Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Neděle 18. května 2014 ve 13:01® cormoran
cormoran

chosebaits> Čéče, to je takovej letošní standart. Teď už to jde, ale v zimě bylo dost těžký najít si někde rybu. Víc vody bylo v podstatě jen v korytě, nebo na všem známých místech, kde byla hlava ne hlavě.

Snad teď jak prší, tak se to aspoň trochu zvedne.

Neděle 18. května 2014 ve 12:59® cormoran
cormoran

Vaclav III.> Ahoj. Jo, o tom jsem slyšel. Hodně lidí často volá po rybářský stráži, že se mají zvednout kontroly a podobný. Jenže, jak sám víš, co tam ta RS zmůže? Když uvidí chlapíka mrskat pilkr do vody, tak ho může jen zkontrolovat a maximálně mu sdělit svůj názor na tuto nástrahu. Nic víc. RS by tam musela být nepřetržitě v kuse, aby byla svědkem nějakýho toho průseru a to přeci nejde. Mám takovej pocit, že dřív bylo v řádu jasně napsáno, že podseknutá ryba musí být vrácena vodě. Dneska to tam už není, což je škoda. Na tom by se tam loni dalo uhnat pár lidí, kteří si jen chodili pro tolstolobiky namačkaný v tišině mezi proudy.

Tento příspěvek byl editován 18.5.2014 12:59:53 uživatelem cormoran.
Sobota 17. května 2014 ve 13:19® cormoran
cormoran

chosebaits> Já vím, jak to myslíš. Dávám Ti v tom za pravdu, vždycky si všechno poserou lidi. Byť o tom lokálně nejsem přesvědčenej stoprocentně, ale většinou to taky tak vnímám.

Prvotně jsem reagoval na Oldovo příspěvek, ve kterým upozorňoval rybáře na problémy, který by mohly nastat. A protože vím, že na to místo chodí i lidi, který se nebojím rybářema nazvat, tak jsem to chtěl uvést tak, jak si myslím, že by to mělo ofiko bejt. Právě tihle rybáři budou ceduli s klidem respektovat, ale verbeš, která tam chodí, ji bude mít stejně v p**i, protože vědí, že jsou nepostihnutelní. Tohle je téma, o kterým se u vody mluvilo celej podzim. Ani ty masny, co neumí zdánlivě do pěti napočítat, nejsou úplně blbý.

Co se týče netu, tak myslím, že tam nic není. Koukal jsem jen na stránky MO Ústí nad Labem a na stránky ČRS.

Úterý 13. května 2014 ve 20:55® cormoran
cormoran

Mapa s kilometráží podle GISyPa.

Tento příspěvek byl editován 13.5.2014 20:55:25 uživatelem cormoran.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2014/th-img106750.jpg
Neděle 4. května 2014 v 10:20® cormoran
cormoran

BlueShark> Jéňo, ten menší jelec tloušť vypadá spíš jako jesen.

Jinak všechno nejlepší k svátku. Teda snad jsi měl svátek, když jsi se dostal konečně k vodě :-P

Pondělí 21. dubna 2014 ve 21:05® cormoran
cormoran

1Mara> Pojď vedle, ať to tu nezasíráme. Tam ti to vysvětlím:-)

Pondělí 21. dubna 2014 ve 20:22® cormoran
cormoran

1Mara> Když jsi byl ještě mladej, zvládal jsi přesnočky, jak nic:-P Ti s Pepínem postavíme bivak a vydržíte ouvr najt.

Úterý 15. dubna 2014 v 6:54® cormoran
cormoran

hering> Dneska je to Fando trend, hodit všechno na sumce a na svaz. Ten samozřejmě má svoje mezery, ale vždycky může být hůř.

Neděle 13. dubna 2014 ve 22:18® cormoran
cormoran

pipa> Co konkrétně bys tam chtěl kontrolovat? Že někdo hází pilkr do vody a brnká od dno?

No a co? To nemůže? Úmyslný podsekávání jen tak neprokážeš a v tu chvíli je to spíš otázka etiky.

Myslíš, že RS má na tohle páky?

Pátek 11. dubna 2014 v 10:21® cormoran
cormoran

1Mara> Já bych ještě zakázal chytat na háčky, abychom hájeným parmám a podoustvím a celkově vlastně rybám, našim kámošům, nezpůsobobali bolest:-)

Taky bych hájil kapř. Jak obecnýho, tak říčního. Ale asi i lučního.

A nebo ještě líp. Hájil bych celou řeku a speciální povolenku bych vydával jen mně. A kdybys na mě byl hodnej, tak i Andrejce. Tobě ne, ty všechno sníš:-) :-)

Tento příspěvek byl editován 11.4.2014 10:26:13 uživatelem cormoran.
Pondělí 31. března 2014 v 7:15® cormoran
cormoran

pipa> Bolena mi pošli, hlavo:-)

Neděle 23. března 2014 ve 14:09® cormoran
cormoran

Piranha> Rybáři si bohužel vysloužili nálepku dobytků a bordelářů, tak na to holt doplácí. Zákaz jsi prostě porušil a protože jsi ho porušil jako rybář, šla ti to vysvětlit RS. Jestli ses cítil dotčeně, měl jsi zavolat MP na ty ostatní auta, který tam stály.

Přeci jsi nečekal, že tě za to někdo u vody pochválí. Tvrdíš, že jsi chtěl jen „naložit a vyložit věci“. Když to přeženu, tak by se někdo mohl rozčilovat proto, že si chtěl domu odnést kapra 32 cm, ale ne proto, aby ho sežral, ale že ho jen chtěl ukázat starý a že by ho šel pustit zpátky.

Pátek 31. ledna 2014 v 15:48® cormoran
cormoran

1Mara> V.O.L.E., si chceš ještě nechat platit?:-D

Pátek 31. ledna 2014 ve 14:36® cormoran
cormoran

IVO> Díky za objasnění:-) Měřit si pinďoury s klukama, kteří se tomu věnují několikanásobně víc času, než Ty, to se nedá. Určitě mi rozumíš.

K videu – já mám hudební hluch, takže při poslechu se dokážu spíš než na hudbu soustředit na slova, jde-li o českej text. Tohle by se ale poslouchat dalo. Bohužel jsem jelito a v kapele bych poznal leda tak triangl:-)

edit: Co se týče tý Prahy, tak možná pojede Maňous (myslím že se znáte), tak mu zkus brnknout, jestli na sebe máte kontakt. Zmínil se že jediný volný termín má právě ten čtvrtek.

Tento příspěvek byl editován 31.1.2014 13:36:50 uživatelem cormoran.
Středa 29. ledna 2014 ve 12:29® cormoran
cormoran

IVO> Sakra, se v tý muzikantštině vyznám ještě méně, než jsem myslel.

Takže se mě snažíš navést na to, že ta kytara vlastně není kytara? Takže nějaká bass kytara?:-)

Tento příspěvek byl editován 29.1.2014 11:30:26 uživatelem cormoran.
Středa 29. ledna 2014 v 8:21® cormoran
cormoran

Šuli> :-D :-D Necháme to jako půlnoční překvapení na dalším srazu. A pro zpestření můžeme dát sázky, za jak dlouho usne:-))

Středa 29. ledna 2014 v 8:19® cormoran
cormoran

David H.> Ne ne, ani jedno. Líbí se mi Ivošova kytara:-D

Úterý 28. ledna 2014 ve 14:55® cormoran
cormoran

IVO> Juj, já chci bejt taky muzikant:-)

Úterý 31. prosince 2013 ve 23:11® cormoran
cormoran

feederman> Já taky občas pouštím. Hlavně po hrachovce:->

Středa 25. prosince 2013 ve 21:00® cormoran
cormoran

P.M.> Auto, prasklá dlaždička a notebuk (pipa kopyrajt), ty mi trochu kazí kompozici :-D

Hele, už jim to tu zase moc hovníme. Je čas se na to vys*at.