Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Sobota 14. prosince 2013 ve 20:07® cormoran
cormoran

pipa> Zejtra dáme voraz, ale příští sobotu, když nezamrzne (jakože by nemělo), jedeme znovu. Tak se v pátek neplň a pojeď taky.

Sobota 14. prosince 2013 v 19:50® cormoran
cormoran

pipa> Rozsoudí? Ty woe, já neprovedl žádnej zločin, aby mě někdo soudil:-D Prostě ti to píšu jak to je. Jestli tě štve, že jsi vyndal jen sotva mírovýho a já měl větší, tak to řekni a přijeď si. Toho nejmenšího bych ti dal. Už je i vypáranej.

Sobota 14. prosince 2013 v 19:35® cormoran
cormoran

pipa> Ten bolínek má 70:-) Céčka 51 – 60.

Sobota 14. prosince 2013 v 19:26® cormoran
cormoran

pipa> Podle toho špuntkvaně vypadá na 38. Néé je jedlej:->

Sobota 14. prosince 2013 v 19:20® cormoran
cormoran

pipa> Tam trochui pofukovalo, takže taky žádnej med. Kolik měl ten zubáček? Byl vůbec mírovej? :-)

Sobota 14. prosince 2013 v 19:16® cormoran
cormoran

pipa> Hezky. Já myslel, že vůbec nepůjdeš. Gratulačka, šš šššššššššš :-))

Sobota 14. prosince 2013 v 19:04® cormoran
cormoran

pipa> Čau opičáku. Mohl jsi jet dneska s námi. Sice jsme byli od oběda a jsme zmrzlý jak sobolí hovna, ale tahali za to:-) Candáti pořád stejní, ale bolen se povedl pečlivej..

foto/diskuze/usti_nad_labem/2013/th-img103585.jpg
Čtvrtek 12. prosince 2013 ve 22:01® cormoran
cormoran

Kamil_ústí> A to jsem myslel, že tenhle flek je jeden z nejprovařenějších a taky z těch lépe dostupných. Měl sis vytisknout mapu, tam by to bylo vidět. Ale tak co, pěknýho okyše sis chytil. Já je teda moc nechytám, ale přes třicet jsem se asi letos ani nedostal..

A to očko přilep normálně vteřiňákem. Ale jen tenoučkou vrstvu, aby ti to nesteklo na tu keramickou vložku na místo, přes který se otírá vlasec. A nebo jak psal Olóš, vyměň ho celý.

Středa 11. prosince 2013 ve 14:27® cormoran
cormoran

Olihen> Teď už yo:-)

Středa 11. prosince 2013 v 8:00® cormoran
cormoran

Kamil_ústí> To nejdete. Ze silnice (zhruba na úrovni toho místa), je to první, bo druhá odbočka vlevo na takovou vyježděnou cestu. Ale jak se tam bude dát zajet po těch deštích, to netuším. Jinak tam bude určitě dost domorodců, kteří vám poradí, jak, kam a na co. Nechci bejt jako mrskej, ale myslím, že to hlavní už víš. Takhle byste to měli už úplně jednoduchý:-)

Středa 11. prosince 2013 v 7:49® cormoran
cormoran

Olihen> Dobře ty! To je z toho fleku, co jsme byli posledně? Sis jel pěkně na tajňačku:-)

Úterý 10. prosince 2013 v 7:57® cormoran
cormoran

P.M.> Ty wolle, Žižka jaxviň:-)

Pondělí 9. prosince 2013 ve 22:52® cormoran
cormoran

Kamil_ústí> Ti to hodím do osobky, ať to neprovařuju veřejně. Už takhle je tam o víkendu tlačenka.

Pondělí 9. prosince 2013 ve 22:26® cormoran
cormoran

Kamil_ústí> Schíze? To snad ani ne.. Ale tak věřit se nedá nikomu. Třeba já nevěřím ani sám sobě. Ryb ubývá a čím víc jich zbyde pro mě, tím líp:->

Pondělí 9. prosince 2013 ve 21:41® cormoran
cormoran

Kamil_ústí> Jo, toho nejmenšího jsem musel pustit, ale byl zažranej a navíc se z tý hloubky docela nafouknul, tak než abych ho propichoval jehlou a podobný kundoviny, tak jsem ho rycnul. Dělají to tam takhle všichni.

Tihle byli všichni na rybku kromě jednoho, ten byl na plandavku a toho kámoš pustil. Pípa nalitej furt není. POznáš to lehce. Když tu není, tak mu v žilách koluje jen krev. Ale jak se tu ukáže, tak už je to půl na půl s tou kyselinou.

Já nevím jestli tě znám, tady a teď znám jen tvoje jméno. Mám za to, že nejsi tím, za koho se vydáváš, ale to je jedno. Já znám z Ústí od vody plno postaviček, tak možná i tebe:-)

Pondělí 9. prosince 2013 ve 21:00® cormoran
cormoran

Kamil_ústí> Od pondělka do čtvrtka by to asi nevcucnul, ale od pátku do neděle polkne všechno, co smrdí lihem..

Na ryby chodíme fest, ale Labe teď moc nefrčí. Teď jedou Nechranice. Sice to hlají i čtyřicítky, ale vybrat se něco dá…

Tento příspěvek byl editován 9.12.2013 20:01:10 uživatelem cormoran.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2013/th-img103524.jpg
Pondělí 9. prosince 2013 ve 12:53® cormoran
cormoran

P.M.> A nebo Hradní svíce, taky dává:-))

Pondělí 9. prosince 2013 v 8:40® cormoran
cormoran

P.M.> On za to nemůže, to ty krabice. Dneska už do toho nedávají to co dřív. Teď už to je jen samej jed.. Ale co, hlavně že to má volty, ne? :-D

Neděle 8. prosince 2013 ve 22:28® cormoran
cormoran

Tady se to obrátilo ve slušnou snůšku hoven:-)

Úterý 3. prosince 2013 ve 21:46® cormoran
cormoran

Jooo, s čerty nejsou žerty:->