Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pátek 9. prosince 2011 ve 13:44® cormoran
cormoran

filip111> Nevím, co je na tom pravdy, ale v rybářským povědomí je zakořeněno, že má parma jedovatý vnitřnosti..Tak to je možná ten šmrnc:-D

Pátek 9. prosince 2011 ve 13:15® cormoran
cormoran

filip111> To i sobě:-D Jestli půjde zase to mladý maso jako posledně, tak těch je na karboše škoda, to si počkej, až se někde nahoufujou na zimu ty velký, pak se podsekávají a to je mnohem rychlejší, než s těma malejma. Ty bych prohnal kouřem, nebo jinak zpracoval:-)

Pátek 9. prosince 2011 ve 13:00® cormoran
cormoran

filip111> Tak tak, nikdy bych nevěřil, jak může bejt cejn dobrej:->

http://www.chytej.cz/…img45504.jpg

http://www.chytej.cz/…img45502.jpg

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:57® cormoran
cormoran

filip111> Tak je pochop, každej to vidí jinak no:-) Buďme rádi, až ostatní procitnou a uvědomí si, že je vlastně pouští proto, aby je zmasil ten druhej, tak budou masit sami..

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:44® cormoran
cormoran

filip111> Ten je nežere, že prej ty nosiče lineckýho masa mají nějaký smutný červený oči či co to říkal..

Tak to máte dobrý, u nás se neřeší jen okouni, plodnice a takovej ten jinej plevel, na candáty jsou jako psi. Posledně mi jednu pětačtyřicítku přeměřoval asi třikrát..

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:36® cormoran
cormoran

filip111> A když tě bodou kontrolovat jako na pískovně, komplet kurfr? Hmm?:-) A nebo tuhle bílou rybu u vás neřeší, jako u nás?

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:33® cormoran
cormoran

filip111> :-D Linecký těsto a kolečka jsou dobrý, to se ti povedlo:-D No ale s tím že nosíš od vody víc, než je dovoleno, s tím bych se tam veřejně nechlubil, oni jsou lidé závistiví, takže by tě mohli naprášit a RS si na tebe někde počká..Na to bacha:-)

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:30® cormoran
cormoran

vladah> No vidíš, tak co ještě děláš u kompjůtru? Já kdybych nevytvářel hodnoty, tak už to tam bičuju:->

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:21® cormoran
cormoran

vladah> No páč je Filip vyžral:-)

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:13® cormoran
cormoran

vladah> Tomu se nemůžeš divit, ona to není žádná pjrdel zpracovat za den tolik ryb, tak někdy prostě ta chuť není..A co se týče okouna, tak ten to má jasný, nemá mít tak dobrý maso, může si za to sám:-)

Pátek 9. prosince 2011 v 11:49® cormoran
cormoran

vladah> Myslíš že by se toho bál? Já si to nemyslím. S Filipem podporujeme a vyznáváme novou, moderní filozofii rybaření, říká se tomu těžba ryb. Tím pádem kdyby malá nachytala víc jak tatík, tak je na tom vlastně lépe. Ale celej ten problém je v tom, že pořád na tu jednu povolenku odnese denně jen sedm kilo ryb, kdežto kdyby měl povolenky dvě, už si může odnést těch kil čtrnáct. Takže v reálu patnáct, páč přeci nebude končit, když bude mít nachytáno 6,9 kg:-)

Pátek 9. prosince 2011 v 11:25® cormoran
cormoran

filip111> Měl by jsi ještě zasvětit dceru a postupně už to učit prcka, přeci jen, na troje papíry se toho dá odnést víc:-)

Pátek 9. prosince 2011 v 11:04® cormoran
cormoran

1Mara> Ve Vejprtech to trošku znám, ty zimy jsou tam fakt trochu ostřejší no:-D Chudák pán, přečká zimu a pak se odstěhuje zpátky, aspoň to toho podzimu tam mohl vydržet:-)

filip111> Tak tak, je vidět že víš, o čem mluvíš:-D

Pátek 9. prosince 2011 v 10:06® cormoran
cormoran

filip111> :-D Mají to sežrat někde ryby jako plůdek, nebo to mám sežrat já, to je stejný:-)

Pátek 9. prosince 2011 v 9:56® cormoran
cormoran

1Mara> To je ta oranžová obálka, že? A jak jí otevřu?:-)

filip111> Generečka už je po vytření nepoužitelná, páč je schválně vždycky trochu víc požmouláme, abychom je nemuseli vracet zpátky. A co se týče kaviárku, tak to vybírám jen ty kuličky, o kterých jsem přesvědčenej, že by se stejně neoplodnily:-D

Pátek 9. prosince 2011 v 9:36® cormoran
cormoran

filip111> Nene, v sobotu jedu k babče a v neděli mám nějakou práci na MO..

Pátek 9. prosince 2011 v 9:18® cormoran
cormoran

filip111> Na čpitku, na čpitku luční:-D

Pátek 9. prosince 2011 v 8:19® cormoran
cormoran

vladah> Dík Vláďo. Míry 190/90/30 (v klidu):-D A ten zubáč asi dvě a půl kila čistýho masa:-)

foks01> Ty se nemáš co převracet bratře, otevři si fotku toho tvýho okase a chvíli se na ní koukej. Já třeba takovýho ještě ani neviděl:-)

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 22:30® cormoran
cormoran

foks01> No to jsme toho moc nerozvedli, že ty jsi dostal na starost uspat mlaďase a usnul jsi místo něj?:-D Udělal jsi dobře, já jdu taky, dobrou..

Tento příspěvek byl editován 8.12.2011 21:34:27 uživatelem cormoran.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img46272.jpg
Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 21:22® cormoran
cormoran

foks01> Joo, to bylo tohle..Tak na to už jsem nereagoval proto, že jsem to nechtěl nijak moc rozmazávat. Dole pod Ústím je hezkejch míst dost a jak píšeš ty, lidi je znají, jen se o nich moc nemluví, páč ty lidi co tam chodí, nejsou hloupí a drží hubu. Znám v Ústí dva kluky tak v mým věku a máš je slyšet, jak nadávají, když se s nima párkrát do roka potkám. Hrozně jim vadí právě to propalování míst, kde právě jsou ryby..

A co se týče těch fleků od mostů dolů, tak tam chodí právě jen „pár“ těch stejnejch lidí, kteří o tom mluví jen mezi sebou. Kdokoliv jinej si raději sjede do města, kde jsou ty fleky provařený a kde je to vše pohodlnější, hlavně přístup k vodě a tak..