Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pátek 3. února 2012 v 11:05® cormoran
cormoran

majkyss> Celkově ten jejich rybářskej řád, my sice kontrolu neměli, akorát jednou od „hlídačů ohňů“, nebo jak si to říkali. Ale jinak jsou tam prej na přestupky docela vostrý. Nechtěl bych kecat, páč se určitě něco změnilo, ale na horní nesmíš ofiko vůbec chytat na rybu, na spodní jen myslím na ouklej. Pak že se chytá od rozednění do setmění, plavidlo musí bejt nějak ošetřený a schválený, takže svoje vlastní si přivézt a fláknout na vodu nesmíš atd atd, to se dá asi dohledat. V kempech by ti ale měli ty pravidla sdělit..

To věřím:-) Jak jedeš, s bandou, nebo sám?

Tento příspěvek byl editován 3.2.2012 11:07:24 uživatelem cormoran.
Pátek 3. února 2012 v 10:53® cormoran
cormoran

majkyss> Ale fakt jenom zní:-> Nechtěl jsem tě od toho nijak odrazovat, ale je dobrý vědět, co tě může potkat..Jak jsem psal, když si vybereš nějakej solidní kemp a nastuduješ trochu ty pravidla tak by to mělo být v cajku a budeš na to rád vzpomínat:-)

Pátek 3. února 2012 v 9:45® cormoran
cormoran

majkyss> Noo, dobrý..Záleží na tom, co od toho očekáváš. Jestli čekáš, že to bude jako na těch DVD, tak doporučuju rychlej pád na zem a připravit se na realitu:-) Tím nechci říkat, že to tam není fajn. Okolí je nádherný, na spodní čistá voda, spousta hezkejch ryb.....Jestli pojedeš prvně a chceš si zachytat, dopuručuju spíš horní přehradu, tam se dají vláčet i candáti a okyši a poslední roky to tam jde líp. A určitě bych naplno využil rad průvodce, nebo alespoň místních. Bez zkušeností jsi tam nahranej. Taky bych ti asi měl prozradit, že pokud budeš někde v kempu, což předpokládám, tak se připrav na to, že filetování 70tky, nebo 150ky sumce, metrovýho kapra atd není vyjímkou. Jezdí tam lidi s Transporterama, kde jim zabírá půl auta jen mrazák..Ideální je podle mě se nahlásit v nějakým kempu a jet tam pod stan někam dál od tohodle všeho. Mohl by ses dostat do křížku s místními pravidly, který tam jsou docela vostrý, tak to kdyžtak potom dobře nastuduj. My jsme si vybrali karavan úplně na konci kempu, tak to šlo:-) Ještě si ti stejně jako nám může stát, že ti provozovatel kempu nabulíkuje po telefonu a pak i na místě, jak to hrozně bere, ale když pak dáš řeč s klukama, který střídáš v karavanu a ty ti řeknou, že mají dva kapry a jednu 130ku sumce, tak by ses tam nejraději vrátil a vymlátil mu zuby:-D Takže shrnuto, když tam nepojedeš s nějakou velkou vidinou, tak budeš spokojenej, je tam fakt nádherně.

A daleko od vody říkáš? Asi takhle:-) Foceno při bouřce z karavanu..Víc fotek je v albu..

http://www.chytej.cz/…00029058.jpg

Tento příspěvek byl editován 3.2.2012 09:49:23 uživatelem cormoran.
Pátek 3. února 2012 v 9:21® cormoran
cormoran

majkyss> Na dolní u Almatretu, kemp Almaebre..

Pátek 3. února 2012 v 9:06® cormoran
cormoran

majkyss> Do Španěl? Nejezdím, jen předloni jsem tam byl na rybách..Trochu se bojím, že z toho vyleze taková plodná diskuze, jako včera, tak jsem raději odpověděl bez jakýkoliv srandy a tak:-D

Pátek 3. února 2012 v 8:56® cormoran
cormoran

filip111> Až to zamrzne pod zdymadlama, tak už mě v tomhle státě nikdo víc nespatří, stěhuju se do ESP:-D

Pátek 3. února 2012 v 7:59® cormoran
cormoran

Co dírkovačka o víkendu v Ausigu? Nad zdymadlama je zamrznuto, hnus..

Čtvrtek 2. února 2012 ve 20:23® cormoran
cormoran

Jste pakárny, jsem si říkal, než jsem to otevřel, co si ti ten Olin zase udělal, vypadalo to hrozivě:-D

Tento příspěvek byl editován 2.2.2012 20:24:21 uživatelem cormoran.
Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:30® cormoran
cormoran

vladah> Ten asi neznám. U těch navijáků je to vždycky těžký. Deseti lidem může šlapat jak švajcary a zrovna tobě se třeba posere. Vybírej podle sebe, ideální by bylo si s každým zatočit, udělat si sám obrázek a pak se ptát a shánět na něj recenze od majitelů..

Jinak co se týče toho Reda, tak bych se ho taky asi nebál. Sice občas chrčí rolna při větším zápřahu, ale nebude zcela jedinej s tímto problémem..

Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:44® cormoran
cormoran

vladah> Trochu dražší než dva je Ryobi Arctica, ta se mi docela líbila a mohla by i vydržet. Dost lidí doporučuje i Slammera, ale ten je taky mírně nad rozpočet a já bych si ho už asi nekoupil, ale možná jsem narazil jen na horší kus. Nějakej čas by ti při intenzitě používání, o který si myslím, že budeš praktikovat, měl vydzřet i některej ze Zauber klonů, akorát bych vzal větší velikost, 35 klidně i 40..

Tento příspěvek byl editován 2.2.2012 13:45:56 uživatelem cormoran.
Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:34® cormoran
cormoran

vladah> Jakej máš rozpočet?

Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:10® cormoran
cormoran

Všem co si kupovali na výstavě u Procházky vláčecí nástrahy, hlavně gumy, tak vám moc děkuju, že jste mi všechno, co jsem měl objednáno, vykoupili:-D Teď mi volal a půlku z toho nemá..

Čtvrtek 2. února 2012 v 10:00® cormoran
cormoran

majkyss> :-D bingo!:-D Někdo tomu říká konkurence a to bezpochyby je, ale sousedi jsou takový neutrální označení. Tak už neotravuj sousedy kolem a jdi se podívat na mrsk:-D

Tento příspěvek byl editován 2.2.2012 10:00:37 uživatelem cormoran.
Čtvrtek 2. února 2012 v 9:44® cormoran
cormoran

majkyss> K SOUSEDŮM se podívej:-D Rubrika Můj lov..

Ještě chvíli a snad ti pošlu i odkaz na konkrétní příspěvek:-D

Tento příspěvek byl editován 2.2.2012 09:46:15 uživatelem cormoran.
Čtvrtek 2. února 2012 v 9:10® cormoran
cormoran

majkyss> Můj lov

Čtvrtek 2. února 2012 v 8:40® cormoran
cormoran

Morgen..

Koukali jste k sousedům do ML na příspěvek od hofiho (Po 30.1.2012 22:02:24)? To co se tam dělo muselo bejt hrozný. Labští kormoráni jsou proti těm slovenským břídilové..

Tento příspěvek byl editován 2.2.2012 08:40:36 uživatelem cormoran.
Pondělí 30. ledna 2012 v 6:53® cormoran
cormoran

mannice> Já nemám vyhrazenej výběr jenom na ně, ale když už jde jen o Salma, tak si většinou přihodím nějakýho k objednávce z rsp. No a pak klasika, koukám všude možně po slevách, bazarech a různých aukcích. O tý slevě u Brauna mi někdo říkal, akorát tam už nechodím:-)

Neděle 29. ledna 2012 v 9:52® cormoran
cormoran

mannice> Salmiče mám taky rád:-) S těma lopatkama jsem nikdy problémy neměl, ale to asi bude tím, že tomu dávám menší dardu o dno, než ty. Ono přeci jen labský dno je o něčem jiným, než ty naše stojáky. Jinak už mám dalších pár kousků objednanejch, akorát strejda Procházka zdržuje expedici účastí na výstavě..

Pátek 27. ledna 2012 v 7:58® cormoran
cormoran

foks01> Ouklej, díkys:-) Vzal bych vše od 0,14 po 0,20, to bychom se pak ještě domluvili, kdyby ho měli:-)

Pátek 27. ledna 2012 v 7:34® cormoran
cormoran

foks01> Morgen, mrkni se mi tam po tomhle http://www.rybarskapohotovost.cz/…m_6,60kg.jpg, je to už ale starej kepl, takže asi nebude, ale náhoda je blbec..

Kdyžtak se jen mrkni, jestli ho mají a já zaúkoluju na sobotu Mároše:-)