Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Úterý 2. srpna 2011 ve 12:40® cormoran
cormoran

vladah> Vláďo, nechytej Pípovo zvyky a už mi nikdy nevolej v půl šestý ráno, jasný?:-D

Sobota 30. července 2011 v 17:11® cormoran
cormoran

Brej den, venku tak hnusně, tak si říkám, jak si tady počtu a ono nic. Máte to tu pěkně u ......:-)

PS: Snad jsem vám tu neporušil bobříka mlčení:-)

foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img44203.jpg
Čtvrtek 28. července 2011 v 16:35® cormoran
cormoran

olda> Super, já věděl, že se dohodneme:-D

Čtvrtek 28. července 2011 v 16:06® cormoran
cormoran

olda> No výborně, tak to mám i s dovozem, když mi je uložíš do krabičky na svá místa a z tý bejsbolky mi vyřežeš deset boblerů, tak to bude úplnej luxus:-D

Čtvrtek 28. července 2011 v 15:56® cormoran
cormoran

olda> No, čekal, jsem na toho druhýho. Nevím, jak jsi to dokázal, ale oba jsou moje, takže mi je klidně pošli poštou:-D

mannice> Já:-)

Tento příspěvek byl editován 28.7.2011 15:56:22 uživatelem cormoran.
Úterý 26. července 2011 v 6:51® cormoran
cormoran

Línka> Dobře Ty:-)

Neděle 24. července 2011 ve 13:42® cormoran
cormoran

majkyss> To je dobrý:-D

vladah> Vláďo myslím, že Filip má pravdu, sumec by to vyzobal všechno, podle mě to byl taky ten velkej vokoun. Tomu stačí to káčátko jedno. Na jaře chytali na oknech na drůbeží střívka pěkný okyše kolem 65 cm, ty už mají větší ústa než Mára a o tom je známo, že slupne dospělou kachnu na posezení.

Tento příspěvek byl editován 24.7.2011 13:46:24 uživatelem cormoran.
Sobota 23. července 2011 v 0:33® cormoran
cormoran

1Mara> Ty něco povídej, už jsi vykostil toho sumáka? Měl něco v sobě?:-D

Sobota 23. července 2011 v 0:03® cormoran
cormoran

mannice> Ale notak, je to jen ryba. Kdokoliv jinej by ho sejmul bez nějakejch výčitek. Tak netruchli a raduj se z něj. Gratuluju ti k němu a ať tě potěší ještě podruhý, na talíři:-)

Středa 20. července 2011 v 7:43® cormoran
cormoran

Dobré ráno chlapi. Už berou na Labi cejni? Posledně jsem žádnýho nechytil, tak doufám, že to brzy začne. Jsem z Teplicka a tady nějak nejdou.

Tento příspěvek byl editován 20.7.2011 07:43:47 uživatelem cormoran.
Úterý 19. července 2011 ve 20:00® cormoran
cormoran

mannice> To já dám většinou na kladný recenze ostatních a pak to dopadá většinou, že já koupím toho zmetka, no klikař:-D

Úterý 19. července 2011 v 19:44® cormoran
cormoran

mannice> Možná máš pravdu, ale fakt netuším. Každopádně z těch odmotů už jsem vyléčenej:->

Úterý 19. července 2011 v 19:26® cormoran
cormoran

olda> To si dneska asi nevybereš, mně to přijde, že je to s kvalitou snad kus od kusu jiný..Ten kámoš, co jsem s ním porovnával tu Powerku, tak už jí má druhej rok a neřekl proti ní křivý slovo. Proti tý mojí párkrát chytaný vypadala po dvou letech normálního chytání jako nová:-)

majkyss> Tě péro, no vidíš, že je to tu samá fotka, berou jak vzteklý:-)

Tento příspěvek byl editován 19.7.2011 19:31:59 uživatelem cormoran.
Úterý 19. července 2011 v 19:17® cormoran
cormoran

olda> Ale nijak zvlášť odvařenej z ní nejsi…Teď máš tu Whisplashku, nebo cos to říkal posledně?

Úterý 19. července 2011 v 19:10® cormoran
cormoran

mannice> No to ale můžou přeci i ty originál zabalený, podle mě na to nějaký stáří nemá vliv, dokud není použitá. Spíš jde o nějaký ty zmetky, fakt nevím..

Úterý 19. července 2011 v 19:06® cormoran
cormoran

olda> A to on tam má tu 0,23ku, viď? Ale taky právě myslím, že odmotanou z tý velký cívky…Já mám tu desítku z malý 150ti yardovky a ta je dobrá:-) Takže jestli ještě někdy Powerku, tak tyhle originál zabalený cívky, žádný odmoty..

Tento příspěvek byl editován 19.7.2011 19:09:03 uživatelem cormoran.
Úterý 19. července 2011 v 18:20® cormoran
cormoran

olda> Nevím, je to divný, hodně lidí si jí chválí. Je pravda, že mám na céčka desítku Powerku a ta je v pohodě, dokonce mám ten navi řekl bych přeplněnej a vůbec se nemotá a paruky nehází. Nosnost jsem ještě nijak zvlášť neprubnul, ale nedávno mi z ní ulítnul při náhozu bobler, ale to jsem s tím fakt zabičoval a zamotala se mi o očko..

Jinak tu údajnou 0,28ku, co mám na Slammeru, mám namotanou kousíček pod cívku a když tahám nějakou lehčí nástrahu, která mi tu šňůru při stahování tolik nešponuje, tak je jen otázkou času, kdy vyletí paruka.

Tento příspěvek byl editován 19.7.2011 18:21:01 uživatelem cormoran.
Úterý 19. července 2011 v 7:11® cormoran
cormoran

cormaxx> Abych řekl pravdu, tak ani nevím. Objednával jsem si jí už loni někdy, ale nechal jsem si odmotat na šputlu 200 metrů. Chtěl jsem 0,28 mm a žil jsem v domnění, že jí mám, ale když se mi pak jednou na rybách nezdálo, že jí urvu na svojí nosnost docela dobře, tak ke mně přišel kamarád a porovnal to se svojí 0,19kou. Neviděli jsme rozdíl, takže podle mě mi poslali tu devatenáctku. Mám tam Powerku a odmot z velký cívky už nechci, prej se nejde dost zmetků a já mám asi jeden z nich, dost se třepí, motá a hodně se narušuje o kameny. Abych nepodával nějaký bludný info, tak mám ověřený, že se tam vejde 0,23 Powerky 220 metrů, bavíme-li se o tý 360ce Slammeru..

hering> amen..

Tento příspěvek byl editován 19.7.2011 07:12:14 uživatelem cormoran.
Pondělí 18. července 2011 v 7:40® cormoran
cormoran

Piranha> Ty jsi dával fotky zamazaný? Nenech se vysmát…To že zamažeš dvě větvičky kolem sebe, tos tomu teda hodně pomohl, když tam bylo vidět celý pozadí i s kopcem, kterej je široko daleko nezaměnitelnej. Jak jsem psal, šlo o to, že jsme tam nachytali skoro howno, tak nevidím důvod, proč by se tam někdo hnal. Když jsi tam jezdil ty, tak šla ryba na hod. No nic, vysvětlovat ti to nebudu, třeba na to časem přijdeš sám. Jo a ještě jedna věc – nikdy jsem proti tobě nic neměl, ale tyhle tvoje naschvály o něčem svědčí. Tím jsem asi skončil, měj se fajn:-)

vladah> Čauves Vláďo, když se mrkneš pořádně na tu fotku, najdeš tam ještě půlku boblera, takže odpověď je na podvoďák:-D Hele a tu reakci na Máru jsi myslel vážně?:-)

Pondělí 18. července 2011 v 7:22® cormoran
cormoran

1Mara> Noo, to se ti povedlo, po ránu slušná dávka smíchu:-D Kdyby sis tu laťku posunul na 80+, tak to by se ještě možná dalo, ale metrovka…na to nemáš. Neboj, já tě na konci roku utěším, aby sis vzpomenul na ten sen, jakej to byl hezkej pocit:-P