Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "František Helm"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele František Helm, které napsal v diskuzi Kaprařina. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Středa 22. února 2012 ve 12:14® František Helm
- Diskuze: Kaprařina
olda> Díky za odkazy
- Úterý 21. února 2012 ve 22:33® František Helm
- Diskuze: Kaprařina
Mohl by mi prosím někdo poradit, jakej konzervant bych mohl použít do boiliesu a v jakým dávkování? díky
- Neděle 22. ledna 2012 v 19:24® František Helm
- Diskuze: Kaprařina
osprey> Nejjistější by to určitě bylo, vést suchý, ale vařit to v hrnci na etapy by asi zabralo dost času… ale řešení to určitě je – Díky
- Neděle 22. ledna 2012 v 19:21® František Helm
- Diskuze: Kaprařina
srkman> Jo jo, přidávám. Takový NHDC nebo CSL nikdy zatim neuškodilo.
- Neděle 22. ledna 2012 v 19:19® František Helm
- Diskuze: Kaprařina
Všem moc díky za rady, určitě některý využiju…
- Sobota 21. ledna 2012 ve 23:02® František Helm
- Diskuze: Kaprařina
Zdravim, neporadil by mi někdo, jak nejlépe zakonzervovat namíchanej partikl, aby vydržel co nejdéle. Potřebuju s sebou na výpravu cca 300 kg a aby mi to vydrželo cca 1 měsíc. Mám v tom uvaženou kukuřici, pšenici, a ostatní semena + NHDC, esence atd. Tak bych byl nerad, aby to přišlo hniveč… díky za rady
- Úterý 25. října 2011 ve 23:14® František Helm
- Diskuze: Kaprařina
Zedtu> Ze svý víkendový zkušenosti můžu doporučit: klasickou pevnou montáž s olověnou šňůrou, crankedy 4 s rovnátkem, 0,16mm pletenku návazec o délce cca 12cm pod olovem. Během noci 3 hezký kapry a to bylo –8C. Na druhým jsem měl to samý jen delší návazec cca 40cm a bez záběru. Nejspíš náhoda, ale fungovalo to takhle. Ten hlavní důvod záběrů ale asi stejně byla peletka 3XL (10mm) + obalovací těsto 3XL. Tak můžu jenom doporučit…
Tento příspěvek byl editován 25.10.2011 23:15:11 uživatelem František Helm. - Středa 20. dubna 2011 ve 21:19® František Helm
- Diskuze: Kaprařina
Povedlo se mi to vysušit jednou na beton, když jsem je dal v síťovině do opravdu velkýho průvanu, kde to fakt hodně fučí a nejlíp chladnější vzduch. Tak jestli máš tyhle možnosti?
- Čtvrtek 31. března 2011 v 17:22® František Helm
- Diskuze: Kaprařina
S tím šíření máš pravdu. Stalo se mi dva roky zpátky na zahájení na pstruhovce, že „dědulové“ bagrovali duháky kolem 60 čísel a jeden měl s sebou vnuka cca 10 let a ten všechny pouštěl. Pak tomu dědovi došlo, že to asi nedělá dobře, když jsme si začali povídat s tím mladým o tom jak je dobře, že ryby pouští a ten dědula říkal, že je na něj hrdej, že všechno pouští. Tak jsem se ho zeptal, proč všechno nepouští taky… neodpověděl mi na to vůbec nic, ale při další návštěvě u vody jsem ho viděl, jak taky pouští úlovky, takže chce to jen lidem říct a ukázat, jak by to mělo být správně a snad to dojde co nejvíce rybářům…
Tento příspěvek byl editován 31.3.2011 17:22:31 uživatelem František Helm. - Úterý 29. března 2011 ve 23:23® František Helm
- Diskuze: Kaprařina
chosebaits> Žádnej strach, vozím domů od vody jenom fotky
zrovna se chystám udělat osvětu „Chyť a pusť“(změna RŘ,K70,…atd.) v okolí mého rodiště a budu dělat přes léto správce na krásným 22ha rybníce…
- Pondělí 28. března 2011 v 16:36® František Helm
- Diskuze: Kaprařina
chosebaits>Díky za odpověď. Tak jsem se nemohl smířit s pocitem, že boilies nevyšlo, tak jsem se na to vrhnul a další várky už vyšly a byly i prověřené…první úlovky na sebe nenechaly dlouho čekat
- Pondělí 21. března 2011 ve 22:34® František Helm
- Diskuze: Kaprařina
Alov> Taky jsem toho názoru, že se to dá použít i popraskaný na krmení a příště už se to snad povede
- Pondělí 21. března 2011 ve 22:27® František Helm
- Diskuze: Kaprařina
chosebaits> Máš pravdu, dal jsem to cca půl metru od topení, jsem myslel, že to bude stačitm takže příště to dám jinam, díky za rady…
chybama se hold člověk učí
- Středa 16. března 2011 ve 22:28® František Helm
- Diskuze: Kaprařina
Našel by se tady nějakej expert na výrobu boilies, který by mi mohl poradit, proč mi při sušení boilies popraskalo (téměř 1/3 várky)? Mě napadlo, že by to mohlo být buď tím, že jsem tam dal opravdu malé množství oleje a nebo, že jsem tam měl dát pouze žloudky…nic jiného mě nenapadlo. Díky moc za radu
- Sobota 22. května 2010 v 15:58® František Helm
- Diskuze: Kaprařina
Zdravim, nepověděl by mi někdo nějakou internetovou stránky, kde bych našel kalendář soutěží pro boilie kapraře. Díky moc