Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pondělí 11. července 2011 v 17:15® cormoran
cormoran

mannice> Panáček si žije pěkně po eméricku, hmmm, zřejmě žádný béčko:-D

Pondělí 11. července 2011 v 17:06® cormoran
cormoran

mannice> Občas to chce prokrmit:-) Hele a nelákej mě na žádný slevy, co když se tam mrknu a zase tam nechám balík?:-D

olda> Díky, hned je mi líp:-> A s tím slizounem jsem informovanej, to mistr hned jak usedne ke špricu, tak mi píše zprávu:-) Jo a toho krakena mi tam nechte, ten čeká na mě..

Pondělí 11. července 2011 v 15:03® cormoran
cormoran

mannice> Pozdě chlape, vzpomeň si na mě, až dneska uslyšíš ten libozvuk praskajícího vlasce:-D

Pondělí 11. července 2011 ve 14:56® cormoran
cormoran

mannice> Jak pro koho, Mára třeba vydrží vláčet tak dvacet minut. Jednou jsem ho viděl házet i půl hodiny a to jenom proto, že já už měl venku třecí céčko:-D Jinak já si s nástrahami nedělám, co chci. Většinou, když jí chci dát po lovu zpátky tak krabičky, tak jí urvu a to fakt nechci:-D

Pondělí 11. července 2011 ve 14:46® cormoran
cormoran

mannice> Já bych jí zkusil klidně taky, nemám s tím problémy, akorát by to asi mělo stejnej účinek, jako kdybych tam půl dne mrskal nějaký šidítka, akorát že bych navíc umordoval dvě ripki:-)

Pondělí 11. července 2011 ve 14:32® cormoran
cormoran

1Mara> Na wokouni nejdu, ty mi neberou a na ripku je chytat nechci:-) Včera jsem byl na sumcích na top fleku a řekl jsem si, e jak už ani tam nebude záběr, tak si dám tejden voraz. Takže se to pokusím aspoň do pátku vydržet:-)

foks01> Já už vím, proč mi to slizouni neberou. Ty to všechno popícháš a já tam pak můžu přeorávat dno a trhat bobleři zbytečně:-P

Pondělí 11. července 2011 v 11:37® cormoran
cormoran

1Mara> Špejli néé, jitrnici:-P Já nevím, to je pozvání na rande? A platíš?:-D

Pondělí 11. července 2011 v 11:29® cormoran
cormoran

Sakra, v tom nejlepším to utnou..Už jsem si myslel, že zase něco vyslídím a howno:-D

Sobota 9. července 2011 v 11:39® cormoran
cormoran

mannice> Tak jí vyklop u Labe a jeď sám, „na ryby“:-D

Sobota 9. července 2011 v 11:34® cormoran
cormoran

mannice> :-D Nech jí to tu přečíst:-D

Sobota 9. července 2011 v 11:17® cormoran
cormoran

foks01> Ty jo, tak nakonec docela dobrý, vlastně hodně dobrý:-) Jak na tom byly velikostně? Céčka se tam prej lupou, ale malý..

mannice> Jojo, kdo tě má v našich končinách čekat:-D Kdes to viděl, jezdit se koupat takovou dálku? Kdybych tě neznal, myslel bych si, že v tom bylo něco víc:-P

Čtvrtek 7. července 2011 v 15:38® cormoran
cormoran

BlueShark> Díkes:-) A Filip kecá, já chtěl udělat jen dva filety z ocasu a zbytek pustit, ale nešlo to, když jsem viděl, jak pevně svírá ten nůž..Takže jednoduše řečeno, zpracováno bude všechno, včetně vousků…

Čtvrtek 7. července 2011 v 0:16® cormoran
cormoran

Manažerka> Jeho smůla, nemá mi wolizovat prsty:-D

filip111> Nááhodou, ke konci ti to už docela šlo, vážně:-> Jinak bych to teda tak nějak viděl, že byl spíš zvědavej, tak odlepil vous ode dna…:-)

majkyss> Dík, ale kdybys byl nějaká pěkná baba, tak by to potěšilo víc:-D

mannice> Ne začátku docela jo, pak už to bylo nůďo. A teda ještě ten konec byl zajímavej:-)

foks01> Tak ještě, že jsem časově nevyšel, hownochyt jsem párkrát byl i u nás:-)

Tento příspěvek byl editován 7.7.2011 00:17:09 uživatelem cormoran.
Středa 6. července 2011 v 16:22® cormoran
cormoran

mannice> Jo tak:-) No jak jsem psal, měl jsem dobrýho kapitána, kterej manévroval se člunem přesně tak, jak jsem potřeboval. Ruka bolela fest, když jsem s ním pak chvílema (a že jich nebylo málo) nemohl hnout ode dna, tak jsem střídal ruce:-) Mít dva metry, tak se tam plácáme ještě teď, to si vůbec nedovedu představit tu manipulaci s ním u člunu. Jak ho Filip čapnul, tak mu okamžitě vystřelil trojháček do rukavice, takže kdyby našel posledních pár sil na pořádnou otočku, tak je to bez fotky..Jo a dík:->

cormaxx> Prej čudly, já takovýho okyše na vláčku snad ani nemám, zůstal jsem viset někde kolem 35 cm. Ale zase se jim věnuju minimálně, tak co můžu čekat. Díky:-)

1Mara> Kuju a neboj, to metrový céčko tě nechám pochovat, že se tak dlouho známe:-D

Středa 6. července 2011 v 11:55® cormoran
cormoran

Manažerka> Hezky:-D Děkuju, byl slušnej, když jsem si ho nesl na břeh, tak jsem měl co dělat, aby mi neolizoval špičky chodidel:-D

Středa 6. července 2011 v 11:45® cormoran
cormoran

mannice> No to si piš, dlouho byl kormidlem i motorem on sám. Povozil nás tak dobrejch 50 metrů proti vodě a pak ještě nakonec zpátky:-) Jinak tohle nebyl žádnej um, spíš hrubý podcenění situace, už jsem z toho vylečenej, raději budu tahat ryby serfem z vody, než tohle:->

olda> No, v rajchu by mi to prostřelili a dal bych si plavání, teda spíš potápění:-D

Středa 6. července 2011 v 11:32® cormoran
cormoran

Tak jsem stáhnul fotky:-)

V pondělí s Filipem křest jeho vábničky. Sice jen jedinej záběr, ale stál za to. Trošku (víc) jsem podcenil výbavu, páč ryba nad metr už tam za poslední roky s vábkou byla raritkou, tak jsem vzal nevyužitej vláčák a jak na potvoru se tam pověsila ryba nad metr, 153 přesně:-)

Filipovi patří velkej dík za asistenci a výborný kapitánský schopnosti, bejt tam na boatu, jak jsem původně plánoval, tak nevím, jak by to dopadlo:-D

Tento příspěvek byl editován 6.7.2011 11:33:24 uživatelem cormoran.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img43778.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img43779.jpg
Středa 6. července 2011 v 11:07® cormoran
cormoran

olda> No prááávě, taky dneska váhám, jestli se nemám na chvíli stavit pro dva kousky, u nás už jsme to vybrali:-D

Středa 6. července 2011 v 11:01® cormoran
cormoran

olda> Ty si nedáš pokoj:-) Jak je na tom voda, dá se brodit?

Středa 6. července 2011 v 10:13® cormoran
cormoran

Čauves křiváci:-)

cormaxx> Pěkně testuješ hoummejdy, hezký rybky:-)

olda> Tak ses dočkal, gratulace, to už je na vláčku hodně pěkná ryba, jsi borec:->

BlueShark> To si piš, já obrečím každou nástrahu:-D