Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Středa 25. prosince 2013 ve 20:55® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
P.M.> Protože už jsi ostřílený hráč a víš, jak to je
- Středa 25. prosince 2013 ve 20:50® cormoran
P.M.> Jasně. Poznej svoji rybičku.
- Středa 25. prosince 2013 ve 20:42® cormoran
pipa> Tam jim nelezu, opičáku
- Středa 25. prosince 2013 ve 20:29® cormoran
pipa> Číhej… http://www.postavy.cz/…emo/postavy/
Cca půl minuty života na Gůglu..
- Středa 18. prosince 2013 ve 12:39® cormoran
džigit> Tě pi
Fuj, já bych teda omáčku z přirození taky nebral. Jednou jako malej jsem jedl bejčí bambule, ale řekli mi to až potom, co jsem dojedl. Tak mám z toho trochu trauma až do teď
Končím, ahoj.
- Středa 18. prosince 2013 ve 12:35® cormoran
Kamil_ústí> Mě se teď dotknul tvůj příspěvek, tak se jdu taky nechat odregistrovat
- Úterý 17. prosince 2013 ve 20:13® cormoran
P.M.> Hozený
Ony některý věci znějí jinak mluveným a jinak psaným projevem.
Končím, ať jim tu nespamuju
- Úterý 17. prosince 2013 ve 20:01® cormoran
P.M.> Tebe nesmí smazat kámo. Ty jsi jeden z mála, kdo to tu dokáže nažhavit
Mrkni na mail. Máš tam líbesbríf, jaká jsem jitrnice a jaký dělám školácký chyby a jak přicházím o ryby.
- Úterý 17. prosince 2013 v 19:54® cormoran
sfox> Ahoj. Kluci si to mohli napsat po osobkách, ale když už to tu bylo veřejně, tak proč ne. Kolikrát se mi to taky nelíbilo, když jsem sem ještě chodil často, ale upřímně a bez tý omáčky okolo, teď je mi tahle diskuze volná a i kdyby tu po sobě stříleli, tak je mi to už jedno. Co nechci, tak prostě nečtu a nějaký sprostý slovo mě naurazí. Nicméně tu korekci a věci kolem chápu.
Tím bych asi svoje působení zase ukončil a opět se stahuju do role pozorovatele
- Úterý 17. prosince 2013 ve 12:20® cormoran
hraji> Nebavím se o posledním týdnu, ale myslel jsem to celkově za tu dobu, co se tady pohybuju. Ústeckou diskuzi jsem vždycky bral jako místo, kde jsme prostě klábosili s kamarádama a kolegama a ať už to bylo o rybách nebo ne, ba dokonce jestli to mělo někoho bavit, nebo přitáhnout, to mě netrápilo. Většina z nás se tu znala osobně a jezdili jsme na společný srazy, tak jsme to tu měli jako takovou hromadnou plkárnu. Každej novej člen, kterej se přihlásil, tak byl vítanej. Píšu svůj dojem, někdo to mohl vidět jinak.
To co se tu odehrávalo, dejme tomu teda, ten poslední týden, byla opravdu snůška hoven, do který jsem se i já zapojil.
Nikomu neberu, že na rybářským servru by to nemělo bý převážně o rybách, ale jak jsem psal. Co pořád dokola řešit? O čem se bavit?
Dobře. Řekněme si, že to tu teď bude jen o rybách. Do konce roku tu budou dva příspěvky, jestli teda nepřeháním. Nejsem vyznavačem nesmylsných plků a kvality nahrazené kvantitou, ale v mých očích a dejme tomu i pro provozovetele stránek je lepší, když si tu bude pár lidí jen tak plkat a do toho občas někdo vnese něco z rybaření, než aby to bylo mrtvo.
Nevím, můj názor..
- Úterý 17. prosince 2013 v 11:17® cormoran
1maslo1> Aha. Já to tedy pochopil dle tvého příspěvku na Kamila trochu jinak. „… spíš mě zajímá jak, v kolik, na co nebo nedej bože CO jsi chytil…“ Jestli to bylo myšleno ironicky, tak jsem to nepochopil, soráč.
K tomu, že to tu prostě nemůžeš udržet v úrovni, že se bude bavit jen o rybaření, už jsem se vyjádřil. To podle mě prostě nejde. Jestli se chceš dočíst něco o rybách, je tu plno článků a jestli chceš o nich onlajn diskutovat na téma, který tu ještě nebylo, tak buď věcnej a nějakou diskuzi rozpohybuj.
A nebuď prosím vztahovačnej, nepsal jsem, že si něco prosazuješ. Proč ta kapitulace? Fórum není naše, je majitele servru. My jen tvoříme jeho obsah. Co se týče mě, já už sem přispívám jen vyjímečně.
I tobě hezký svátky.
- Úterý 17. prosince 2013 v 8:37® cormoran
1maslo1> Kolego, zdravím tě a zároveň se zeptám. Fakt si myslíš, že se tady dá dokola tlachat něco o rybách a že se tady dozvíš co, kde a na co to bere? Promiň, ale jestli to tak vážně máš, tak se musím smát.
K tomu prvnímu. Všichni si stěžujou, jak to tady bylo dřív super a podobně. Ano, asi to tu bylo jiný, ale jisto jistě ne proto, že si tu někdo provařoval fleky a bavil se jen o rybách, ale podle mě hlavně proto, že tu byla parta lidí, která se tu prostě večer sešla a jen tak klábosila, právě o těch blbostech a do toho někdo obšas přispěl něčím z rybařiny. Ať už úlovkemm, nebo nějakým postřehem. A tak to tady fungovalo a bylo tu celkem živo, nebudu-li tedy srovnávat se sousedním webem. Pak se ale začali objevovat postavičky, který si tu začali prosazovat podobnej názor, jakej máš ty. Chtěli tu mít jen rybářský příspěvky, tak se prostě většina tý bandy odsud sbalila a šla si kecat jinam, jestli mi jako rozumíš. A jak to tu dopadlo dneska vidíš sám..Ještě se mi nabízí otázka, na kterou si zkus v duchu odpovědět. Kolik by tu bylo denně příspěvků týkajících se rybařiny? Nebo by snad bylo lepší je počítat týdně?
Teď k druhý věci týkající se propalování míst a braní ryb. Nevím teda jaký s tím máš zkušenosti, ale když si myslíš, že ti tu někdo vyblekotá svoje úspěšný místa, nebo kde to aktuálně jde, tak je u mě normální bezmozek. Tolik míst a lokalit se zprznilo tlacháním na netu, že to ani není možný. Víš jaký lidi dneska jsou a jestli to neznáš z netu, tak to přeci musíš vidět u vody. Táhneš pěknou rybu a další dny na tom místě vídáš víc a víc rybářů.
Tak to jen tak v kostce, víc si plácat játra nebudu. Každej si na to musí přijít asi sám.
- Neděle 15. prosince 2013 v 15:41® cormoran
Kamil_ústí> Nezablokujou, přijdou si rovnou pro tebe dva páni v kabátech a půjdeš
Néé, tady si můžeš dovolit nesympatizovat s místním režimem. Sem na ústeckou síly z vyšších sfér moc nechodí. Ovšem kdyby ses chtěl vydat do světa, tak raději drž krok a moc nevybočuj, jestli mi jako rozumíš
- Neděle 15. prosince 2013 v 15:16® cormoran
Kamil_ústí> Rozumím. A k Džigitovi, to je dorej cyp. Neudělal nic špatnýho. Jen udělal co jako admin musel. Tak bych to bral. Dřív to tu hlídat Blůšárk, jenže ten má teď jiný starosti.
Tento příspěvek byl editován 15.12.2013 14:20:38 uživatelem cormoran. - Neděle 15. prosince 2013 ve 14:51® cormoran
Kamil_ústí> Ne, nechodím. A vůbec, ten kámoš by mě zajímal, páč co vím, tak Pípa s nikým na ryby nechodí. Takže někdo z vás blekotá. Buď ty a nebo kámoš
- Neděle 15. prosince 2013 ve 14:49® cormoran
Olihen> Já nikoho brát nikam nebudu, ty masařko
Z toho už jsem vyrostl.
- Neděle 15. prosince 2013 v 0:25® cormoran
Kamil_ústí> Jo jo..Pípa s námi dneska nebyl. Měl nakoupíno ještě ze včera, tak měl stopku.
- Sobota 14. prosince 2013 ve 20:45® cormoran
P.M.>
- Sobota 14. prosince 2013 ve 20:44® cormoran
pipa> nebud sprostý,nebo sem zase přijde Džigit a vymažetě
(pipa kopyrajt)
A vůbec, jdu. Už začínáš bejt mrskej. Asi už jsi načal druhej litránek..
Tento příspěvek byl editován 14.12.2013 19:45:51 uživatelem cormoran.Čau..
- Sobota 14. prosince 2013 ve 20:22® cormoran
pipa> Zámecké kyselé, Hradní svíce a podobně…
Zase počkej, než abys tam bral půlku Ústí, tak to se na to raději vysskašli.
Tento příspěvek byl editován 14.12.2013 19:23:02 uživatelem cormoran.