Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 18. července 2011 v 7:02® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
cormaxx> Hele tak mi to nedalo a trošku jsem pohledal. Čípak je tohle foto?
- Pondělí 18. července 2011 v 6:51® cormoran
cormaxx> Náhodouuu, u toho pulce jsem nechal pěknej kus, kdo zná, tak pozná
Dřív mi to přišlo trochu úchylný, ale když mi Tomáš od Kostela loni vyprávěl, co mu tam chodí za jantary s fotkama ryb v mobilech i na papíře, kde jsou vidět nástrahy, že si to prej stáhli z internetu a že na to berou, jestli to tam náhodou nemá, tak jsem se nestačil divit, jak jsou ty lidi blbý…
1Mara> Ale no tak, všeho moc škodí..Kdo tam občas nezajede, tak to přeci nemůže nikdy poznat. Sám víš, jak tam většina chytá a že chytne stejně hovno. Kdybys tam nachytal za hodinu dvacet takovejch kaprů, nebo to nějak jinak přehnaně bralo, nedám tu fotku vůbec, nebo standartně třeba po čtrnácti dnech. Kvůli jednomu tříkilovýmu kapříkovi se tam přeci nikdo nepožene, to si myslím já
Tento příspěvek byl editován 18.7.2011 06:54:01 uživatelem cormoran.Možná tak Pirňa, nebo BlueShark
- Neděle 17. července 2011 ve 21:12® cormoran
Tě pic křiváci, tak jsme sjeli s Márou a Línkou kus Labka no a byl to macakr, ripki berou jak vzteklý
PS: Mára si i umyl nohy a pak dokonce i něco chytil
Tento příspěvek byl editován 17.7.2011 21:15:14 uživatelem cormoran. - Neděle 17. července 2011 ve 21:11® cormoran
- Pátek 15. července 2011 ve 14:32® cormoran
1Mara> Akorát když ležím na pravým boku, páč na levý ucho jsem hluchej
Luda> Tys to ještě nezdal? Tak to máš můj obdiv, já už bych se na to dávno vys*al a dal bych jím klidně měsíc voraz
Manažerka> Výmluvy, já věděl, že to bylo jen tahání za nos
- Pátek 15. července 2011 v 8:26® cormoran
1Mara> No o tom nepochybuj, vestu a jel bych hned
Pecka
- Pátek 15. července 2011 v 6:42® cormoran
Luda> Nic si z toho nedělej, bude hůř
Manažerka> Tak si to kouzlení schovej až na příští ouplněk, o víkend se nedostanu..Ale za to, že Ti dávám tolik času, tak to musí bejt nějakej holdegrón, ju?
- Čtvrtek 14. července 2011 v 9:31® cormoran
Manažerka> Nenene, žádný snažení, já si prostě jen sednu k vodě, namočím háček a zbytek už musíš zařídit Ty, když jsi chtěla kouzlit
- Úterý 12. července 2011 v 16:49® cormoran
Manažerka> No to je dost možný, páč mi to poslední dny vůbec nejde. A Tys mi slíbila za úplňku sumce, tak se snaž
Nebyl v tý petce zbytek špricu? Aby ho Pípák příští rok nehledal, raději to místo zakopání označ
olda> Ano pane, olovo a nástražka. A malej sumík vypadá jako silnice, velkej jako dálnice a ten nej jako letiště
Jinak mě už ani tu vodu číst nebaví, nikdy jí nedočtu, takže se happy end nekoná..
- Úterý 12. července 2011 v 15:05® cormoran
Manažerka> Dobře pane, v pátek se budu těšit na sumcobraní
1Mara> Je to tam sice hezký, ale ryby tak malý, že na ně ani háčky nevyráběj
Samej sifon a duhák, tak do 15ti centimetrů. Jinak okyši a plotice..Ale už se tam chytali i pěkný céčka a občas do toho kousne i velkej potočák, ale to musíš mít ku*va kliku
- Úterý 12. července 2011 v 9:42® cormoran
Manažerka> Hele když Ti to tak jde, nechtěla bys tam vykouzlit ještě sumáky?
- Úterý 12. července 2011 v 9:13® cormoran
Manažerka> No vidíš, jak se v tom pěkně orientuješ
Jinak teda ty kolejnice jsou právě to olovo a nástražkou
- Úterý 12. července 2011 v 8:53® cormoran
Manažerka> A když se podíváš lépe, tak uvidíš, že je voda teplá jak chcanky
Jo a taky, že má Filip pěknej mobil
- Úterý 12. července 2011 v 8:05® cormoran
mannice> Čert a mannice nikdy nespí
- Úterý 12. července 2011 v 6:45® cormoran
hering> No o tom nepochybuj. Jakmile jednou přispěješ do této diskuze, jsi náš
1Mara> Vím o pěknejch 15 cm línech, nezajedeme na vábničku?
mannice> Ty jsi blázen, takhle jsem nevstával, ani když tu ještě byli candáti. Že se ti chce
Tento příspěvek byl editován 12.7.2011 06:45:38 uživatelem cormoran. - Pondělí 11. července 2011 ve 22:19® cormoran
hering> Jak jsi mohl zneuctit „foksína“ posvátnou půdu?
- Pondělí 11. července 2011 ve 22:14® cormoran
filip111> No, to je to vono, vidíš tam krásně olovo i nástražku
foks01> Ach tak, panáček chytá v místech, kam vstoupila zatím jen noha boží
- Pondělí 11. července 2011 v 17:28® cormoran
mannice> To víš, jinej kraj, jinej mrav. Tak ne že až se vrátíš, tak budeš mít ty emérický móresy
- Pondělí 11. července 2011 v 17:23® cormoran
olda> Tak to se nemusím bát, ten naviják už má dávno zarezlej, ale ještě o tom asi neví. Už loni vyhrožoval, že je s tím bude takhle čapat, tak jsem mu ho pro sichr zalil litránkem octa
Tento příspěvek byl editován 11.7.2011 17:23:35 uživatelem cormoran. - Pondělí 11. července 2011 v 17:17® cormoran
mannice> A plavou tam i ryby vzhůru nohama?