Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pátek 16. prosince 2011 v 16:02® cormoran
cormoran

BlueShark> No to mi povídej, já jsem nedávno zaokrouhlil vláčku na deset kousků, začíná to bejt hrozně neskladný:-D

A hlavně ty fíbry, ty mám asi čtyři, možná pět..Musím to protřídit a nechat si dva, nebo tři..Tak další na řadě bude Valiant, jen musím mrknout v jakým je stavu a dát mu nějakou cenu:-)

Pátek 16. prosince 2011 v 15:50® cormoran
cormoran

Jak jinak, to se pozná sběratel:-D

Pátek 16. prosince 2011 v 15:46® cormoran
cormoran

A plavačkovej prut? Za stováka?:-)

http://rybar.braunstar.cz/…ano-tc-10-gt-

Tomu zase chybí akorát vzadu ta koncovka se závitem..

foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img46350.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img46351.jpg
Pátek 16. prosince 2011 v 15:33® cormoran
cormoran

1Mara> Sakra, jsem doufal, že se nikdo neozve a že si ho navážu jen na mníky a ty mi to zese překazíš:-D Ne vážne, musím se něčeho zbavit, vláčáků je mi líto, tak to odserou fídry a asi plavča.

Až se uvidíme, tak ti ho vezmu, aby sis ho osahal. Má takovou delší akci, ale na to jsi od Šitmána zvyklej:-)

Pátek 16. prosince 2011 ve 14:45® cormoran
cormoran

Nechcete někdo fíbr? Za 300 peněz? Akorát je k němu třeba dokoupit špičky, má jen jednu s vyraženou keramickou vložkou z předního očka..

http://www.rybarskepotreby-voracek.eu/…derove-pruty?…

foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img46346.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img46347.jpg
Pátek 16. prosince 2011 ve 14:35® cormoran
cormoran

BlueShark> Já ti rozumím:-> Se mnou je to lehký, já nepoznám rozdíl ve fíbru za bůra a ve fíbru za litr, takže když si řeknu, že je pro mě komfort za litr, tak budu mít komfort za litr:-)

Pátek 16. prosince 2011 ve 14:23® cormoran
cormoran

BlueShark> A ani nebudu, holt máš měřítka jinde než já:-) Když jsem dával dvojku za fíbr, tak jsem se s ní tři dny loučil, jak mi jí bylo líto:-D

Pátek 16. prosince 2011 ve 14:15® cormoran
cormoran

foks01> Moje řeč, to je počas na candáty jak dělanej:->

Pátek 16. prosince 2011 ve 14:14® cormoran
cormoran

BlueShark> Ale říkáš, koukej:-P

dnes v 7:54® BlueShark
BlueShark

olda: Takhle levný určitě nebyl :-) Filip111: Spytuju svědomí a také nic a nic, mám jen to SRóčko.

Pátek 16. prosince 2011 v 9:14® cormoran
cormoran

BlueShark> A pozor, panáčkovi se zdá fíbr za dvojku levnej. Ty tři roční vycházky odchytáš v poho s jakýmkoliv kůlem za pět stováků:-P

Tento příspěvek byl editován 16.12.2011 08:14:52 uživatelem cormoran.
Čtvrtek 15. prosince 2011 v 15:32® cormoran
cormoran

cormaxx> Víš co je prdel? Když si takovej kus chlapa jako je Maňous vyndá u vody lízátko, to bych mu hned hádal tak o třicet méně:-D Takže tři šede se u něj jen tak lehce neztratí. To lízátko mělo tak deset čísel a bylo vidět na druhej břeh:-)

Čtvrtek 15. prosince 2011 ve 14:51® cormoran
cormoran

manous> Tě péro:-) Já tomu prd rozumím, ale na Labi se mi chytá líp se 3.90kou. Ale já mám celkově rád delší fíbry..:-)

Neděle 11. prosince 2011 v 19:27® cormoran
cormoran

pipa> Zdar zhančenej:-)

Neděle 11. prosince 2011 v 19:26® cormoran
cormoran

vladah> Hmmm, nebylo to něco podseklýho?

filip111> Ty jsi celej já, já neprodlužuju nikdy, jen pak když to urvu nebo tak. Proto mi asi fíbr nikdy moc dobře nepůjde..To bylo správný, tak má ta ryba asi největší šanci na přežití. Ale přiznám se, že pajdu bych si blejsknul, hezká ryba:-)

Neděle 11. prosince 2011 v 18:52® cormoran
cormoran

vladah> No tak to popiš a třeba to dáme dohromady. Hlouba, záběr, boj ryby…:-)

Neděle 11. prosince 2011 v 18:39® cormoran
cormoran

vladah> Jo jo, už to vidím, datumy dopisuje jen Olda:-)

Neděle 11. prosince 2011 v 18:33® cormoran
cormoran

olda> …aby měli z čeho růst. Řekl jsi mu to ale dobře, třeba mu to začne šrotovat a dá si dohromady souvislosti. I když tomu nevěřím, když ta ryba prstě je a jde, tak každej bere, dokud řeka dává..

vladah> Pěkná, díkys, aspoň je to tu barevnější:->

Tento příspěvek byl editován 11.12.2011 17:37:44 uživatelem cormoran.
Neděle 11. prosince 2011 v 18:05® cormoran
cormoran

Brý podvečer křiváci, někdo nějaký úlovky za víkend? Piranha je hovnochyt, ten to přiznal rovnou..A ostatní?:-)

1Mara> Tak proč to tam házíš, když tam vidíš led?:-))

olda> On to Vláďa někdy tak neštastně skombinuje, ale co, Ty už si s ním poradíš:-)

Sobota 10. prosince 2011 v 10:07® cormoran
cormoran

olda> Taky se mi chlubil, ale má ho od jednoho našeho kolegy, který by mu nic špatnýho neprodal:->

1Mara> Konečně mají ty dobytkové útrum, snad to do konce roku vydrží:-)

Pátek 9. prosince 2011 ve 14:13® cormoran
cormoran

filip111> Nikdy jsem neměl odvazu se trhnoud od stáda a zkusit to, to jsem jich tolik vyhodil zbytečně, omg..