Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 23:36® cormoran
cormoran

1Mara> Neřeknu, ty toho sníš hodně a takový tam nemůžeme potřebovat:-D

Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 22:58® cormoran
cormoran

1Mara> Zejtra máme prověrky na Baště, takže žádná práce, jen si skočím na gulášek:-P

Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 22:47® cormoran
cormoran

1Mara> To je moc dlouhý, to si ulož a pošli mi odkaz v pondělí do práce, ju:-)

Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 22:40® cormoran
cormoran

olda> K domácímu násilí se nepřiznám, na to mě nedostaneš, to je určitě trestný:-D

Prášky?? Tak to je horší, než jsem myslel, já si občas šlehnu a taky dobrý:-D

1Mara> Nekoukal, mám?:-)

Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 22:30® cormoran
cormoran

olda> Jsem na něj koukal, vypadal sice chcíple, ale pořád ještě docela svěže na to, abys z něj dva plátky vykrojil, po Márovi by tam zbyl jen skelet:-D

edit: Jsem chtěl poslat fotky ryb za poslední dny, abych Tě trošku rozhodil, ale můj šikovnej bratříček mi smáznul program na úpravu, tak nic nebude:-P

Tento příspěvek byl editován 17.11.2011 21:31:51 uživatelem cormoran.
Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 22:26® cormoran
cormoran

Hele vy dva bejvalý kamarádi, aspoň jsem se snažil:-D

Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 22:19® cormoran
cormoran

1Mara> Tak jsem měl dneska zůstat doma. Abych to shrnul:-) Vzal jsem s sebou z dobrý vůle Paušíka a normálně si představ, že mě nenechal sáhnout na rybu, vyndal dva okyše, 30+ a 35 cm a pak ještě candoše, podle prutu 56. Ale to by ještě nebylo tak hrozný, že mě strčil zarputilej kaprař do kapsy, ale navíc jsem se na těch vyje**nejch listewch dvakrát vyboural na kole a ještě pak večer jsem utrhnul boblera, divnej den:-D

Středa 16. listopadu 2011 ve 21:11® cormoran
cormoran

foks01> No dobrá, ukecal jsi mě:->

Středa 16. listopadu 2011 ve 21:07® cormoran
cormoran

1Mara> Hele, říkal jsi v sedm, takže v sedm pět jsem dole:-P

foks01> Víš kolik toho nachytají volavky?:-)

Středa 16. listopadu 2011 ve 20:48® cormoran
cormoran

1Mara> Uff, no dobrá. Tak mě za pět sedm vzbuď:-) A ani o vteřinu dřív.

Středa 16. listopadu 2011 ve 20:44® cormoran
cormoran

1Mara> Já tě nesnáším, prej na osmou u vody a v šest třicet výjezd?:-D To tam chceš jet přes Drážďany ne?:-)

Holinky si brát nebudu, v těch mi mrznou pampelišky, to sen potok raději od pramene obejdu:-)

Středa 16. listopadu 2011 ve 20:35® cormoran
cormoran

1Mara> Tak teda pojedu no:-)

Středa 16. listopadu 2011 ve 20:01® cormoran
cormoran

foks01> A já se zase rád podívám na tebe, se bojím, že tě už ani nepoznám bratře:-)

Zítra možná pojedu jen tak z nostalgie proběhat kousek Labe, ale není to nic jistýho, to jen kdybych se nudil:-)

Středa 16. listopadu 2011 v 19:57® cormoran
cormoran

vladah> Já se v tom prd vyznám, ale není to navi na plavču?

hering> Snad ne, i když já mám na navijáky smůlu, vždycky vybírám po dlouhým váhání a nakonec ke mně dorazí nějaký zmetek. Tak snad tenhle bude fajn. Díky za příspěvek:-)

P.M.> Nazdar kámo, snad splní to, co má. Nebude dostávat ani moc ne prdel, tak snad vydrží roky. Chci ho hlavně na candoše, abych hodil co nejdál. No a pak to bude taková dě*ka pro všechno a hlavně na vody, kde můžu čekat lepší rybu. V neposlední řádě bude plnit funkci rezervního sumcovláčáku. Ty tři cívky prostě bodnou:-)

Středa 16. listopadu 2011 v 15:44® cormoran
cormoran

Kazan> Ano, přešně takhle jsem to čekal. Ostatně je to tak zvykem u většiny e-shopů, jen tam jsem s tím měl problém..

foks01> Zaubera, čtyřicítku velikost..Hodně lidí ho chválí a navíc ho má i Olihňak už asi čtvrtým rokem a až teprve letos je to ne něm trošičku znát..:-)

Tento příspěvek byl editován 16.11.2011 14:47:25 uživatelem cormoran.
Středa 16. listopadu 2011 v 9:19® cormoran
cormoran

Kazan> Jojo, co jsem koukal, tak nejlevnější je tam. Já původně objednávat nechtěl, ale když je teď levnější a navíc i mistr Olda se rozhoupal koupit navi, tak jsem se mu přifařil do objednávky právě u toho Adlera:-) Ptal jsem se původně proto, že mi to nešlo objednat klasicky přes ten jejich formulář, tak mě zajímalo, jestli je problém jen u mě:-)

Středa 16. listopadu 2011 v 9:00® cormoran
cormoran

Kazan> Aha, tak to nic:-)

Středa 16. listopadu 2011 v 8:07® cormoran
cormoran

Kazan> Hoj, objednával jsi Zaubera od Adlera?

Pátek 11. listopadu 2011 v 7:43® cormoran
cormoran

foks01> To víš, lepší teplý papuče, než zmrzlý kolíky od Labe, taky bych bral:-D

olda> Ty už jsi měl zase narozky jo? Tož vše nej:-)

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 7:51® cormoran
cormoran

1Mara> Tak ať toho chytneš co nejméně a taky docela dost montáží utrháš. Jo a taky ať fouká pořádná vichřice. Ale jinak se měj hezky:-D

mannice> No to bude bezpečně:-D

hering> A šli by ještě na kaviárek, nebo už jsou znehodnocený tím delším pobytem ve vodě?:-)