Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "džigit"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) džigit. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 3. září 2011 v 11:09® džigit
- Diskuze: Všeobecná diskuze
chlapci,fšecko popořadě.Letos na zimu to odnese kormoran a další na jaře,když se budou pářit
- Sobota 3. září 2011 v 10:21® džigit
- Diskuze: Dámská jízda
1Mara> jen někdy
- Sobota 3. září 2011 v 10:18® džigit
- Diskuze: Přívlač a dravci
Alivio> já jen ať nejedeš v bermudách na „aljašku“.Vždyť mně jde přece o člověka,kamaráda,rybáře,spoludiskutujícího..........
- Sobota 3. září 2011 v 10:15® džigit
když jste u TĚCH. V OVA dělá v ochrance černoch.Černej jak uhel,ale obr.Jednou ulovil čmouda,jak krade a za límec ho vyášel před obchod.Milej čmoud kopal nohama a řval na celé kolo.„Já myslel,že bracha a Ty seš kuwa tež rasysta“/y je schválně/ Další vulgarity nebudu popisovat,ale jak černej nadává černému do rasistů pobavilo docela dost lidí.Chudák „obr“ je na úseku přestupků stálým klientem,právě a hlavně za tuto „bratrskou“ neústupnost
- Sobota 3. září 2011 v 10:09® džigit
tomson> a chytat už budeš sám?Zkus hledat a koukat,kde loví.Bolen není tak vzácná ryba,že by žila jen na pár revírech.A kdyby přece,nikdo Ti věřejně fleka nevyzradí.Časem to pochopíš PROČ!
- Pátek 2. září 2011 v 17:44® džigit
- Diskuze: Přívlač a dravci
Alivio>
krásné počasí tam mají
- Pátek 2. září 2011 v 8:42® džigit
jeden zajímavý odkaz,pro všechny.Třeba Vás budou zajímat veřejné zakázky na Úseku vodního hospodářství a Úseku pro společnou zemědělskou a rybářskou politiku EU http://eagri.cz/…Default.aspx?…
Tento příspěvek byl editován 2.9.2011 08:44:16 uživatelem džigit. - Čtvrtek 1. září 2011 ve 22:23® džigit
- Diskuze: Diskuze s adminy
regulus> zkus vymyslet něco jiného,tohle je jen jedna z možností…
- Čtvrtek 1. září 2011 ve 22:17® džigit
- Diskuze: Dámská jízda
Mary> jeden je z pečených paprik a jeden chilli a česnek.Dávám si různě,když je chuť,chilli většinou ke guláši a pečenému masu,paprika k sejru
- Čtvrtek 1. září 2011 ve 13:00® džigit
revoke> šak je „demoška“-já sem PRO
- Čtvrtek 1. září 2011 ve 12:55® džigit
- Diskuze: Sumcařina
džigit> trocha korekce-roztodivna křižovatka.Fčil to vypada,jak bym neměl všech pět P z pěti
Tento příspěvek byl editován 1.9.2011 12:57:12 uživatelem džigit.
Jinak na te fotce,to sem robil čerta v Barborce.To je taka stara tramvaj,co semo tamo křyžuje Ostravu - Čtvrtek 1. září 2011 ve 12:37® džigit
DJ> ja sem taka ztodivna křožovatka ze severu moravy.Jedna babka z Polske,jedna z Brna.Jeden dědek chachar,druhy z Hane.A to se nepřej vědět,odkaj su jejich rodiny
Chutě mam jak Gruzinec střikly kerymsyk od středniho mořa a sam se citim jak potomek čerta s komediantem…
A fčil babo raď,bo aj z valachami se rozumim - Čtvrtek 1. září 2011 v 11:50® džigit
DJ> i když je svoboda slova,já to neřek
- Čtvrtek 1. září 2011 v 11:48® džigit
DJ>protože že jseš línej a neumíš ho upravit
- Čtvrtek 1. září 2011 v 11:35® džigit
Kazan> to je ono,teď taky sem tam spinkám,ale furt mi do toho někdo kecá
- Čtvrtek 1. září 2011 v 10:10® džigit
mvincik> bo si včil z te školy vylez
- Čtvrtek 1. září 2011 v 9:13® džigit
Až budete starší,jak rádi budete vzpomínat
Hodně školních úspěchů
- Čtvrtek 1. září 2011 v 9:11® džigit
Alivio> já nikoho nejmenoval.No a pokud myslím toho,co Ty-pouze přeplnil pohárek,tak mně to tak napadlo.Jsem pro radikálnější řešení u tohoto jedince
- Čtvrtek 1. září 2011 v 7:46® džigit
Alivio> tak to bych se taky zajímal.Snad by mohlo být nějaké aspoň hlasování o dalším osudu daného jedince při opakovaném porušení pravidel.Řešit něco přemazáním nevhodných příspěvků,kde jsou napadáni a uráženi ostatní členové,zřejmě nepomáhá!
- Úterý 30. srpna 2011 v 17:03® džigit
osprey> už jsem dovařil,tak budu šmírovat