Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Čtvrtek 11. prosince 2014 v 15:56® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
olda> Nenašel jsem nic, ty museli Povoďáci rozemlýt na kaši. Jediný co tam je v cajku, jsou plandavky a sem tam nějakej pilkr zkroucenej.
Říkám si, že v květnu vezmu šnorchl a půjdu si to tam očesat. Teď už vím, že nemusím
- Čtvrtek 11. prosince 2014 v 10:34® cormoran
Odstraňování ostrova pod zdymadly začalo. Kdyby začali dřív, tak tam ani nemusel být zákaz. Až ostrov odstraní úplně a srovnají výmoly, bude z toho neatraktivní proudnej úsek a ryby budou stejně jinde
Škoda, mohly mít aspoň někde klid.
- Čtvrtek 4. prosince 2014 v 8:23® cormoran
1Mara> Čéče, ten chlapík v profilovce je ti ale dost podobnej, víš to? Když si odmyslím to maso po tělě a nechám ho trochu vyblednout, tak diktátorskej pohled máte stejnej
- Středa 3. prosince 2014 v 8:11® cormoran
pipa> Já jsem tě neseřval, já jsem ti jen řekl, jaký jsi prase. Ostatně, bylo toho víc, však ty sám víš. Jednou je hodně, dvakrát už moc. Další tvoje defekty už netřeba ani počítat. A na nic si nehraj, tohle není zaručeně poslední záležitost. Dva víkendy se udržíš a pak tradá..
Co se týče omluvy, tak na oko asi fajn. Ale sám víš, jak to máš.
- Úterý 2. prosince 2014 v 8:39® cormoran
sfox> Obdivuju, jak jsi chápavej. Tohle napsat o mojí ženě, tak si ho ještě ten den najdu a vyrazím mu zuby. Třeba by se naučil chovat jako člověk.
- Úterý 2. prosince 2014 v 8:37® cormoran
filip111> Tak tak. Můžeš mu to říkat pořád, ale očividně k hovnu. Skončí sám, bez kamarádů, s krabicí v ruce a mročama pod balkonem, až jim bude dělat zlatej déšť – to jen tak na odlehčení
- Sobota 29. listopadu 2014 ve 20:09® cormoran
sfox> Bych řekl, že spíš blbější.
- Neděle 16. listopadu 2014 ve 20:51® cormoran
pipa> No vidíš, že tu fotku umíš i otočit, když chceš. Jsi prostě muž jaxviň, gratulačka ještě naposledy
- Neděle 16. listopadu 2014 ve 20:50® cormoran
feederman> Nikam Tě nevezmu, protože zastáváš pravěkej názor, že za všechno můžou sumcíí. Tak a máš to
Když to ale odvoláš, tak až něco půjde, dám kódy, ať si taky ochutnáš céčko. Ti lipani už Ti musí lézt krkem…
- Pátek 14. listopadu 2014 v 15:31® cormoran
feederman> Víš ale, že tam neplavou pstruzi a lipani…
- Pátek 14. listopadu 2014 v 9:09® cormoran
cormaxx> Já jsem jalovej. Labe mi letos víc bere, než dává. Když chytnu candáta, tak jsem rád, že je aspoň mírovej. Furt si říkám, že to ještě přijde
No a když to nepřijde do konce listopadu a nebude zamrznuto, tak budu muset na stojáky, tam to aspoň trošku jde
- Čtvrtek 13. listopadu 2014 v 8:58® cormoran
cormaxx> Myslíš, že ho babička pošle qodě? Tomu nevěřím
- Středa 12. listopadu 2014 ve 13:28® cormoran
olda> Tak tak…
- Středa 12. listopadu 2014 v 8:01® cormoran
olda> Opadla voda, tak máš zase žně jo?
Pípa už Ti předpokládám volal, co se mu včera povedlo na čerstvýho nalezence. Masakr ty jo..
- Úterý 11. listopadu 2014 v 9:18® cormoran
línka> A co šupiny? Šupiny TO nemá?
- Úterý 11. listopadu 2014 v 7:55® cormoran
olda> To je ideální velikost, takový má babička ráda. Vzal bych je všechny, než se stihnou kontaminovat Labem a budou nepoživatelný
Piraňa vyndal štiku bez lanka, tak mu napiš zprávu, ať Tě to naučí
Třeba ale, až si to přečte, tak napíše sám od sebe.
- Pondělí 10. listopadu 2014 ve 14:42® cormoran
Kde byl Pípa o víkendu? Buď mu došly jedy a Rákosky měly zavřeno, nebo už se na to konečně vys*al
- Pondělí 10. listopadu 2014 v 8:16® cormoran
línka> Si dovoluješ bahňáka nazvat rybou?
- Pátek 24. října 2014 v 10:20® cormoran
jirin8> Teď.
- Pátek 24. října 2014 v 7:17® cormoran
1Mara> Ty jsou v barvě krve a vábí sumce Františka, aby se moc dlouho nezdržoval mezi tím kapřím plevelem
Hele, pocem ještě. Teď na Dubskej nejdete, že? Zrovna tam bych potřeboval dobrou přebírku kvůli razborám.