Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Středa 9. listopadu 2011 ve 22:52® cormoran
cormoran

mannice> No jo, není nad krásný šedivý masíčko táhnoucí po psích granulích:-D

Vy tomu dáváte se strejdou Márou, pořád brečíte, jak se všude masí a pak pořád omíláte tu Káču. Tam už to musí bejt slušně probraný…

Středa 9. listopadu 2011 ve 22:27® cormoran
cormoran

mannice> No na to se právě ptám, tak jaký byli, povídej…:-)

Středa 9. listopadu 2011 ve 22:12® cormoran
cormoran

majkyss> Krásnej kousek, nesklízíš nějak pozdě?:-)

hering> :-) Co salmoni?

foks01> Bratře, Honza nemusí až do Glóbusu. Když se bude snažit, tak dočůrá k jinýmu marketu:-)

Středa 9. listopadu 2011 v 0:21® cormoran
cormoran

Piranha> Ono to tak většinou funguje, že vody, na kterých MO hospodaří, mají vlastně jen v pronájmu, byť třeba jen za udržování čistoty kolem vody, nebo symbolickou cenu. Vod ve vlastnictví MO je poskrovnu, my máme s těží tři, ale víc prostě s naší členskou základnou neutáhneme. No nic, o tom jsem ale psát nechtěl. Chtěl jsem napsat to, že dneska taky hodně záleží na tom udělat si dobrý vztahy s vlastníkem a mít tak jakousi „záruku“ toho, že bude mít v budoucnu MO vodu, kde může hospodařit. Samozřejmě ne vždycky se dá rozumně domluvit a spousta lidí tě pošle do řiti, ale zkusit to, to za to myslím stojí. A tím nechci říct, protože do vedení jim tam nevidím, že Ústecké MO jsou tyhle věci volný a že nemají zájem na tom, aby jim zbylo ještě pár stojáků k obhospodařování k Labku.

Úterý 8. listopadu 2011 ve 22:15® cormoran
cormoran

b.gun> Jak je vidět, organizace zřejmě pro záchranu moc udělat nemohla. No, kdo ví, jak to všechno jednou dopadne..

Sobota 5. listopadu 2011 v 11:11® cormoran
cormoran

cormaxx> To už je hezký pochytání:-) Zrovna dneska jsem váhal, jestli se tam mám jet podívat, jen tak zabít ten pošmournej den, ale nakonec asi pojedu zkusit vláčku k nám, třeba už konečně chytnu slušnýho okyše:-)

Středa 2. listopadu 2011 v 8:40® cormoran
cormoran

foks01> A nechce tetička obalit zábradlí izolací na trubky? Ono už je to na zimu pak dost studený, tak aby chudáci nenastydli:-)

Úterý 1. listopadu 2011 ve 22:21® cormoran
cormoran

1Mara> Jako puk:-O Gratulejšn..:-)

Úterý 1. listopadu 2011 ve 22:05® cormoran
cormoran

1Mara> OuKlej:->

Úterý 1. listopadu 2011 ve 21:50® cormoran
cormoran

1Mara> Hele ty rybolovče, neměl jsi se mi včera cestou ryb tak trošku ozvat? Ty rybky ti v mrazáku ubráním maximálně pár dní, pak asi letím s nimi:-D

Tento příspěvek byl editován 1.11.2011 20:50:45 uživatelem cormoran.
Pondělí 31. října 2011 v 8:09® cormoran
cormoran

1Mara> Jéé, to tu dlouho nebylo, že ty jsi jako jeden z těch proroků hlásající konec světa:-P Moc mi není, ale přesto už jsem jich pár přežil:-D

filip111> Pěkný ostrý:->

Pátek 28. října 2011 ve 22:18® cormoran
cormoran

1Mara> Pěkná fiš, trošku závidím. Dobře no, tak trošku víc:-D

hering> pěkný, bych tam na ně vydržel čumět půl dne:-)

Úterý 25. října 2011 v 7:21® cormoran
cormoran

1Mara> No tě péro, tak to se nesmí dovědět, hlavně mu to neříkej:-)

Čtvrtek 20. října 2011 v 6:35® cormoran
cormoran

mannice> Jsem si říkal, co šaškujou hasiči u zdymadel. Zase další sračky do Labe..

Neděle 16. října 2011 ve 21:33® cormoran
cormoran

filip111> Jo jo, museli, akorát ten úřad byl kousek od kanálu, takže jsme se posunky domluvili, že chceme povolenku na něj:-D Příště o tom musíme zjistit víc, nebo se naučit italiáno:-)

Neděle 16. října 2011 ve 21:20® cormoran
cormoran

filip111> No vidíš, to jsem zapomněl uvést, vykuchanej a bez hlavy:-))

Sumář byl zhruba takovej..Dva ty lepší sumci – 215 a 175 (hned první dva), pak jedna 142ka a pak už jen ty menší. Ke konci jsme přišli na to, že tam jsou i candoši, to když se kámošovi pověsil na 35 cm cejna, myslím že měl 74 cm. Kaprů bylo nevím kolik, ale v průměru měli tak 65 cm, pár sedmdesátek, jeden 82 a ten nej 93 cm. Do toho na fídr mrak cejnů do 55 cm, karasi do 45 cm. na kouli trefil kámoš jednoho strakatýho a další oranžovák se vypnul na fídr. No a nakonec dva nějaký sumečky, tipuju to na skvrnitý. Byli jsme na kanále, takže to bylo chudší o ty říční ryby. Ale když jsem se dozvěděl, že si povolenku musíme vyběhat sami po úřadech a na poště, byl jsem rád i za ten kanál v okolí:-)

Neděle 16. října 2011 ve 20:44® cormoran
cormoran

majkyss> No když to říkáš…Já tomu vlastně prd rozumím:-))

filip111> No to bych dopadnul. Ty ryby jsou tam úplně jinak stavěný a taky o to víc bojojou. Pro zajímavost jsme vážili 142ku a měl 24 kilo. Tam jsem výbavu nepodcenil:-)

Tento příspěvek byl editován 16.10.2011 20:44:14 uživatelem cormoran.
Neděle 16. října 2011 ve 20:26® cormoran
cormoran

majkyss> Kašli na dravce, ty dneska chytá každej. To takovej kapr, v tom je budoucnost, to je ryba:-)

Neděle 16. října 2011 ve 20:01® cormoran
cormoran

foks01> No to jo, akorát mně se ještě nespletl:-D Ale ono to jednou přijde, přeci při těch candátovačkách musím nějakýho potkat. Ono by to chtělo mít za zadkem nějakou velkou vodu a trefit takový to podzimní braní. Třeba na Orlasu ty půlmetrový chytají taky..

Neděle 16. října 2011 v 19:55® cormoran
cormoran

mannice> Jsou, kotel, akorát se v nich přehrabuju:-)

filip111> To si hvízdej panáčku:-D Tam by to vlastně ale stejně nešlo, bylo tam málo vody a když jsem jen tak z nudy zabouchal u kačen, zvedlo se pár těch píďů a otravouvali nám kilový cejny:-)