Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 21:15® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
foks01> Co mám dělat, když mě nechají chytat jen do šesti..
Já jsem se tu motal, i když nepíšu, tak to tu monitoruju, ale nějak jsem neměl potřebu reagovat. Řekl jsem ti svůj názor, ty mně zase ten tvůj a bylo to
Ale klidně můžeme rozvíjet teď, tak já se jdu podívnout, co jsi mi to napsal, ju..
- Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 21:07® cormoran
Kluci, když se stěhujete s rozbaleným prutem, tak bacha na troleje, jsou proklatě nízko a mušák na ně dosáhne, tak ať nedostanete masáž
To já jen, že jsem si vzpomněl, jak mi Olda posledně říkal o tý závodní muškařině, že prej toho víc naběhali po Ústí, jak naházeli
- Čtvrtek 8. prosince 2011 v 15:09® cormoran
vladah> Protože prd jíš, kdybys sežral tolik ostroretek jako Modrák, tak si na tobě smlsne kdejakej vlk, takhle by si akorát vylámal zuby…
Tento příspěvek byl editován 8.12.2011 14:10:12 uživatelem cormoran. - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 14:02® cormoran
sus1> Ještě že už spí
- Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:53® cormoran
1Mara> Ouklej, tak bacha, ať ti je nějakej vlk nerozežene
- Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:46® cormoran
1Mara> Nespi pořád, shnijou ti voči!
- Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:42® cormoran
sus1> Jo tohle, no to se mi hodilo ke smeči, to je fakt
1Mara> Já jsem si říkal, že jsi dneska nějakej podrážděnej. Původně jsem to sváděl na to, že jsi asi ještě nepapal, ale teď už vím, on panáček není vyspinkanej
- Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:39® cormoran
1Mara> No nevím, ale mám pocit, že nekapiš
- Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:38® cormoran
sus1> Mně ne, Márovi
- Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:35® cormoran
1Mara> Nechápeš
Takže – celej ten příspěvek byl psán jakože z recese, tudíž záměrně s chybami, který jsi, myslím, přehlídnul. A tak i ten konec věty je napsanej tak nějak tatarsky. Kapiš?
A vůbec, místo teček si dej co chceš, třeba vepřový koleno
Tento příspěvek byl editován 8.12.2011 12:37:16 uživatelem cormoran. - Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:27® cormoran
1Mara> Kdesi vedle jsi psal něco o čtení mezi řádky, tak to zkus přečíst znovu kámo
- Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:23® cormoran
Si du z dlouhí chvíle přečíst, co ste tu naplkali a vi se zase perete, no to se mi snad sen…
- Pondělí 5. prosince 2011 v 7:58® cormoran
foks01> Právě jsem smazal docela dlouhej příspěvek, abych to víc nerozmazával, ale dovolím si ti říct svůj názor jinak. Vem si třeba Omaha Beach, to je, myslím si, asi nejvíc propálenej flek kolem Ústí. Přes léto je tam úplně prázdno, maximálně potkáš jednoho zoufalce, kterej bude čekat na candáta, nebo nějakýho cejna. Když tam ale pojedeš, nachytáš pět candátů, všechny je pěkně nafotíš nejlépe s cukrovarem v pozadí a napíšeš, jak ti krásně brali, tak tam najednou nebude jen ten jeden zoufalec máčet krmítko. Shrnuto – jsou lidi, kteří prostě na takový fotky čekají, ať už je to Labe, Orlík, nebo louže u nás. A tím jsem si stopro jistej.
Tento příspěvek byl editován 5.12.2011 07:01:33 uživatelem cormoran. - Neděle 4. prosince 2011 ve 21:15® cormoran
vladah> Jsi mi něco připomněl s tím salátem
Jedu dneska domů vlakem a kus ode mě sedí občan. Když k němu přišel štiplístek, tak občan pravil, že si nestihl koupit jízdenku, protože byl nakupovat dárky a kdyby nestihl koupit všechno, co měl, tak ho stará zabije. Smutným očkem tak žádal pana štiplístka, jestli by mu neprodal jízdenku bez přirážky, že budou ty Vánoce a každá koruna se hodí. No a ten zaměstnenec ČD povídá: „Pane, je mi líto, ale asi si budete letos muset dát salát bez majonézy, protože těch čtyřicet korun navíc mi musíte zaplatit“
- Neděle 4. prosince 2011 ve 21:11® cormoran
filip111> Stejně už jsem chtěl jet domů a nestihl bych jich pochytat dost, abych se s nima pak doma páral, kvůli těm třem co bych stihnul jsem si nechtěl rozdělávat fileťáky
- Neděle 4. prosince 2011 v 19:56® cormoran
Ty wolle, už i Mára je propalovač, dasis katastófe..
filip> Já hovno, jak jste odešli, tak už nepřestalo pršet a pořád stoupala voda. Podsekl jsem jednu parmičku, tak jsem dal rybku. Řezali do ní tloušti, ale byl jsem línej převázat háček a tak jsem žádnýho nesekl a vždycky jsem vyndal jen skalpovanou rybku..
Tento příspěvek byl editován 4.12.2011 18:57:28 uživatelem cormoran. - Pátek 2. prosince 2011 v 19:46® cormoran
olda> Hele, vy mouchaři, jak říkáš, náte dopravit tu mouchu do vody, takže první trénuj trefování tam a až pak se zkus trefit za ucho
- Pátek 2. prosince 2011 v 19:35® cormoran
filip111> A hned dvakrát
olda> Stejně si vás najdu, venku už je zima a mouchy nelítají, takže až nějakou uvidím ve vzduchu, jste tam vy dva
- Pátek 2. prosince 2011 v 19:27® cormoran
filip111> To mi Línka říkala, takže na tom něco pravdy bude. Aspoň už vím, z čeho mě pálí oči a svědí nos, když s ním jedu v káře
- Pátek 2. prosince 2011 v 19:11® cormoran
Manažerka> Zajímavé? To je všechno? Měsíc se tu neukážeš a pak to shrneš jen jedním slovem?
Teda, s vámi hrát bando na upřímnost, to je teda něco