Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Neděle 2. června 2013 v 19:58® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
Piranha> Jo to je v poho, nevěřím tomu že by prodával nějakej kepl..Ale raději se zeptám, než abych jen tak od boku vystřelil, že ho beru
- Neděle 2. června 2013 v 19:48® cormoran
ULPA> To zní dobře. Kolik to má komor, dvě? Neuchází? A je/není lepenej?
- Neděle 2. června 2013 v 19:22® cormoran
Oukej, tak mi to per ULPO sem. Rok výroby, najeto, stav, foto…
- Neděle 2. června 2013 v 19:10® cormoran
ULPA> Díky za nabídku. Kámoš si bude myslet, že jsem v lihu
Jednou mu napíšu, že pro něj mám boat, pak to za hodinu zruším a teď mu zase po chvíli napíšu, že mám další.
Pošleš mi prosím nějaký blížší info do osobky? Ať nedostaneme zmrdáno, že tu spamujeme…
- Neděle 2. června 2013 v 18:53® cormoran
Piranha> cajk
- Neděle 2. června 2013 v 18:10® cormoran
Piranha> Zdarec, máš k tomu i ty srandaploutve? Vím žes mi říkal, že už máš nový, ale už nevím, jestli ses těch starých zbavil, nebo ne.
Volal jsem Mírovi a ten by si ho prej vzal.
- Pondělí 28. ledna 2013 ve 20:59® cormoran
Luda> Čísla asi ještě jsou, jen bylo hodně lidí, kteří neměli lístek z loňska, tak dostávali nový..
- Sobota 26. ledna 2013 ve 14:04® cormoran
BlueShark> S tím mě nepaktuj, s ním nemám nic společnýho..
Luďa> Na poslední chvíli, ale stihnul. To je důležitý
Ve čtvrtek mi volala Pecharka, že vydala poslední lístek na lodě. Letos se to nějak rozmohlo..
- Neděle 20. ledna 2013 v 15:46® cormoran
Luda> Na něj nedojde. Ten bude rád, když letos zaplatí udržovačku
- Pátek 18. ledna 2013 v 8:57® cormoran
Luda> V pondělí jsem tam byl na schůzi a taky už před šestou pouštěla psy, páč tam nebyla od půl šestý ani noha. Ale je to vcelku milá paní a možná kdybys zazvonil, tak tě ještě vezme
- Pondělí 7. ledna 2013 v 19:35® cormoran
BlueShark> Který, myslíš to s Vágnerem? Ať si každej dělá co chce. Je to kluk šikovnej no
- Úterý 18. prosince 2012 v 18:13® cormoran
foks01> Jen doplním, že od roku 2014..Na příští rok je to o 150 peněz oproti letošku..
- Pátek 23. listopadu 2012 v 16:45® cormoran
filip111> Jen ho nech pana anonyma. Já zastávám názor, že opakovaný vtip není vtipem a kolega třeba časem pozná, že nemá pravdu
- Úterý 20. listopadu 2012 ve 22:14® cormoran
pedro123> Říct ti to klidně můžu. Nikdy jsem řád neporušil..Joo, dobře, kecám
Jdu počítat ovečky, zdarec.
- Úterý 20. listopadu 2012 ve 21:58® cormoran
pedro123> Jdeš na to fikaně a s rozmyslem. Já bych se asi bál, jsem měkej. Když už nějakej průser, tak pořádně na tajňačku.
- Úterý 20. listopadu 2012 ve 21:47® cormoran
pedro123> Hájení ryb je stejně jen pojem. Když tě nikdo nevidí, tak žádný hájení znát nepotřebuješ. Internetový kečentrýlís je notoricky známá věc a proto je mi sympatičtější, když se narovinu přiznáš, než abys dával fotky mrtvol a psal, jak vše plave dál.
Jinak znovu opakuji. Opět se veřejně přiznáváš k porušování toho slavnýho řádu, to se ti jednou vymstí, Jaromíre
- Úterý 20. listopadu 2012 ve 21:28® cormoran
pedro123> Víš že se veřejně přiznáváš k tomu, že jsi zmasil celoročně hájenou rybu? A hned dvakrát? Já to dělám aspoň potajmůů
- Úterý 20. listopadu 2012 ve 21:22® cormoran
pedro123> Hltají hodně no a často na to taky doplácí potrhaným jícnem. Ochutnal jsi ty jejich játra, nebo jsi je vyhodil?
- Úterý 20. listopadu 2012 ve 21:10® cormoran
pedro123> No ještě aby ses mě bál
Mně hlavně zajímají ti mníci, cos teď chytil, tak bychom o nich mohli dát řeč. Mám tam taky dva chycený.
A jinak to podsekávání, to mi nevadí. Jak jinak chceš tu rybu chytit, když prostě nežere..A sedět tam půl dne bez ryby se mi nechce..Škoda že je tam pořád plno a pořád někdo kolem vočumuje.
- Úterý 20. listopadu 2012 ve 20:51® cormoran
pedro123> Jasně, souhlas, ono je to jedno, jak tu rybu vytáhneš, hlavně že jí vytáhneš. Za hubu loví jen rybáři, kteří si potřebují něco dokazovat. Ale podle mě je to zbytečně zabitej čas u vody. Jsou efektivnější způsoby, jak nachytat.
edit: Nezajdeme někdy? Až tam něco půjde, tak se můžeme domluvit.
Tento příspěvek byl editován 20.11.2012 19:52:44 uživatelem cormoran.