Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Středa 18. ledna 2012 v 8:01® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
1Mara> Jak chceš, nechám to na tobě. Jen abys počítal s tím, že já tam před sedmou nebudu..
Ta fotka s tím kaprem se mi docela líbí a proti umístění nemám výhrady. Prostě se na ní hezky dívá. Ale divná je ta druhá več, kterou uvedl tutan v Pěsti na oko. To jsou pak ti poctivě vyplňující akorát pro smích..
- Středa 18. ledna 2012 v 7:48® cormoran
1Mara> Co říkáš na ty soutěže? Podle mě si dali laťku docela vysoko a pak to tu Míra sám nestíhá..A tak k výhře přijdou lidi, co poruší pravidla a na chytrej se přihlásí jen kvůli soutěži, tudíž přínos pro servr téměř nula..
- Středa 18. ledna 2012 v 7:46® cormoran
1Mara> No původně jsem to chtěl vzít ještě domů, ale když už budu tam dole, tak půjdu hned. V sedm bych tam měl bejt snad, takže domluveno. A když říkám v sedm, tak myslm v sedm, ne v půl nebo tak, jak míváš zvykem
- Středa 18. ledna 2012 v 7:40® cormoran
1Mara> No to mi mělo bejt hned jasný
Tipáč by nevadil?
- Středa 18. ledna 2012 v 7:34® cormoran
1Mara> Jsi psal na dvě, já piju dvě piva tři hodiny
Tak jsi mě ukecal no, ale fakt na chvíli. A po sedmý nejdřív ju, to ti pak ještě večer zavolám..
A teď mi řekni, jak to urobíš, to přijedeš busem?
- Středa 18. ledna 2012 v 7:21® cormoran
1Mara> Na dvě to nemá cenu, to akorát načichnu hospodou zbytečně
Nemáš třeba v pátek volno? Třeba by se někdo přidal, to se pak můžeme zapomenout déle
- Středa 18. ledna 2012 v 7:09® cormoran
1Mara> Kamaráde, do dneška, až na pár vyjímek, jsem měl volnej každej večer. A zrovna včera jsem ukecal Komára, jestli nebudeme chodit zase cvičit, tak mi na to kejvnul..
- Středa 18. ledna 2012 v 6:59® cormoran
olda> Já mám červený nos akorát z mrazu a to není moc dobrá meducína
Manažerka> A joo, na rum bych už málem zapomněl, loni byl ten pravej špiritus Fernet, to byl pak moribundus
foks01> To jsi rozpoutal ty, takže já jsem je zpíval po tobě
filip111> Tak to pak vysvětluje, proč je má Pípa tak vytahaný
- Úterý 17. ledna 2012 v 17:59® cormoran
Manažerka&olda> Třeba já ani nevím, co to ten špiritus je, tak povídejte
- Úterý 17. ledna 2012 v 15:11® cormoran
Manažerka> Tak já to prozradím až podle toho, kolik na mě zbyde Magistra. Takže máš možnost to ovlivnit
- Úterý 17. ledna 2012 v 15:05® cormoran
Manažerka> Toho bych si taky cucnul
- Pondělí 16. ledna 2012 ve 20:22® cormoran
filip111> To ja právě ten pech, že se teď dlouho nedostanu, takže by se mi tam válela kdo ví, jak dlouho. Tak jsem jí vzal rákoskám za velký vajíčka, to jde
- Pondělí 16. ledna 2012 v 19:54® cormoran
filip111> Ani moc ne, kdyby mi ta druhá podle tahu lepší neutekla, mohlo to být veselejší. Takhle jsem váhal, jestli vůbec tu jednu brát..
- Pondělí 16. ledna 2012 v 19:50® cormoran
BlueShark> Rostou rostou
Manažerka> Nepovím, už takhle se ně ně musí stát fronta
- Neděle 15. ledna 2012 v 18:14® cormoran
Morgen, teda chlapi, nic moc, ta Pípovo bolenovka zatím top. Dneska jsem jí viděl live a vypadá lépe, než na fotce, dokonce na ní dneska přemluvil i tuhle rosničku
Pak mi jí půjčil a vymodlil jsem parmu 61. Foksíno jen samý jesetery, ani jsme je nefotili…
- Neděle 15. ledna 2012 v 8:32® cormoran
Manažerka> Já si to myslel. Deset lidí není zrovna málo, to už se trošku protáhne. Letos jak je teplá zima, tak všichni blázní už takhle brzy, loni jsem tam přišel a ani noha, až jsem se na chvíli lekl, že je zavřeno
- Neděle 15. ledna 2012 v 8:25® cormoran
Manažerka> Koukala jsi na Pípovo bolenovku? Ta je luxusní
Hele nevím jak u vás sousedů, ale u nás na odevzdání nemusíme stát frontu, šoupneme úlovkáč do schránky a nashledanou
- Neděle 15. ledna 2012 v 8:21® cormoran
foks01> Ty jsi hroznej nespavec
Manažerka> To se Ti nezdá, to je ten muškařskej póvl
- Sobota 14. ledna 2012 ve 20:22® cormoran
Olihen> Mě snad šálí zrak, nazdár pardále
- Sobota 14. ledna 2012 ve 13:33® cormoran
olda> To zní dobře, aspoň ho někdo ohlídá