Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Úterý 3. ledna 2012 v 7:10® cormoran
cormoran

BlueShark> měsíc

Pondělí 2. ledna 2012 ve 20:03® cormoran
cormoran

1Mara> Posero:-P

Manažerka> To je fakt, i Foksíno to měl zvlášť:-)

Pondělí 2. ledna 2012 v 19:34® cormoran
cormoran

1Mara> To si taky říkám, ale neboj, an se ten pěveckej talent vždycky nějak najde, po pár voltech:-D

Pondělí 2. ledna 2012 v 19:28® cormoran
cormoran

Manažerka> Čuju, že letos něco přibyde, mohl by se udělat sraz a zároveň křtiny malýho Modráčka, takže by to bylo velký:->

Pondělí 2. ledna 2012 v 19:20® cormoran
cormoran

olda> Si piš, by ses neudržel, kdybys ho viděl:-D Letos to nesmíš bojkotovat a musíš konečně dorazit:-)

Pondělí 2. ledna 2012 v 19:17® cormoran
cormoran

Manažerka> Tak to si to raději i zapamatuju:-) Hele a ještě jeden problém, neumím takový to drnkání nebo jak se tomu říká, asi budu potřebovat tu placku mezi prsty:-)

A Máru necháme zpívat, to je větší bžunda. Tanec mu celkem jde:-D

Pondělí 2. ledna 2012 v 19:10® cormoran
cormoran

Manažerka> Co? To budu ještě muset luštit akordy z náčrtku? Ojojoj:-D

1Mara> Ty se nesměj, ty budeš zpívat:-P

Pondělí 2. ledna 2012 v 18:49® cormoran
cormoran

Manažerka> No tak to je epesní. Snad všechny ty akordy, nebo jak se tomu říká, do druhýho dne nezapomenu:-)

Pondělí 2. ledna 2012 v 18:33® cormoran
cormoran

Manažerka> Takže ne:-D A nebo jinak, dejme tomu, že budu úplný střevo, dokážu zahrát nějakou táborákovou písničku?

Pondělí 2. ledna 2012 v 18:23® cormoran
cormoran

Manažerka> Uff, to už zní lépe:-) Hele, kontrolní otázka – budu za tu jednu lekci válet jako rocková hvězda?:-D

Pondělí 2. ledna 2012 v 18:17® cormoran
cormoran

Manažerka> No to ne, musíš na mě být hodná, já jsem jinak hrozně prchlivý a u ničeho nevydržím:-D

BlueShark> Do patnácti dnů už bude pozdě, měl bys to odevzdat do patnácti dnů po skončení platnosti povolenky, takže vetšinou do 15. ledna.

olda> Na to se nevymlouvej, každým dnem se důchodový věk oddaluje:-P

1Mara> Tak máte to komplet u mě, příští rok tam stojíš tu frontu ty:-P Cena jak jsme počítali, i s povolenkama na boat je to tisíc peněz. Jo a máme první tři:->

Tento příspěvek byl editován 2.1.2012 18:17:54 uživatelem cormoran.
Pondělí 2. ledna 2012 v 15:05® cormoran
cormoran

majkyss> No vida, že by příští rok podvlíkačky?:-D

monaster> Nazdar Pepku:-)

Pondělí 2. ledna 2012 v 6:45® cormoran
cormoran

olda> Teď už tomu taky rozumím, ráno moudřejší večera. Modrák teprve zasel siemínko, pořádná rodina se z toho teprve vyklube:-)

BlueShark> Jo tak, tak to už je mi jasný, že si sem dovolí dát tři mouchy pohromadě:-))

mannice> Nestraš, víš jak bude namachrovanej?:-D

filip111> Vím, kde by tohle žrali tloušti, byli tak kusani i kolem šedesátky, ale osobně jsmem se nad 50 nedostal. Brali mi takovouhle černou potvoru a nic jinýho, pak jsem jí urazil a bylo po..V tu dobu se právě rojily takový velký černý mušky a tloušťáci po nich šíleli. A co se týče těch dvou, tak to vidím úplně živě – sedí v Praze, Vláďa za svěráčkem, škupe Pípovi chlupy a rovnou je přimotává na háček?:-D

Neděle 1. ledna 2012 ve 21:38® cormoran
cormoran

BlueShark> Tu první větu asi nechápu, bo jsem asi ospalý:-)

Tento příspěvek byl editován 1.1.2012 21:38:14 uživatelem cormoran.
Neděle 1. ledna 2012 ve 21:36® cormoran
cormoran

mannice> Kyž jsme u těch spekulací, tak já špekuluju, že Filip má ty mouchy nakoupený, nebo mu je někdo ušmodrchal a on si je teď fotí ve svěráčku:-D

A tady špekuluju, že už bych měl jít spát, nebo ráno nevstanu, dobrou:-)

Neděle 1. ledna 2012 ve 21:30® cormoran
cormoran

mannice> A jo, oni vlastně dělají ty průměry 0.000nic, takže to není pod tím tělíčkem vidět:-D

Neděle 1. ledna 2012 ve 21:29® cormoran
cormoran

BlueShark> Mám tuhle barvu rád, hlavně na candoše. Ty jo, chytit osmdesátku, tak to bych tu udělal větší rachot, já mám nej nějakou 75 nebo kolik:-)

Neděle 1. ledna 2012 ve 21:26® cormoran
cormoran

filip111> Já bych tam dal asi na okase nějakej tungsten, aby to šlo rychleji ke dnu:-) Jinak je pěkná, ale asi bude plavat, nebo se hodně pomalu propadat. Ale ber to jako návrh od absolutně nezainteresovanýho člověka:-)

Tento příspěvek byl editován 1.1.2012 21:27:37 uživatelem cormoran.
Neděle 1. ledna 2012 ve 20:48® cormoran
cormoran

1Mara> Hezky, ty chodíš spát dřív jak já a to je co říct:-D Tak dobrou.

filip111> Teda ty jedeš, máš to pěkný:->

Neděle 1. ledna 2012 ve 20:40® cormoran
cormoran

1Mara> Oblovat tu lidi nebudeme, přeci jen Oldovi prdne tepna a co, to si na triko nevezmu:-)