Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Neděle 16. října 2011 v 19:48® cormoran
cormoran

mannice> Teď jsem nějak mimo mísu. Jsem doma u kompjůtru:-)

foks01> Na okyše a candoše ten frčí Ebro – horní přehrada. Tahají se okasové i kolem pajdy, většinou tak 40 – 45 cm a to už jsou ryby nádherný:-)

Tento příspěvek byl editován 16.10.2011 19:48:36 uživatelem cormoran.
Neděle 16. října 2011 v 19:45® cormoran
cormoran

filip111> Čabas:-) Bylo to fajn, počasí vyšlo hezky, tak jsme se ještě trošku připálili. Akorát v noci byla zima, teda..na tamnější poměry:-) ryby jsme nějaký pochytali, na začátku šli sumáci, první záběr byl hned po pár hodinách ještě při rozbalování, ale dostal to nejspíš na kartáče a srovnal hák. Pak další dvě noci a během dne byli ještě záběry, ale pak se vyjasnilo a už to stálo za houno, kousali jen ty menší. Klukům co byli na kapry se to asi po třech dnech rozjelo a poslední ráno vytáhli nej rybu. Začali na padesátkách a nakonec měli 93 cm Itala:-)

Neděle 16. října 2011 v 19:38® cormoran
cormoran

foks01> Nač? Pro tu pohodičku, změnu, prostě vypadnutí z nějakýho zaběhlýho systému..Někde se ukempíš s přáteli, zkoumáš a poznáváš novou vodu, občas něco chytneš atd..Vždyť to znáš:-)

foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img45510.jpg
Neděle 16. října 2011 v 19:03® cormoran
cormoran

foks01> Ouu, super ryba, já věděl, že nebudeš zahálet. Fešák:-) Jinak tě taky zdravím, bratře:-)

Tento příspěvek byl editován 16.10.2011 19:03:36 uživatelem cormoran.
Neděle 16. října 2011 v 19:02® cormoran
cormoran

mannice> Uvidíme, prej nám nasadili kapry, takže to bude všechno plný. Dám tomu pár dní a zkusím to:-) Tak tady máš taky jednu:-D

foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img45504.jpg
Neděle 16. října 2011 v 19:00® cormoran
cormoran

vladah> Díky Vláďo:-) Jak lítají mouchy?

Neděle 16. října 2011 v 18:57® cormoran
cormoran

1Mara> Zdar kamaráde, díky za osvětu a zasvěcení do událostí uplynulého týdne. Jo a za to, že jsi mi to tak ochotně popsal, tak ti pošlu nějakou tu rybu:-)

mannice> Vítej doma, snad jsi nám tam v tom jůesej moc nezlenivěl a začneš brzy prohánět Děčínský céčka, ten zítřek beru jako trénink. Jinak u mě dobrý, asi se začnu věnovat zubáčům, je tu pěkná kosa:-)

Tento příspěvek byl editován 16.10.2011 18:58:24 uživatelem cormoran.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img45502.jpg
Neděle 16. října 2011 v 18:45® cormoran
cormoran

Čaute:-) Ukazuje mi to tu skoro pětikilčo nepřečtenejch příspěvků, asi je číst nebudu. Takže se ptám, stalo se tu něco zvláštního po dobu mé nepřítomnosti?:-)

Čtvrtek 6. října 2011 v 9:15® cormoran
cormoran

hering> Aby neprovětrali Taliáni nás:-D Bassové mi budou chybět, ale vydržím to, když mi teda přivoláš toho sumáka a to céčko:-> Jinak jsme letos možná zaváhali, že konečnej verdikt nepadnul na Ebro na horní, je tam sice málo vody, ale za to ryby koušou fest. Dají se tam i hodně slušní okouni, ty by mě lákali. Tak třeba příští rok, to už se tam budou chytat 50+, ale zase budou proškolenější. Jo a díky:-)

Tento příspěvek byl editován 6.10.2011 09:15:41 uživatelem cormoran.
Čtvrtek 6. října 2011 v 7:02® cormoran
cormoran

mannice> No paráda, taková příjemná změna bodne, musí tam bejt hezky, ne jako u Benešáku pod mostem:-D Příště koukej raději razit bez ženy, ať tě nezdržuje od chytání a můžeš víc referovat, jakej je tam ten rybářskej svět:-) Jinak teda razíme dneska po práci..

Středa 5. října 2011 v 7:21® cormoran
cormoran

1Mara> Jo jo, to si přesně přeju taky:-P

mannice> Bylo mi to jasný, že je v tom zase nějakej extrém:-D Jak je vůbec za louží? Jo a jinak díky za přání:-)

filip111> Taliánsko:-)

hering> Díky za přání, ale podle referencí kolegů to tam moc nejde, takže tam nejedu s tak vysokýma cílema, ale snad se něco povede. Teda kromě basse, ty tam nejsou. Jo a céčko 100+ chci z domácí vody, po tom půjdu až se vrátím, to už by měli kousat:-)

Tento příspěvek byl editován 5.10.2011 07:26:54 uživatelem cormoran.
Úterý 4. října 2011 v 6:46® cormoran
cormoran

foks01> Zdar bratře od candátí ploutve. Ještě ne, až ve čtvrtek. Ale už se moc těším, prej to tam bere jako tady:-)

Piranha> Děkuji za ochotu.

mannice> Fakt? Já na něj zatím četl jen chválu, může to být ale to prvotní očarování z něčeho nového. Ale ty vlastnosti znějí dobře, dost by mi to pomohlo přiblížit se k větším candošům. Jestliže to má skutečnej průměr, vlastnosti pletenky, vizáž vlasce a nesaje to vodu, tak je to ideální zbraň:-) Říkáš, že ti to praská v uzlu, že ty s tím zase proháníš třicetikilový sumce a pak se divíš, že to praská:-P

1Mara> Aha, takže z toho mi vyplývá jedna věc – poslední dobou se pořád mýlíš:->

Tento příspěvek byl editován 4.10.2011 06:47:28 uživatelem cormoran.
Pondělí 3. října 2011 v 15:04® cormoran
cormoran

1Mara> Tak abys taky vybouchnul:-D To je hrůza s tebou, tě tu chlapci pěkně vyškolili, že už se vůbec nechceš hádat co:-)

Pondělí 3. října 2011 v 8:22® cormoran
cormoran

1Mara> Za metr monovlasce, nebo jak tomu říkáš:-D bych tři třicet nedal. Tohle je nanofil. Na příští rok chystají ještě mikrofil a pikofil:->

Pondělí 3. října 2011 v 8:12® cormoran
cormoran

1Mara> Pěkný:-) Posledně se nám jeden pěkně zvedal, když jsme byli s Mírou, tak jsem to fotil a chtěl jsem mu poslat, jak to asi vypadá, ale nemám kábl od mobilu, tak má smůlu, třeba už to vychytal sám..

Piranha> Zdarec, kolik u vás koštuje špulka?

Tento příspěvek byl editován 3.10.2011 08:13:46 uživatelem cormoran.
Středa 28. září 2011 ve 12:28® cormoran
cormoran

olda> Ideální pánvičková velikost:-)

Sobota 24. září 2011 ve 14:16® cormoran
cormoran

ULPA> Jsi borec:-)

Čtvrtek 22. září 2011 v 6:42® cormoran
cormoran

1Mara> Kdybys přiznal, že jsi slabozraký a už na to prd vidíš, tak je mi to sympatičtější:-P

Středa 21. září 2011 ve 22:06® cormoran
cormoran

olda> To jo, trošku ho potrápit mohl, byl to slušnej pašík a proporce na to měl..

1Mara> Šmarjapanosva­tokopecká, ty už ani toho Blonďáka nepoznáš:-D

Středa 21. září 2011 ve 21:49® cormoran
cormoran

olda> Vyřídím. Měl z něj radost, byl to jeho první..:-)