Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pátek 19. srpna 2011 v 8:15® cormoran
cormoran

BlueShark> Nou..

Pátek 19. srpna 2011 v 7:51® cormoran
cormoran

BlueShark> To je právě to. Vysekávali jsme si v práci takovej kus lesíka pro měření a kolega si tam nasbíral snad dvacet bedel, tak jsem tam poslal Máru a kolik myslíš, že jich našel?:-D Ale Línka povídala, že prej jen vleze do lesa, rozhlídne se jak praotec z Řípu a řekne, že nerostou:-D

Tento příspěvek byl editován 19.8.2011 07:53:42 uživatelem cormoran.
Pátek 19. srpna 2011 v 7:04® cormoran
cormoran

1Mara> Ty si nedáš pokoj, stejně najdeš houno. Uděláš líp, když zajedeš do Tesca, teď když ho máte i u vás na vsi. Mají tam ve slevě žampiony v piksle a ani je nemusíš moc hledat, znáš to, takový to chození po lese, ohejbání se a tak, prostě věci, co ti nedělají moc dobře:-P

Tento příspěvek byl editován 19.8.2011 07:04:34 uživatelem cormoran.
Neděle 14. srpna 2011 v 18:01® cormoran
cormoran

majkyss> Pravda to je, dokonce se někdy doporučuje je pár dní neomývat vodou, to pro lepší efektivnost:-D

A to Bufalo tam týpci tahali na kuku, medovky a červy normálně ze dna, takže se dá říct, že jako kapr..

Sobota 13. srpna 2011 ve 22:48® cormoran
cormoran

P.M.> Zdarec vydro:-) Myšlenka je to dobrá a já s tím z velký části i souhlasím, akorát nechápu moc dobře, jak se někdo může nechat okrást. Jestli někde u vody, nebo jestli vybere někde garáž nebo sklep atd. Každopádně jestli si někdo nechává rybařinu ve skleppech, nebo v garážích, tak to je dobrá blbost, nenechal bych tam ani háček..

To že to může být někoho známýho, nebo i třeba neznámýho byl jeden z důvodů, proč jsem to dal na net. Tu smažku tady občas potkávám a kdyby se někdo ozval, že mu to zrovna chybí, tak by nebyl problém domluvit se a nějak to vyfetlo potrestat..

mannice> Dobře, jak chceš, pošlu ti tam celou krabici a začínám chytat na gumáky, ty nikam neplavou:-D

Tento příspěvek byl editován 13.8.2011 22:49:24 uživatelem cormoran.
Sobota 13. srpna 2011 ve 12:04® cormoran
cormoran

vladah> Nene, ale škoda, to vědět, dřív, tak bych si to nenechal ujít a přijel bych:-)

Sobota 13. srpna 2011 v 11:59® cormoran
cormoran

vladah> Taky jsem zvědav:-D Ale udělal jsi krok vpřed, oproti tý 0,28ce to bude něco jinčího:-> Jdu na ripi, zdar a sílu..

Sobota 13. srpna 2011 v 11:53® cormoran
cormoran

vladah> Pane kuchař, to jsou pěkný špunti, tloušti by ti to mohli žrát. Já posledně nechal toho CD na Labku, jenže trochu jinčí kalibr:-) Ale začal jsem chytal na potápěcí, aby je nemohl mannice v DC pak lovit:-D

Sobota 13. srpna 2011 v 11:41® cormoran
cormoran

vladah> Čoeče, teď si nejsem úplně jistej, co jsi tím chtěl říct:-D

Sobota 13. srpna 2011 v 11:39® cormoran
cormoran

vladah> uka

Sobota 13. srpna 2011 v 11:34® cormoran
cormoran

Tommy> Nazdáár Kriste:-D Už jsem myslel, žes tu na nás zapomněl. Včera ještě měly, ale dneska už je to v cajku, takže už můžou do vody, aniž bych se bál, že se nalokají vody a utopí:->

filip111> To víš, už jsem něco od Tetkonce odkoukal:-D

mannice> To asi taky, ale většinou jsou to tintítka tak čtyřicet kil i s plnou stříkačkou v kapse a když jim dáš najevo, že je u vody vídat nechceš, tak se to odnaučej:-)

olda> Jasně, slíbil mi ještě nějaký Rapalky, takže se asi vyzná, Jsem mu říkal, že když budou zachovalý, tak mu za jednu dvacku dám. Tudíž bych Ti potom mohl jednu za pajdu střelit:-D

Sobota 13. srpna 2011 v 1:15® cormoran
cormoran

1Mara> To si hvízdej panáčku:->

Sobota 13. srpna 2011 v 0:14® cormoran
cormoran

Brý večer, tak jsem pročetl dobrodružství z řádění dvojky Olda&skorosyn na Labku, to je masírka:-D

Jinak jsem dnes udělal slušnej kauf. Přijde k vodě nějaký vyfetlo a povídá, nechceš nějaký umělý rybičky? Mám je od dědka. Povídám ukaž, kolik za to chceš, to moc velkou cenu nemá. No a on říká, dej mi pajdu a jsme si kvit, no tak jsem to vzal:-)

Tento příspěvek byl editován 13.8.2011 00:15:23 uživatelem cormoran.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img44395.jpg
Pondělí 8. srpna 2011 ve 21:52® cormoran
cormoran

pipa> Já myslím, že ne, kdo chce jet, tak pojede s Gloogem, nebo bez něj. Je mi docela sympatický bodování, nejde jim o žádný honění potěru:-)

Pondělí 8. srpna 2011 ve 21:26® cormoran
cormoran

pipa> Aha, tak já to dál nečetl:-) No ale určitě nepojedu, víš co tam bude lidí? Hrůza…

Pondělí 8. srpna 2011 ve 21:16® cormoran
cormoran

pipa> Já jsem tak letmo koukal na ten odkaz a nejsem si jistej, ale myslím, že už to bylo. Nějak 24.6.2011. Pošli to nochajnmal:-)

Pondělí 8. srpna 2011 ve 21:02® cormoran
cormoran

pipa> Tajně? Vždyť už jsi mi to všechno vykecal, co je na tom tajnýho?:-P

Pondělí 8. srpna 2011 v 7:11® cormoran
cormoran

hering> Hezká hadice:-)

Středa 3. srpna 2011 v 6:32® cormoran
cormoran

vladah> To já už jsem seděl ve vlaku a jen tak jsem dospával, ale takhle ráno po mně nemůžeš chtít kloudný slovo:-)

1Mara> Si piš a ne jednou:-D

Úterý 2. srpna 2011 ve 13:10® cormoran
cormoran

filip111> Výborně!:-D