Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pátek 2. prosince 2011 ve 13:58® cormoran
cormoran

vladah> Sim tě, vždyť jsem v Ústí jednou za měsíc a většinou chytnu houno, takže já ti tam moc ryb nepopíchám:-)

Držím pelec, ať to jde. A já věřím, že to půjde minimálně jednou tak dobře než posledně, ta spojka ti udělá hodně:-)

1Mara> Nevykrucuj se a odpověz:-P

Tento příspěvek byl editován 2.12.2011 12:59:29 uživatelem cormoran.
Pátek 2. prosince 2011 ve 13:28® cormoran
cormoran

1Mara> Pořád – neřád, z tebe se něco klube:-)

Tak kdo dál? Dneska hrajeme na upřímnost, tak toho všichni využijte.

Pátek 2. prosince 2011 ve 13:21® cormoran
cormoran

vladah> Jo, buď upřímnej a klidně Márovi řekni, že tě sere. Koukej, ukážu ti jak na to:-)

1Mara> Marku, pěkně mě sereš!!!!

:-)
Tento příspěvek byl editován 2.12.2011 12:22:07 uživatelem cormoran.
Středa 30. listopadu 2011 v 8:55® cormoran
cormoran

BlueShark> No neke, tobě už je zase o rok víc? Tož vše nej:-)

Tento příspěvek byl editován 30.11.2011 07:56:22 uživatelem cormoran.
Středa 30. listopadu 2011 v 7:51® cormoran
cormoran

cormaxx> souhlas (úterý 29. listopadu v 11:34).

Úterý 29. listopadu 2011 v 7:47® cormoran
cormoran

hering> Já to vítám, aspoň nebude tolik vláčkařů a zbyde víc nevopíchanejch ryb pro mě:-D

Jinak co se týče Tebou zmiňovanýho pána, tak ten se v létě tak usilovně snažil nabargovat ryby do svýho kšeftu, že se nechal chytit, jak loví přes čáru. Od Vavruši dostal litra pokutu a zbytek si měl dořešit s námi. No a jak to dopadlo? Nebyl schopnej přijet a jen poslal dopis, ať mu pošleme obratem povolenku na uvedenou adresu, takže u nás povolenka do teď leží:-)

1Mara> Nechtěl bych nějak mystifikovat, ale mám za to, že se do Běly dávali jeseni tak kolem dvaceti deka, takže žádná droboť..

Tento příspěvek byl editován 29.11.2011 06:51:42 uživatelem cormoran.
Sobota 26. listopadu 2011 v 8:33® cormoran
cormoran

vladah> Velprdelko, stejně ti žádná chlupáče nedá, tak se nesnaž:-P

1Mara> Nejedu, já se krabů bojím:-D Ale asi máš pravdu, fakt tam nějakej bude, už mi to za posledn roky říkalo dost lidí. Ale taky je možný, že mají ten zelenej tabák od tebe, tak nevím:-D

olda> Dneska se asi půjdu podívat tam, jak jsme na ně minule čučeli a jak tam nebudou, tak už tam nikdy nejedu:-D

Pátek 25. listopadu 2011 v 18:31® cormoran
cormoran

1Mara> Vypadají dobře, ale to bys ty nezvládnul, takže to Andrejce chválím:-P

foks01> Neboj, žádný pohádky si nechystej, mně už ty kraby slibuje dva roky:->

hering> Dobře:-) Jednoho candoše bych za kraba vyměnil:-D

Tento příspěvek byl editován 25.11.2011 17:32:13 uživatelem cormoran.
Středa 23. listopadu 2011 v 8:51® cormoran
cormoran

1Mara> A kdo nemá? To není nic novýho:-D :-D

Tento příspěvek byl editován 23.11.2011 07:52:01 uživatelem cormoran.
Středa 23. listopadu 2011 v 7:56® cormoran
cormoran

1Mara> On to zvládne:->

Úterý 22. listopadu 2011 ve 23:04® cormoran
cormoran

manous> Máš zdolávat prutem a ne to bagrovat z body navijákem:-D A nebo nemáš tahat tak velký sumáky:-)

olda> Jasně, akorát ty zmíněný ryby o tom ještě neví:-D

foks01> No, bez újmy, ani bych neřekl..Pošlu ti osobku, abys měl přehled, co se kde masakruje..

Úterý 22. listopadu 2011 v 7:36® cormoran
cormoran

majkyss> Vladah jede na lajnu, to se povedlo, asi jsem to pochopil jinak:-D

olda> Oldo Oldo, to nebylo vrtění a radostný točení, to jsi ho jen přistihnul, když se snažil vzít čáru:-D Ty na to jdeš ale rychle, já mu teprve včera pořídil proutek. Když si pospíším, tak ještě možná stihnu do konce roku koupit šňůru:-)

Tento příspěvek byl editován 22.11.2011 06:37:10 uživatelem cormoran.
Pondělí 21. listopadu 2011 v 8:14® cormoran
cormoran

olda> Ten naviják se jim povedl, ale víc by slušel mně. U Tebe ho bude škoda, ty ho budeš koupat v Labi a to si nezaslouží:-D Kdyby se Ti ho zželelo, tak se hlásím a ujmu se ho, dám ho na poličku a budu ho pravedelně oprašovat a povídat si s ním, aby mu nebylo smutno:-D

Neděle 20. listopadu 2011 v 0:30® cormoran
cormoran

1Mara> Co myslíš, mám jít ještě ráno?:-) Nee, nejdu, to bych musel ošidit Oldu o naviják a co si tak matně pamatuju, tak bych ho mohl mít na svědomí, to mi za to nestojí:-)

Neděle 20. listopadu 2011 v 0:27® cormoran
cormoran

1Mara> i já..

mannice> to néé, na to jsou zákony:-D

Tento příspěvek byl editován 19.11.2011 23:28:11 uživatelem cormoran.
Neděle 20. listopadu 2011 v 0:12® cormoran
cormoran

mannice> Tsss, řády jsou dneska pro smích, aspoň mi to teda poslední dobou přijde, tak co by si s tím cormoptáci lámali hlavy, s nějakým řádem:->

1Mara> Chceš něco říct takhle večer? Budeš nasratej, tak bych to možná nechal na ráno…

Sobota 19. listopadu 2011 v 15:39® cormoran
cormoran

olda> Teda, to bych neřekl, že se na mě budeš tak těšit, tak to já teda zejtra přijedu určitě:-D Akorát ne na ryby, pojedu navštívit Žraloka, tak aspoň zjistím, jestli ještě ví, jak vypadá ryba:-)

Zítra Ti dám teda ještě vědět, v kolik a kde. Jo a co se týče kontroly zboží, tak jsem to zabalil ještě líp jak originál, takže nic nepoznáš:-D

hering> Netrvdím, že zavedení míry okounovi něco vyřeší. Když si to vezmu, tak okouna pod dvacet nemůže vzít snad ani zoufalec, takže ta míra se týká hlavně toho, že se omezí jako nástražní rybka. Takhle jich ale podle mě stejně moc nezařvalo. Nad smyslem téhle snahy (o zavedení nejmenší lovné míry) jsem docela přemýšlel, ale fakt mě nenapadá, co to řeší. Ale pozitivum vidím v tom, že rybáři nemlčí a snaží se protlačovat svoje názory a postřehy tam o patro výš a to je dobře.

mannice> Hering byl rychlejší, jen to podal trochu osobitě:-)

Tento příspěvek byl editován 19.11.2011 14:41:02 uživatelem cormoran.
Sobota 19. listopadu 2011 v 0:30® cormoran
cormoran

Dneska jsem se u vody docela bál, ta vyhořelá vrba má něco do sebe:-D

foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img45949.jpg
Sobota 19. listopadu 2011 v 0:18® cormoran
cormoran

cormaxx> Ano, jen Labe plus ty dva revíry, o kterých píše kolega. Řeší neřeší, nevím, netroufám si to soudit, ale beru to jako krok vpřed, tu snahu o jakýsi zlepšení:-)

b.gun> Tak tak:-) Jsem si říkal, proč ten belly boat takhle uvádí jako že to je plavidlo, když to musí být každýmu jasný, ale asi je nebavilo odpovídat po mailech na neustálý dotazy, jestli je boat opravdu plavidlo, nebo ne, tak to napsali do knížky a hotovo..No a co se týče Barbory, tak se nám to konečně povedlo protlačit, roky se tam chytalo z loděk prakticky nepovoleně, i když se to tolerovalo.

Tento příspěvek byl editován 18.11.2011 23:19:40 uživatelem cormoran.
Pátek 18. listopadu 2011 ve 23:57® cormoran
cormoran

olda> Čauves, tak i v Dobrušce makají, dneska to přišlo, navi máš u mě. Možná pojedu v neděli do UL, tak bych Ti ho vzal s sebou. No a kdyby ne, tak do pondělka ho máš určitě:-) Musím říct, že dezingově se mi fakt líbí..Jestli budeš chtít, můžu Ti ho vybalit z krabice a poslat Ti fotku, ať se s ním můžeš už mazlit:-D Jo a mrkni na mail, něco pošlu pro zlepšení nálady.

Jinak už jsem dneska viděl řád na příští rok, je tam pár změn, ale ta hlavní týkající se Labe 4–5 a 6–7 je ta, že okoun má určenou míru, 20 cm..