Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 11. července 2011 v 17:15® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
mannice> Panáček si žije pěkně po eméricku, hmmm, zřejmě žádný béčko
- Pondělí 11. července 2011 v 17:06® cormoran
mannice> Občas to chce prokrmit
Hele a nelákej mě na žádný slevy, co když se tam mrknu a zase tam nechám balík?
olda> Díky, hned je mi líp
A s tím slizounem jsem informovanej, to mistr hned jak usedne ke špricu, tak mi píše zprávu
Jo a toho krakena mi tam nechte, ten čeká na mě..
- Pondělí 11. července 2011 v 15:03® cormoran
mannice> Pozdě chlape, vzpomeň si na mě, až dneska uslyšíš ten libozvuk praskajícího vlasce
- Pondělí 11. července 2011 ve 14:56® cormoran
mannice> Jak pro koho, Mára třeba vydrží vláčet tak dvacet minut. Jednou jsem ho viděl házet i půl hodiny a to jenom proto, že já už měl venku třecí céčko
Jinak já si s nástrahami nedělám, co chci. Většinou, když jí chci dát po lovu zpátky tak krabičky, tak jí urvu a to fakt nechci
- Pondělí 11. července 2011 ve 14:46® cormoran
mannice> Já bych jí zkusil klidně taky, nemám s tím problémy, akorát by to asi mělo stejnej účinek, jako kdybych tam půl dne mrskal nějaký šidítka, akorát že bych navíc umordoval dvě ripki
- Pondělí 11. července 2011 ve 14:32® cormoran
1Mara> Na wokouni nejdu, ty mi neberou a na ripku je chytat nechci
Včera jsem byl na sumcích na top fleku a řekl jsem si, e jak už ani tam nebude záběr, tak si dám tejden voraz. Takže se to pokusím aspoň do pátku vydržet
foks01> Já už vím, proč mi to slizouni neberou. Ty to všechno popícháš a já tam pak můžu přeorávat dno a trhat bobleři zbytečně
- Pondělí 11. července 2011 v 11:37® cormoran
1Mara> Špejli néé, jitrnici
Já nevím, to je pozvání na rande? A platíš?
- Pondělí 11. července 2011 v 11:29® cormoran
Sakra, v tom nejlepším to utnou..Už jsem si myslel, že zase něco vyslídím a howno
- Sobota 9. července 2011 v 11:39® cormoran
mannice> Tak jí vyklop u Labe a jeď sám, „na ryby“
- Sobota 9. července 2011 v 11:34® cormoran
mannice>
Nech jí to tu přečíst
- Sobota 9. července 2011 v 11:17® cormoran
foks01> Ty jo, tak nakonec docela dobrý, vlastně hodně dobrý
Jak na tom byly velikostně? Céčka se tam prej lupou, ale malý..
mannice> Jojo, kdo tě má v našich končinách čekat
Kdes to viděl, jezdit se koupat takovou dálku? Kdybych tě neznal, myslel bych si, že v tom bylo něco víc
- Čtvrtek 7. července 2011 v 15:38® cormoran
BlueShark> Díkes
A Filip kecá, já chtěl udělat jen dva filety z ocasu a zbytek pustit, ale nešlo to, když jsem viděl, jak pevně svírá ten nůž..Takže jednoduše řečeno, zpracováno bude všechno, včetně vousků…
- Čtvrtek 7. července 2011 v 0:16® cormoran
Manažerka> Jeho smůla, nemá mi wolizovat prsty
filip111> Nááhodou, ke konci ti to už docela šlo, vážně
Jinak bych to teda tak nějak viděl, že byl spíš zvědavej, tak odlepil vous ode dna…
majkyss> Dík, ale kdybys byl nějaká pěkná baba, tak by to potěšilo víc
mannice> Ne začátku docela jo, pak už to bylo nůďo. A teda ještě ten konec byl zajímavej
foks01> Tak ještě, že jsem časově nevyšel, hownochyt jsem párkrát byl i u nás
Tento příspěvek byl editován 7.7.2011 00:17:09 uživatelem cormoran. - Středa 6. července 2011 v 16:22® cormoran
mannice> Jo tak
No jak jsem psal, měl jsem dobrýho kapitána, kterej manévroval se člunem přesně tak, jak jsem potřeboval. Ruka bolela fest, když jsem s ním pak chvílema (a že jich nebylo málo) nemohl hnout ode dna, tak jsem střídal ruce
Mít dva metry, tak se tam plácáme ještě teď, to si vůbec nedovedu představit tu manipulaci s ním u člunu. Jak ho Filip čapnul, tak mu okamžitě vystřelil trojháček do rukavice, takže kdyby našel posledních pár sil na pořádnou otočku, tak je to bez fotky..Jo a dík
cormaxx> Prej čudly, já takovýho okyše na vláčku snad ani nemám, zůstal jsem viset někde kolem 35 cm. Ale zase se jim věnuju minimálně, tak co můžu čekat. Díky
1Mara> Kuju a neboj, to metrový céčko tě nechám pochovat, že se tak dlouho známe
- Středa 6. července 2011 v 11:55® cormoran
Manažerka> Hezky
Děkuju, byl slušnej, když jsem si ho nesl na břeh, tak jsem měl co dělat, aby mi neolizoval špičky chodidel
- Středa 6. července 2011 v 11:45® cormoran
mannice> No to si piš, dlouho byl kormidlem i motorem on sám. Povozil nás tak dobrejch 50 metrů proti vodě a pak ještě nakonec zpátky
Jinak tohle nebyl žádnej um, spíš hrubý podcenění situace, už jsem z toho vylečenej, raději budu tahat ryby serfem z vody, než tohle
olda> No, v rajchu by mi to prostřelili a dal bych si plavání, teda spíš potápění
- Středa 6. července 2011 v 11:32® cormoran
Tak jsem stáhnul fotky
V pondělí s Filipem křest jeho vábničky. Sice jen jedinej záběr, ale stál za to. Trošku (víc) jsem podcenil výbavu, páč ryba nad metr už tam za poslední roky s vábkou byla raritkou, tak jsem vzal nevyužitej vláčák a jak na potvoru se tam pověsila ryba nad metr, 153 přesně
Filipovi patří velkej dík za asistenci a výborný kapitánský schopnosti, bejt tam na boatu, jak jsem původně plánoval, tak nevím, jak by to dopadlo
Tento příspěvek byl editován 6.7.2011 11:33:24 uživatelem cormoran. - Středa 6. července 2011 v 11:07® cormoran
olda> No prááávě, taky dneska váhám, jestli se nemám na chvíli stavit pro dva kousky, u nás už jsme to vybrali
- Středa 6. července 2011 v 11:01® cormoran
olda> Ty si nedáš pokoj
Jak je na tom voda, dá se brodit?
- Středa 6. července 2011 v 10:13® cormoran
Čauves křiváci
cormaxx> Pěkně testuješ hoummejdy, hezký rybky
olda> Tak ses dočkal, gratulace, to už je na vláčku hodně pěkná ryba, jsi borec
BlueShark> To si piš, já obrečím každou nástrahu