Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Čtvrtek 18. září 2014 v 7:03® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
feederman> Tak neváhej a jestli ho nechceš, tak mi ho dej, já ho třikrát rozdupu a máš zpátky lováky
- Středa 17. září 2014 v 17:47® cormoran
olda> To bude divočina teďka. Se bude bát každej tloušť sebrat kdejakou muňku z hladiny
- Středa 17. září 2014 v 16:39® cormoran
olda> Nelži, zrovna říkali v telce, jak se mají důchodci dobře
- Středa 17. září 2014 v 15:53® cormoran
feederman> Teda ne že bys to neměl vychytaný
Oni se nějak teda zavázali vyreklamovat jakkoliv poškozenej prut, jo?
- Středa 17. září 2014 v 15:51® cormoran
olda> Kurňa
Kdybych náhodou bez některýho z těch woblerů v akci nemohl žít, nechtěl bys sis něco přihodit, když už by to sem na sever mělo cestu?
- Úterý 16. září 2014 v 16:22® cormoran
olda> Hodně Ti jich musel vybrat Kamil. Ten jakmile padla voda, hned slídil podél břehů a koukal mezi kameny.
Vyrábět neumím, ale hezky se mi přikupovalo na Mavepu, když tam měli Salma za 50% z původní ceny. Sice barvy byly kolikrát hrozný a říkal jsem si, že to bude tak na prochytávání vázek, ale nakonec jsem si i ty hnusáky oblíbil a něco na ně pochytal
- Úterý 16. září 2014 v 15:15® cormoran
feederman> S Tebou je houno kšeft
Když k tomu pětikilu přidáš nulu, budu o tom aspoň přemýšlet
- Úterý 16. září 2014 v 15:14® cormoran
olda> Bylo furt málo vody, všechno je utrhaný na korytě. Já se s woblerama letos do pěti stopro vejdu, to se mi ještě nestalo
A jednoho jsem našel. Respektive – chytil jsem šňůru jak drát, ani jsem jí nemohl utrhnout. Když jsem se do ní ale celou vahou opřel, vyrval jsem Swimmerovi z břicha očko s háčkem a zadní kroužek jsem roztáhnul. Pletenka byla snad čtyřicítka. Lidi hodně předimenzovali..
- Pondělí 15. září 2014 ve 13:12® cormoran
olda> Letos trhám nejméně za celý chytání na Labi. Je ale fakt, že jsem tomu letos ještě moc nedal. To pravý trhání teprve přijde
Háčky jsem nebral. Chtěl jsem se domluvit s kámošem, že bychom vzali na zkoušku pár kousků a podělili se o poštu, ale on si pak koupil narychlo Ownery a jelikož já mám zásobu ještě z Cabelasu, tak jsem se na to vysral.
- Pondělí 15. září 2014 v 10:42® cormoran
feederman> Za 500 ho beru
Néé Tondo, já mám svůj pravěkej mušák už dost dlouho a na tu jednu, dvě, popřípadě tři vycházky za rok mi stačí. Letos mi dal Mára šňůru, když viděl tu mojí krpatou, takže na další tři vycházky na příští rok vybavenej
- Pondělí 15. září 2014 v 10:39® cormoran
chosebaits> Metrovka je na vláčku fajná
- Neděle 14. září 2014 v 19:03® cormoran
chosebaits> Je to cyp
Tak povídej, jak byl velkej? Lojza se tu asi neukáže.
- Neděle 14. září 2014 v 19:02® cormoran
feederman> Aháá, tomu už rozumím.
Takovej prut se ale blbě prodává, ostatně jak sám píšeš. Pro normálního smrtelníka je to v dnešní době nedostupná záležitost.
- Neděle 14. září 2014 v 18:59® cormoran
olda> Teď koukám zpětně, co jsem to napsal za tatarštinu
Myslíš teda, že v tom má prsty nějaká buchta? Hmm…Nebo spíš jen tenhle víkend nepřebral
Tento příspěvek byl editován 14.9.2014 19:00:04 uživatelem cormoran. - Neděle 14. září 2014 v 18:18® cormoran
chosebaits>
Čau Pepane. Lojza, to je kapitola sama o sobě. Ten kdyby to hodil do hovna, tak stejně chytne rybu
- Neděle 14. září 2014 v 16:18® cormoran
feederman> Takže to skota jsi koupil, ani nevyzkoušel a u prodáváš? Ty teda víš, jak někomu nadělit za dobrou cenu novej prut
- Neděle 14. září 2014 v 16:16® cormoran
Něco je špatně. Pípa Byl tu byl o víkendu a nikoho neurazil a nebyl sprostej. Co se stalo?
- Pátek 12. září 2014 v 7:14® cormoran
pétr tluchoř> Všichni? To je blekot.
Jinak za kapry chválím, ty hnusáci dělají ze stojáků neúživný louže, takže jsi udělal rybníku službu. Nech si čvachtat uzdičko
- Pátek 12. září 2014 v 7:12® cormoran
feederman> To byl ten klacek, co praskal pořád ve stejným místě? A jak to vlastně dopadlo, vzal si jinou řadu?
- Čtvrtek 11. září 2014 v 17:29® cormoran
feederman> Sedmá? Tak tos pokročil. Tebe by asi jako testera nikdo nebral