Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Čtvrtek 11. září 2014 v 17:14® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
feederman> Toníku, ale bacha na prut. Víš že to letos lámeš jak sirky
- Čtvrtek 11. září 2014 v 8:53® cormoran
olda> Že Ti tihle kacalové ještě vůbec zvedají tlak…
A vůbec, ryby se žerou a žrát budou.
- Čtvrtek 11. září 2014 v 7:11® cormoran
olda> To je dost dobrý čéče. Zase mě to svádí pochválit Tě, jak jsi ho pěkně vyslídil a jak umíš nakupovat, ale to by s tebou bylo k nevydržení
- Úterý 9. září 2014 v 15:47® cormoran
olda> Bych Ti to rád pochválil, ale vůbec se v tom nevyznám. Já mám nějakej hnůj. Celosplast, bez náhradní cívky, brzda asi žádná a žádný ložisko
Cena byla, pokud si dobře pamatuju, asi tři čenta.
Takže myslím, že cokoliv jinýho bvude asi bambilionkrát lepší
Tento příspěvek byl editován 9.9.2014 15:47:52 uživatelem cormoran. - Úterý 9. září 2014 v 7:30® cormoran
olda> Ať čtu jak čtu, nikde nevidím nic o zpopletnění Tvých služeb, takže ještě než to bylo oficiálně vyhlášený, tak já se hlásím na tu lekci zdarma
- Pondělí 8. září 2014 v 19:17® cormoran
olda> Tak toho musím využít a musím si nechat poradit, dokud je to zadarmiko
- Pondělí 8. září 2014 v 18:56® cormoran
olda> Jsi stejně borec
Ten wobler Ti ještě přinese štěstí.
Nedávno jsem si zrovna říkal, že mi ještě žádná nepřišla. Když jdu na sumce, tak rycuju dno, ale asi dost velkýma woblerama. Po tom se ta parma nejspíš neožene. A to už se mi i stalo kolikrát, že jsem byl zabrozenej a kousek ode mě se parma vyloupla. Holt nejsem vysokej profesionál
- Pondělí 8. září 2014 v 18:25® cormoran
olda> Jinak parmice parádní, já o ní letos s vláčákem neškobrtnul..
- Pondělí 8. září 2014 v 18:22® cormoran
olda> Děláš kolíka na mouchu jo? Tak ještě jednu, ale jen proto, že má o centák víc
Tento příspěvek byl editován 8.9.2014 18:23:46 uživatelem cormoran. - Pondělí 8. září 2014 v 7:54® cormoran
olda> Poslal jsem Ti jí osobkou, ale vypadá to, že se neodeslala. Mrkni na to, kdyžtak Ti to pošlu na mail..
- Sobota 6. září 2014 ve 13:03® cormoran
cormaxx> Moje maličká lodička je skvělá
Tento příspěvek byl editován 6.9.2014 13:04:00 uživatelem cormoran.Jen nevím, co bude, kdyby na to vlítnul nějakej sumák tak 170+
- Sobota 6. září 2014 ve 13:02® cormoran
olda> Všechno to bylo Olóši na oknech, jako vždycky
Ale teď je dost vody, chce to tak ještě o dvacet čísel méně.
Abys měl teda přehled, co se Ti děje v revíru, tak včera jsem vyndal pěknýho tlouště. On teda moc pěknej nebyl, ale dlouhej celkem dost. Podle mě to už byla dožívající a asi i stará ryba. V práci stáhnu z mobilu fotku, tak pak Ti jí pošlu.
- Pátek 5. září 2014 v 7:10® cormoran
cormaxx> Jsi mě mávnout. To už je podruhý, co jsem tě u vody nepoznal
Koukali jsme, jak ti to jde. Okyši přes třicet už jsou fajn, akorát je tam masí místní rybičkáři.
Nic jsme neměli. Já jen nahoře drbanec hned pod bárkou, když už jsem to zvedal z vody. Pak jsme tam byli další den na sumcích, tak jsem to tam schválně zavezl a po chvíli štika 79. Čekala tam na mě
Tak tak že neukousla návazec ze stokilový pletenky.
Komár měl dole pěknou jízdu. Když to měl tak 80–100 m od nás, tak se mu to vyřízlo.
- Středa 3. září 2014 v 7:14® cormoran
cormaxx> Jo čéče, byl jsem tam.
Pocem ještě, neříkej mi, že jsi to byl ty tyn cyp, co tahal z vody okyše za okyšem (teda z dálky to jako okyši vypadalo). Já Komárovi říkám „hele, támhle je Bery“. Ale jak jsme přijeli blíž, tak jsem si říkal, že to ty asi nejsi.
- Středa 3. září 2014 v 7:10® cormoran
chosebaits> Ten velkej už bude podle mě někde úplně jinde. Kolikrát jsem vyndal sumce na místě, kde jsem si říkal, že bych ho mohl tahat opakovaně, protože šlo kupříkladu o rozbořenou zeď na dně široko daleko. Tam jsem měl 153ku a taky jsem si říkal, že bych se s ním mohl ještě setkat. A už je to třetí rok co tam občas líčím a slehla se po něm zem.
- Středa 3. září 2014 v 7:07® cormoran
1Mara> Ale zuby má, tak pozor na to:)
edit: S těma flekama jste trošku trapní
Tento příspěvek byl editován 3.9.2014 07:12:19 uživatelem cormoran. - Úterý 2. září 2014 v 11:58® cormoran
1Mara> Co když tě zakousne žralok?
- Úterý 2. září 2014 v 6:57® cormoran
chosebaits> Je to velká a asi náladová voda, ale ty godzilly tam…Letos jsem měl zase plnou hubu keců a jak to dopadlo, víš sám.
Nicméně bych je nezavrhoval. Už se nám stalo kolikrát, že jsme na fleku dali pět šest záběrů, pak jsme tam jeli za pár dní znovu a nebylo nic. Asi se špatně vyspali
Tento příspěvek byl editován 2.9.2014 06:57:39 uživatelem cormoran. - Úterý 2. září 2014 v 6:53® cormoran
Flid> Dík, jsi hodnej. Snad Tě Olóš neoddělá v tanku
- Pondělí 1. září 2014 v 19:05® cormoran
Flid> Když to povídáš…Já ptáky nežeru