Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Úterý 6. března 2012 v 8:39® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
Cudla> Tak tak
- Úterý 6. března 2012 v 8:35® cormoran
Cudla> Za bukem ne, za monitorem
- Úterý 6. března 2012 v 7:55® cormoran
Kurwa, jsem prozrazen, jsem se zapomněl odhlásit. Ale že se to tu rozjelo
Tento příspěvek byl editován 6.3.2012 07:56:36 uživatelem cormoran. - Úterý 6. března 2012 v 7:54® cormoran
cormaxx> Ahoj takže jestli to dobře chapu tak každej kdo bere ryby je dement jo? Proč teda vlastně rybařite, abyste popíchali tisíce ryb pro potěšení? To zase přijde dementský mě. Kdo podle tebe teda udělá u vody větší škodu rybář kterj si chytí dvě parmy a odejde domů nebo ten co jich chytí dvacet a každou vyfotí omatlá rukama pak mu dvakrát upadne na zem ještě jí změří a pak jí hodí zpátky do vody. Jasně že ostatní to berou taky protože na to mají pravo a dokud bude v řadu napsáno že si mužu odnést od vody sedum kilo a já budu mít chut třeba na uzenýho cejna tak si jich sedum kilo odnesu. Tak to je
- Úterý 6. března 2012 v 7:47® cormoran
mannice> Ahoj. Sto candátu za rok je hodně dobrej výsledek to si jim musel přijít na kobylku. Ale jak si napsal že si je všechny pustil tak není možný aby to přežily všichni. Rybu pustím rád a ještě raději když jde o malyho candata toho ani nevytahuju z vody když to neni třeba k vyndání háčku. U mírových kousků mám jasno to to maj spočítaný. Stojím si za tim že mojich dvacet candatu ročně nikomu neublíží. To jak si srovnal parmu s trumenem to je docela špatnej přiklad protože ty trumeny bych chytal dva dny abych se dostal na stejnou vahu jako ma ta parma. A navic už moc na Labi nejsou chytil jsem v loni asi jen tři a to ještě v Děčině. Na rybnikách kde jsou přemnožený se chytaj samý malinkatý. Ty důvody proč zrovna teda tu parmu pustit zní rozumě už chápu váš přístup ale jak jsi psal že taková ryba něco zažila tak třeba kapr kolem míry taky něco zažil a pak ho bez výčitky klepnu.
- Středa 8. února 2012 v 7:41® cormoran
foks01> Cormoran se ti na to tak možná vysere. Vlastníka pozemku nebo vodní plochy si můžeš zjistit na www.cuzk.cz.
Docela mě sere, jak se to tu zvrhlo k napadání a vytahování, řekněme špíny, jeden na druhýho, to je na blití..
- Pondělí 6. února 2012 v 7:51® cormoran
majkyss> Mannice říkal, že budou s heringem od rána pod Tyršákem, tak jim vezou šerifové gáblík
- Neděle 5. února 2012 v 15:29® cormoran
pipa> Ty bys pořád jen pidloval
- Neděle 5. února 2012 v 15:06® cormoran
pipa> Kdybys hodil pilkra z toho kopečka dolů a začal přitahovat, tak by k tobě šla poslušně jako beránek
- Neděle 5. února 2012 ve 14:55® cormoran
pipa> Ta mamina vpravo dole?
- Neděle 5. února 2012 ve 14:49® cormoran
pipa> Čusjen, jakto, že nelovíš? Voda už je akorátovní, nebo ne?
- Pátek 3. února 2012 ve 12:58® cormoran
1Mara> Na Pádu nevím, jak je to s vláčkou, ale na Ebro by to asi nemělo ani z desetiny. Tak kde jsme byli loni jsme nedali ani drbanec a to jsem házel každý ráno a občas i večer..Letos si vláčák ani neberu.
- Pátek 3. února 2012 ve 12:49® cormoran
1Mara> No tak to vše vysvětluje, počítal jsi špatně. Já bych nedal přeci tolik peněz za to, abych mohl chytat někde candáty jak na sádkách. To by se muselo naplnit auto a bejt to normání výprava s tím, že vláčení bude jako taková bokovka, nebo relax při dopoledni
- Pátek 3. února 2012 ve 12:42® cormoran
1Mara> Co jsi měl z matiky?
- Pátek 3. února 2012 ve 12:29® cormoran
1Mara> To si ale budeš muset šetřit a ne fofrovat lováky, zvládneš to?
majkyss> To je dobrá volba, jestli chceš fakt převážně tu vláčku, tak bych klidně přemýšlel i o listopadu
Tento příspěvek byl editován 3.2.2012 12:30:30 uživatelem cormoran. - Pátek 3. února 2012 ve 12:17® cormoran
majkyss> Kdy to vůbec plánuješ, už máš nějakou představu nebo dokonce termín?
- Pátek 3. února 2012 ve 12:07® cormoran
majkyss> Aha
Tento příspěvek byl editován 3.2.2012 12:08:00 uživatelem cormoran.Tak to tě vyjde cesta i s poplatkama na dálnicích ve Francii a Španělsku tam i zpátky na nějakejch patnáct tisíc, možná o něco méně. A taky zabiješ tak 30 hodin na cestě, páč sám asi 24 hodin v kuse za volantem nedáš, teda když si nešlehneš péčko
- Pátek 3. února 2012 ve 12:05® cormoran
1Mara> Ono by tě to asi po třech dnech ani nebavilo, ale představa je to hezká. Kdyby se to dalo kombinovat třeba se sumcařinou, tak by to bylo ideální
- Pátek 3. února 2012 ve 12:02® cormoran
majkyss> No tak to není pak co řešit. Obvolej si kempy na horní přehradě, domluv si s nimi termín, možnosti ubytování a dostupnosti lodí a nic ti nebrání. Jestli fakt hodláš jet sám, tak by se pak dalo uvažovat i o dopravě letadlem, ta by tě vyšla levněji než po silnici.
Takhle by se mi to líbilo taky, jenže tenhle způsob je už trochu jinde finančně, než když jede banda autem a snaží se si vystači s co nejmenší pomocí kempů
Jinak štiky na Ebru prý jsou, ale chytit jí bude asi taková náhoda, jako chytit v u nás lososa.
Tento příspěvek byl editován 3.2.2012 12:03:53 uživatelem cormoran. - Pátek 3. února 2012 v 11:29® cormoran
majkyss> Aha. A co budeš chytat? Ona třeba sumcařina, ale i kaprařina se líp táhne aspoň ve dvou
Já kdybych jel sám, tak právě na tu horní přehradu. Vzal bych jen vláčák, krabici gum a hurá na ně