Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "džigit"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) džigit. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 3. září 2011 v 11:09® džigit

chlapci,fšecko popořadě.Letos na zimu to odnese kormoran a další na jaře,když se budou pářit 

Sobota 3. září 2011 v 10:21® džigit

1Mara> jen někdy

Sobota 3. září 2011 v 10:18® džigit

Alivio> já jen ať nejedeš v bermudách na „aljašku“.Vždyť mně jde přece o člověka,kama­ráda,rybáře,spo­ludiskutující­ho.......... 

Sobota 3. září 2011 v 10:15® džigit

když jste u TĚCH. V OVA dělá v ochrance černoch.Černej jak uhel,ale obr.Jednou ulovil čmouda,jak krade a za límec ho vyášel před obchod.Milej čmoud kopal nohama a řval na celé kolo.„Já myslel,že bracha a Ty seš kuwa tež rasysta“/y je schválně/ Další vulgarity nebudu popisovat,ale jak černej nadává černému do rasistů pobavilo docela dost lidí.Chudák „obr“ je na úseku přestupků stálým klientem,právě a hlavně za tuto „bratrskou“ neústupnost :-))

Sobota 3. září 2011 v 10:09® džigit

tomson> a chytat už budeš sám?Zkus hledat a koukat,kde loví.Bolen není tak vzácná ryba,že by žila jen na pár revírech.A kdyby přece,nikdo Ti věřejně fleka nevyzradí.Časem to pochopíš PROČ!

Pátek 2. září 2011 v 17:44® džigit

Alivio> :-D :-D krásné počasí tam mají :-P

Pátek 2. září 2011 v 8:42® džigit

jeden zajímavý odkaz,pro všechny.Třeba Vás budou zajímat veřejné zakázky na Úseku vodního hospodářství a Úseku pro společnou zemědělskou a rybářskou politiku EU http://eagri.cz/…Default.aspx?…

Tento příspěvek byl editován 2.9.2011 08:44:16 uživatelem džigit.
Čtvrtek 1. září 2011 ve 22:23® džigit

regulus> zkus vymyslet něco jiného,tohle je jen jedna z možností…

Čtvrtek 1. září 2011 ve 22:17® džigit

Mary> jeden je z pečených paprik a jeden chilli a česnek.Dávám si různě,když je chuť,chilli většinou ke guláši a pečenému masu,paprika k sejru :-)

Čtvrtek 1. září 2011 ve 13:00® džigit

revoke> šak je „demoška“-já sem PRO

Čtvrtek 1. září 2011 ve 12:55® džigit
Diskuze: Sumcařina

džigit> trocha korekce-roztodivna křižovatka.Fčil to vypada,jak bym neměl všech pět P z pěti :-))
Jinak na te fotce,to sem robil čerta v Barborce.To je taka stara tramvaj,co semo tamo křyžuje Ostravu :-)

Tento příspěvek byl editován 1.9.2011 12:57:12 uživatelem džigit.
Čtvrtek 1. září 2011 ve 12:37® džigit

DJ> ja sem taka ztodivna křožovatka ze severu moravy.Jedna babka z Polske,jedna z Brna.Jeden dědek chachar,druhy z Hane.A to se nepřej vědět,odkaj su jejich rodiny :-D Chutě mam jak Gruzinec střikly kerymsyk od středniho mořa a sam se citim jak potomek čerta s komediantem…
A fčil babo raď,bo aj z valachami se rozumim :-D

Čtvrtek 1. září 2011 v 11:50® džigit

DJ> i když je svoboda slova,já to neřek :-))

Čtvrtek 1. září 2011 v 11:48® džigit

DJ>protože že jseš línej a neumíš ho upravit :-P

Čtvrtek 1. září 2011 v 11:35® džigit

Kazan> to je ono,teď taky sem tam spinkám,ale furt mi do toho někdo kecá :-))

Čtvrtek 1. září 2011 v 10:10® džigit

mvincik> bo si včil z te školy vylez :-P

Čtvrtek 1. září 2011 v 9:13® džigit

Až budete starší,jak rádi budete vzpomínat :-) Hodně školních úspěchů

Čtvrtek 1. září 2011 v 9:11® džigit

Alivio> já nikoho nejmenoval.No a pokud myslím toho,co Ty-pouze přeplnil pohárek,tak mně to tak napadlo.Jsem pro radikálnější řešení u tohoto jedince :-)

Čtvrtek 1. září 2011 v 7:46® džigit

Alivio> tak to bych se taky zajímal.Snad by mohlo být nějaké aspoň hlasování o dalším osudu daného jedince při opakovaném porušení pravidel.Řešit něco přemazáním nevhodných příspěvků,kde jsou napadáni a uráženi ostatní členové,zřejmě nepomáhá!

Úterý 30. srpna 2011 v 17:03® džigit

osprey> už jsem dovařil,tak budu šmírovat :-))