Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Neděle 20. července 2014 v 0:41® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
foks01> Nazdáár bejku:) Na sedačkách nebylo nic vidět, mám tam fólie. A pruty byly ještě přehozený. Sám policajt tam koukal a divil se, že tam není ani ze předu vidět. Bohužel tohle, dle mě, nebyla původně plánovaná běžná vybíračka. Kluci šli na jisto do auta a pro pruty se vraceli. Navíc vzali jen dva ze tří, ty na oko nejdražší.
Ta čorka tátovi, ta je jasná. Motají se tam na parkovišti, slídí, vidí příležitost a skočí po ní. Já to teď trochu víc zabezpečil. Nicméně, teď už jsem vyléčenej a nenechávám tam nic.
- Pondělí 14. července 2014 v 9:38® cormoran
sseda> Já jezdím na rybník Nový do Starých Splavů. Jsou tam krásní kapři pupíci.
Se stanováním popravdě nevím, jak to je. Bivak bez podlážky asi jo (pomineme-li CHKO), tam je zakázaný nocování obecně. Přímo pod centrem Ústí i nad zdymadly se ale stanuje celkem fest.
- Neděle 13. července 2014 v 16:32® cormoran
sseda> Soukromý. Můžeš si chytat na tři pruty, dělat ohně, nepořádek, můžeš chlastat a chytat ouvr najt a chytáš dokola děvky (rozuměj velký ryby ze svazovek, za který si zaplatíš a oni ti udělají službičku). Takže soukromáky vedou. Cítím se tam volněji..
Jinak tě zdravím kolego.
Tento příspěvek byl editován 13.7.2014 16:33:17 uživatelem cormoran. - Sobota 5. července 2014 v 11:34® cormoran
olda> pomoc
- Neděle 29. června 2014 v 17:47® cormoran
Brendy> Asi tak. Já bych se k nim ale naopak dostal rád sám, než aby jim soud navařil dva roky podmínku.
- Neděle 29. června 2014 v 8:22® cormoran
BlueShark> Dal jsem to k sousedům, tak se pohybují stejní lidé, co tady a v podstatě stovky, možná tisíce jiných.
Nebudou to ale žádní pitomci, kteří by to hned fláknuli někam na bazoš.
- Sobota 28. června 2014 v 8:49® cormoran
olda> Ahoj Oldo. Do auta se dostali lehce, až podezřele. Na prvním videu je vidět, jak za mnou v závěsu přijelo auto z města, z kterýho vystoupil chlapík a šel do krámu, kterej byl ale, jak mohl čekat, v půl sedmý ještě zavřenej.
Dneska vezu záznamy PČR, tak jim tohle všechno řeknu. Mohl si mě vyčíhnout a cvaknout rušičkou při zamykání.
Pruty byly vzadu na sedačce, ale mám tam fólie, přes který není vůbec vidět. Ani od čelního skla, byla přes ně bunda. Zajímavý je, že mi tam nechali picker na nástražky, kterej byl vedle a vzali jen ty sumčáky. A v noci jsem pak zjistil, že mi chybí ještě noty a veci k RS, na který se dostali do kurfu přes vyvrácenou sedačku. Jak jsi psal, na tomhle místě bych to čekal nejméně z celýho Ústí. Je taky možný, že šlo o tipovačku na čórku a pruty se jim jen připletly do cesty.
- Sobota 28. června 2014 v 0:00® cormoran
A tady video organizované skupiny. Kdo ví, jestli nešlo jen o tipovačku pro čórku a pruty se jim jen připletly do cesty.
Dvacátá vteřina a dál. - Pátek 27. června 2014 ve 21:14® cormoran
Zdravím kolegové, Dnes mi byly v Ústí nad Labem ukradeny dva komplet sumčáky. Multíky Okuma Convector CV 55 a 45, pruty Bull Fighter 3,00 m a nějakej Dragon 2,40 m. Kdybyste někdo z Vás narazil na inzerát na tyto komplety, dejte mi prosím vědět soukromkou, nebo na mobil 725146711. „Nálezné“ jisté.
- Sobota 21. června 2014 v 16:47® cormoran
olda> Dík, věděl jsem, že je na Tebe spolehnutí:D
- Sobota 21. června 2014 ve 12:08® cormoran
olda> Jsi o něco déle ze školy, než já, ale myslím, že jsi to spočítal dobře. Kdyžtak nás Vláďa opraví.
Půjčíš mi teda kus tý šňůry? Rád bych si taky něco povodil
Jo a pocem ještě, pošlu Ti mail, tak mrkni.
- Sobota 21. června 2014 ve 12:08® cormoran
foks01> Čau ty jeden
Tento příspěvek byl editován 21.6.2014 12:09:33 uživatelem cormoran.Já tkaničky stejně vázat neumím, tak by to bylo zbytečný.
- Sobota 21. června 2014 ve 12:05® cormoran
Kazan> Někde psali, že prej historický minimum. Ryby v tom moc nejdou, ale aspoň se dají prošmejdit fleky, kde za normálního stavu táhneš šidítko
- Pátek 20. června 2014 ve 14:32® cormoran
Flid> Mě zval. Že prej jdou nad pláží v tom proudu candáti. Ale musíš to prej házet daleko a já mám posledních dvanáct metrů šňůry, tak jsem musel odmítnout. Samý 65+
- Pátek 30. května 2014 ve 20:05® cormoran
olda> yo
- Pátek 30. května 2014 ve 14:12® cormoran
Zajda82> Zřejmě ti jde o datum, který je uvedený v déčku. Je to možná nešťastně fotrmulovaný kvůli slovu na konci céčka, ale vztahuje se jen na to čeřínkování.
- Pondělí 19. května 2014 v 9:26® cormoran
chosebaits> Čo bolo včera, nebývá dnes. Dneska už je o metr víc, než včera. Teď už to zase vypadá jako řeka
- Pondělí 19. května 2014 v 9:25® cormoran
olda> Když to takhle půjde dál, tak bude mít fyzičku jak Kličko ve vrcholný formě
- Pondělí 19. května 2014 v 7:59® cormoran
olda> Zdar a sílu. Už zase? To je musí snad dělat na kšeft
- Pondělí 19. května 2014 v 7:21® cormoran
Honzo Blůšárků, kde jsi?