigit
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Alov> he?Tož to budě jakysyk inny pazgřoň.Ja už valim do společneho,na 110 procent.Možna aj vic
Tento příspěvek byl editován 18.1.2012 06:52:55 uživatelem džigit. - Úterý 17. ledna 2012 ve 14:27® džigit
osprey> ja negrcam,to už musi byť
Se robim prču,bo řyť se zvykla ny kybel a včil taky luxus.V nejhoršim by sem se zašel do Lidela kupit jeden Ambrosius - Úterý 17. ledna 2012 ve 14:07® džigit
Hurá,je proraženo.Předem sem se domluvi,že jak mi něšprycne do chalupy,aj gořalka budě.A byla!
Enem nevim,pro když už možu,mam zacpu - Úterý 17. ledna 2012 ve 12:05® džigit
regulus> položme se na otázku.Já jim vyklidil přístup,odklidil sníh a poctivě čekal a čekal a čekal a čekám a čekám… Mezitím vše zapadalo sněhem,tak pojím a jdu na druhý pokus,pak na tře…
Asi se ve sklepě vetnu do štusa a urobim se do pateřni ruly proražku.Enem musim zajet na Salmu pro vydřevu,bo jak nepodbuduješ zavali - Úterý 17. ledna 2012 v 9:21® džigit
Dobré ráno,jdu „prostřít“ osádce tlakového vozu.Vlajky už visí…
- Pondělí 16. ledna 2012 ve 22:24® džigit
nnnap> kere tchyně?Jaruna sedi doma na Dubině
- Pondělí 16. ledna 2012 ve 22:07® džigit
nnnap> co to meleš?Tě zapomněli v Bruntali rusi?
- Pondělí 16. ledna 2012 ve 21:59® džigit
- Diskuze: Ostrava a okolí
Forcell> to se musíš mrknout do fóra,tam je to přehlednější,tak se tam děje víc
- Pondělí 16. ledna 2012 v 15:53® džigit
hraji> co Tě nazabije…
Sice je pravda,že dneska mam strach aj sebrat za kliku
- Pondělí 16. ledna 2012 v 15:51® džigit
kubas> něco o práci na odboru dopravy Ostravského magistrátu vím…
- Pondělí 16. ledna 2012 v 15:28® džigit
Bigpista> kecko,o tym bych musel cosyk vědět.Až 2013
- Pondělí 16. ledna 2012 v 15:24® džigit
já už vlastně taky ne
Tento příspěvek byl editován 16.1.2012 15:27:53 uživatelem džigit.
Ještě pro ilustraci doklady,ten zbytek mi budete muset věřit
Dneska nešukám,nic nerobim a nikam nejdu.Pít budu přivázaný v leže s připravenymi: kybel,lekarňu aj s defibrilatorem a intubačni hadicu - Pondělí 16. ledna 2012 v 15:04® džigit
Tak jen ve zkratce lehký nástin mého „dobrého“ rána a vlastně i celého dopoledne.
Tento příspěvek byl editován 16.1.2012 15:06:11 uživatelem džigit.
Přijeli s „chroustalem“,hodinu rozmotávali pružinu a nastalo vsunutí přes stroj do odpadu.Několikrát se nám pružina splašila,popadalo vše v okolí,několikrát uvěznila dělníkovi ruku a nasadila i nelsona,mně odchytila šňůrky z tepláků-zastaveno za vteřinu dvanáct,právě se mi natahoval do uzle pták,abychom stejně zjistili,že takto už ne.Problém mimo pozemek.Anabázi s OVaK komu co z kanalizace patří jsme ukončili usmlouváním vyslání dalších vozů s dělníky.Ovšem zítra
Třešinkou na dortu toho všeho,byl pád mých veškerých dokladů/OP,ŘP,zbroják,od auta,zelená karta,hygiena,kartička pojištěnce a služebák/ do odkryté žumpy,zlomená sekyra a krumpáč! No ať mi někdo řekne,že to nebylo vydařené ráno - Pondělí 16. ledna 2012 v 8:47® džigit
taky dobré,už jsem měl jít na ty ho…,ale chlapec přijel a bez „chroustala“
Idu těpat snih
- Neděle 15. ledna 2012 ve 13:13® džigit
Alov> nekaž ho,aspoň někdo tu musi byt střizlivy
- Neděle 15. ledna 2012 ve 12:11® džigit
timbab> a to mi včil došlo na mejl http://www.zenax.cz/…sex_3848.htm
Kujwa ma tak někdo starosti
- Neděle 15. ledna 2012 ve 12:05® džigit
timbab> pry na to nevypadal,že esik ma kehosik poslat.Manufaktura houno.Jeden zkontroluje,druhy protahne,třeti dojede vyučtovat.Soukromnik by krachnul…
- Neděle 15. ledna 2012 v 11:56® džigit
timbab> šak on ten … zvednul enem poklop na ulici,či tam nestoji voda?!?
A ja musim zevnitř,bo na to jim šahat nemožu… Hlavně,že pětimeter spirala tam vjela jak šulin do galoša a ten kusek pod chodnikem nedošahnu.Jak budu muset kopat,tak mně picne.Se budu muset sehnat veselu partyju z dalneho vychoda… A to beztak dojde jakysik pajtaš z uřadu,že sem neohlasil zábor svojeho chodnika!!! - Neděle 15. ledna 2012 v 11:41® džigit
Alov> ale se něbuj.Citim s Tebu,bo v daňach tež nevynikam
- Neděle 15. ledna 2012 v 11:39® džigit
timbab> ani nemluv.Přijeli s kanalizací,a že prej u nich na ulici je to o.k. ale to se enem kukli do páteřní ruly.By ho cypa asyk ubylo,kdyby se zehnul a mrknul aj dale.Roba měla nachystanu slivku,ale takym fachmanum bych dal tak močku z Odry,kujwa svět Možna se zitra uvolni kamošovi „chroustal“ a vypustime ho do ruly pod chodnik,kera pry je dle tych mamrdu naša…
Jak prdne elektriky,mam centralu,na taku udalost chemicky hajzel,enem nevim esik se nemam zrobit aj vrt na vodu a plyn.
A proti takym městskym firmam,kaj se ztracaju naše love tak akurat semtex
Se dneska servu,jak česnek-až teda odčerpam