Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Čtvrtek 8. března 2012 v 10:07® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
manous> Vy*er se na lyže, raději lešti pruty, už se to blíží
Tento příspěvek byl editován 8.3.2012 10:08:23 uživatelem cormoran. - Středa 7. března 2012 ve 22:11® cormoran
Pedro123> Jasan, někdy se domluvíme..Tak já pro dnešek mizím, zdarec
- Středa 7. března 2012 ve 22:03® cormoran
Pedro123> Ouklej, to by bylo fajn. Já bych ti nastínil svoje teorie a ty mně zase tvoje. Třeba tak oba vzájemně pochopímě obě dvě strany ryboLOVU zároveň
- Středa 7. března 2012 ve 21:52® cormoran
1Mara> To víš, k sumčímu masu se nedostaneš v březnu tak snadno, jen pod dozorem profíka
- Středa 7. března 2012 ve 21:52® cormoran
filip111> V tom pravdu asi má no..Ale vem si toho porybnýho, co by to dělal, toho by nesnášeli už od pohledu
Popravdě teď ani nevím, jestli ti RS může lézt do báglu..
- Středa 7. března 2012 ve 21:48® cormoran
Pedro123> Dobře, já ti rozumím a věř mi nebo ne, ty kolegy na pláži znám. A ničemu se nedivím, už fakt ničemu..
A co teda někdy společně, zajdeme?
- Středa 7. března 2012 ve 21:11® cormoran
filip111> Já myslím, že Pedro to má vychytaný. Akorát pytlačí a to se mu holt někdy vymstí no..
- Středa 7. března 2012 ve 21:11® cormoran
Pedro123> Nerozčiluj se, ber to s klidem, já se jen ptám, jak to všechno děláš, abych to mohl dělat taky
Nedomluvíme se někdy a neukážeš mi to?
Jinak by ses divil, co je tady za kaňoury, to se jen všichni bojí přiznat..
Tento příspěvek byl editován 7.3.2012 21:13:36 uživatelem cormoran. - Středa 7. března 2012 ve 21:07® cormoran
vladah> Já klidně i s tou blonckou
Tento příspěvek byl editován 7.3.2012 21:08:33 uživatelem cormoran. - Středa 7. března 2012 ve 20:54® cormoran
majkyss> Pěknej sumec horňák
- Středa 7. března 2012 ve 20:51® cormoran
Pedro123> Čau bambíno, ty mě čím dál tím víc utvrzuješ, že je to celý nějaká story, ale to teda teď pomiňme a pojďme se bavit, jako že ne
Takže, to s tím sumcem, to sis lajznul ho normálně odnést? Vždyť taková ryba už se nestrčí jen tak do batohu..Nemáš strach, že cestou zpátky k autu potkáš kolegu, kterej tě udá? Nebo RS? Nebo že tě nesleduju někdo z cyklostezky? Jestli ne, tak to jsi teda borec, já se tam bojím i nahlas uprdnout, kolik tam bývá všude lidí
Hele a vůbec, kdo jsi, neříkají ti děda Dufek? A znáš ho?
- Úterý 6. března 2012 ve 21:20® cormoran
filip111> Tak pšššt
- Úterý 6. března 2012 ve 21:19® cormoran
filip111> Už mu popraskaly fšecki cévky, teď už by to bylo o žílu, tak si to nelajzne
1Mara> Ale notak, vždyť ty bys ani mouše nublížil
- Úterý 6. března 2012 ve 21:13® cormoran
filip111>
Škoda že se Mára nechytil. Už holt nestaruje, jako dřív, teď už to chce dvě až tři našlápnutí, než chytí
- Úterý 6. března 2012 ve 20:37® cormoran
filip111> No tobě taky
- Úterý 6. března 2012 ve 20:07® cormoran
Toma> Ahoj, Kateřina už rozmrznutá byla, Srbice nevím..
- Úterý 6. března 2012 ve 20:06® cormoran
cormaxx> V poho, já bych reagoval stejně. Tak hlavně že už jsi v obraze
majkyss> Potřebovalo to tu trošku vzpružit
- Úterý 6. března 2012 ve 20:04® cormoran
Pedro123> Tak to se omlouvám, že jsem tě zklamal, nicméně se taky můžu přiznat, že masím ryby a dost. V létě chodím často na sumce a to zařve pěknejch pár nástražních ryb. Poslední dobou jsem sice změknul a napichuju nejčastěji cejny, karasy a někdy plotice, ale stejně to na konci roku pár kilo hodí. K tvým úlovkům – máš na ně právo, takže ti nic vyčítat nebudu. Názorově bych se přicmrndnul k názoru, kterej psal níž mannice. Parmy je mi líto a nezabil bych jí. Jestli ty ano, je to čistě tvá věc, řád ti jí umožňuje
Jo a stejně mám pořád pocit, že tě podle stylu psaní znám a že si z nás děláš bžundu, v některých příspěvcích to bylo až moc okatý
Tento příspěvek byl editován 6.3.2012 20:05:09 uživatelem cormoran. - Úterý 6. března 2012 ve 14:38® cormoran
Pedro123> Budu teď odpovídat z mýho registrovanýho nicku, jestli neva. Popravdě, já si myslel a asi ještě pořád myslím, že jsi to vzal stejně jako já, z recese. Podle mě vůbec nejsi masařka, za jakou se tu vydáváš, ale to není podstatný. Každej jsme nějakej a já nikoho nesoudím
Já být tebou, tak tu na to neseru, ba naopak ať prostě vidí rybáři i tu realitu, která je. Braní ryb k rybařině patří a to, že to na internetu vypadá na samýho C&R je jeden velkej omyl.
Co se týče mojí role anonyma „jj“, tak tomu bych neříkal finta. Ta vznikla proto, abych Pípovi a možná jiným dokázal, nebo spíš názorně ukázal, že internet je plnej slídilů, kteří čekají na takový fotky, jaký on poslal. Já tohle prostě neuznávám. Ať si na ty místa lidi chodí a zkouší štěstí, ale slídit po netu, koukat kde to bere a pak to tam jet najisto masakrovat, to je ujetý.
A ještě k tvojí otázce, jestli bych na tu pláž za vámi přišel..Kdybychom se po mailu, nebo jinak domluvili, tak ano, přišel bych za vámi. Akorát bych se nepředstavil jako „jj“, ale normálně. Ale jak už jsem psal výš. Myslím že bys tam nebyl s bandou a taky v takový roli, v jaký se tu uvádíš. Samozřejmě se můžu mýlit, v tom případě bych ti (vám) poprál hezkej lov a sledoval bych z povzdálí vaše praktiky, popřípadě dodržování rybářskýho řádu.
Kdo je podle tebe normální člověk? Věřím že se tu pohybují desítky lidí, kteří sdílí stejné názory jako jsou ty, které tady prezentuješ a třeba se teď nějaký ozve, ať to bere jako výzvu.
Tento příspěvek byl editován 6.3.2012 14:40:45 uživatelem cormoran. - Úterý 6. března 2012 ve 13:58® cormoran
cormaxx> Ty ses rozjel
Upusť u toho hnoje trochu páry, možná se tomu pak i zasměješ. Nejsem si totiž jistej, jestli jsi to teď všechno pochopil