Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Úterý 15. května 2018 v 19:42® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
Filip00> Čau bejku. Myslím, že yo, už se nevidíme, tak nevím, jestli žije, nebo přežívá. Mobil má ale určitě stejnej
- Sobota 30. prosince 2017 ve 20:32® cormoran
cormaxx> Amen Bery, Amen…
- Čtvrtek 21. prosince 2017 ve 22:26® cormoran
Kluci ja myslím, že jak jste to tady rozbalili, tak jste vlastně splnili účel toho prvního příspěvku a někomu jste udělali radost. A kdyby náhodou ne, tak kolega se jen veřejně přiznal k přestupku a kluci se při zadávání úlovků do sumáře určitě postarají☺ Neberte ten život tak vážně, nebo se z toho vobtáhnete.
- Úterý 12. prosince 2017 ve 20:44® cormoran
patast> Osobně bych netvrdil, že Labe nějak drancuje sumec, ale to je debata na dlouho a nechtěl bych se do ni pouštět, vede to akorát k dohadům. Za sebe bych jen v krátkosti řekl, že ohledně sumce je to nafouklá bublina.
- Úterý 12. prosince 2017 v 11:00® cormoran
patast> Rád tam občas zajedu nostalgicky zavzpomínat na doby, kdy tam ještě byly ryby. Nebejt mníků, kterýho rybář a hlavně kormorán (teda mimo dobu výtěru) jen tak nechytne, tak je tam už houno..
Tento příspěvek byl editován 12.12.2017 10:03:27 uživatelem cormoran. - Úterý 12. prosince 2017 v 8:14® cormoran
Apofis> Na rybu před výtěrem je obzvlášť štíhlej
Na Labi jdou teď jiný buchty, hodně jikernaček. Ale nic nepřijde nazmar, naložený mníčí jikry a nebo játra, to je lahoda. Škoda že teď to maso je nic moc, všechno jde do jikry. Ale vyuzený se jíst dají…
- Úterý 27. září 2016 v 8:00® cormoran
Twisp258> Pytlačilo se a pytlačit se bude. Ale musím uznat, že to mají čím dál tím víc vyladěný.
- Pátek 24. června 2016 v 10:04® cormoran
Pane Černý, Václave a jiní, jestli se tu ještě občas ukážete…
Donesly se ke mně fotky místního člena, dobrýho a slušnýho rybáře, kterej měl místo chytání plný ruce práce při odstraňování pytlaček (dle mě celkem vychytaných) v přístavu.
Tak to berte jen jako tip, na co se při pochůzkách zaměřit.
- Středa 8. června 2016 v 8:23® cormoran
Vladis> Ahoj
Tak zkusit ještě FB stránky, jestli mají, nebo oslovit přímo nějakýho z organizátorů či výborů.
- Pátek 3. června 2016 v 7:09® cormoran
Vladis> Předpokládám, že to budou fotky z akce. Moc jsem to neštudoval, ale třeba se z nich něco dozvíš, popřípadě na stránkách MO.. http://www.rybari-steti.cz/…vody/zkouska
- Čtvrtek 3. března 2016 v 7:52® cormoran
Twisp258> Říkají tomu evidence plavidel, ale já bych tomu rozuměl spíš jako prachy navíc za nic
- Neděle 17. ledna 2016 ve 12:50® cormoran
Luda> Stačí se jen podívat na jeho profil a sjíždět dolů historií..
Fotky to jsou béčkový, o to ani tak nejde. Spíš jak dělá z lidí blbce a oni mu to žerou
edit: Pošlu do osobky jeho jméno…
Tento příspěvek byl editován 17.1.2016 11:51:57 uživatelem cormoran. - Neděle 10. ledna 2016 v 16:05® cormoran
Vladah> Vláďo, psal jsem ti to už na FB, ale děláš že nic a komentáře mi mažeš, tak jinak…
Ukradl jsi odtud moje fotky, ořezal je, aby nebyly vidět loga stránek a na FB je vydáváš za svý. Mně by to asi ani nevadilo, kdybys něco plácnul a teď nestrkal hlavu do písku. Děláš z lidí akorát blbce a jen potvrzuješ, jakej jsi sedmilhář.
Takže to koukej nějak pořešit.
- Čtvrtek 26. listopadu 2015 v 8:03® cormoran
Luda> Tak aspoň něco
- Středa 25. listopadu 2015 ve 21:48® cormoran
Luda> Tak už máš vyběhanou převodku?
- Úterý 24. listopadu 2015 v 15:18® cormoran
Luda> Nepřemýšlej, je hloupost přestupovat. Víš co se říká, myslím to s tou řekou. Jedinná možnost, kam přestoupit, se nabízí k nám
- Úterý 24. listopadu 2015 v 8:01® cormoran
Luda> Jo počkej, já myslel, že patříš k Djakovgangu. Ten je dobrej, nenechá si toho moc líbit.
- Pondělí 23. listopadu 2015 v 15:24® cormoran
Luda> Má vaše MO povolení k odstřelu?
- Neděle 22. listopadu 2015 v 11:56® cormoran
Luda> Luk, pár vytuněnejch lískovejch šípů a bude jich tam o půlku míň
- Neděle 15. listopadu 2015 ve 12:25® cormoran
Luda> Už bylo na čase
Já taky neměl, jen dva dny na zahájení a dva dny s manželkou.