Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Neděle 3. července 2011 v 16:50® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
BlueShark> Buď rád, že nerez, aspoň to nesmrdí žádnou otravou
- Neděle 3. července 2011 v 16:22® cormoran
olda> No tak proto mají v Děčíně takový žně. My jim to tu sejeme a oni pak jen sklízejí, šmejdi
- Neděle 3. července 2011 v 16:01® cormoran
mannice> No jo, to jsem si mohl myslet. Tak ať aspoň jezdí prokrmovat někam nahoru, ať je to kole oběh se vším všudy
I když, já bych z toho měl asi howno, mně by to všechno vysbíral Olda.
- Neděle 3. července 2011 v 15:42® cormoran
mannice> Tak až je nebude mít kam dávat, tak že bych se obětoval a od pár kousků bych mu odlehčil
Jinak teda Labe jsem letos prokrmil tak pěti, možná šesti kouskama, ale většinou potápěči
- Neděle 3. července 2011 v 15:09® cormoran
olda&filip111> Kluci, děláte mi radost, že v tom nejsem sám
Já včera přidal taky dalšího, ale tak blbě. Při náhozu mi vyskočila smyčka, chytla se o očko a desítka pletenka rupla jak howno..
- Sobota 2. července 2011 ve 12:28® cormoran
filip111> To ne, to je zbytečná ztráta času..
olda> No tak tos mě docela naštval, páč jsi mě předehnal. Já nechal zatím letos nejvíc dva za den, ale za to třikrát po sobě..letos hrozně prokrmuju
- Sobota 2. července 2011 v 11:59® cormoran
olda> No jo, jak sis ho vychoval, takovýho ho máš
A nestěžuj si, jsem včera koukal, jak jste tam tak pěkně stáli…Nenapadlo Tě to spustit kousek níž po vodě? Tam má stanoviště takovej jeden vorvaň, toho kdybys okoval, to by bylo dobrý rodeo
filip111> ouklej..
Tento příspěvek byl editován 2.7.2011 12:00:09 uživatelem cormoran. - Sobota 2. července 2011 v 11:42® cormoran
olda> tetkonc
- Sobota 2. července 2011 v 11:38® cormoran
filip111> Nejspíš bych mohl, ale víš co je blbý? Že jsem nepojízdnej, takže bych musel někoho splašit, abych mu nacpal do auta boat..Jinak teda čekám na déšť, že bych jich pár těch rousnic sebral
- Pátek 1. července 2011 ve 14:55® cormoran
Manažerka> No za to si toho moc nekoupím
- Pátek 1. července 2011 ve 14:31® cormoran
Tady je to samá masařka
Manažerka> Hezký fotky
mannice> To by mělo bejt vše, stojan ti kdyžtak půjčím, ale při nejhorším by to šlo i z toho stojanu
1Mara> Jsou tam i o dost větší, ale zaručuju ti, že ho stoprocentně nechytneš
- Pátek 1. července 2011 ve 13:25® cormoran
mannice> Tak nedoufej, namotej pruty a někdy ten příští tejden to domluvíme, já mám dovo
1Mara> Tak si nemusíš dělat sumčáky přeci, tu osmdesátku vyndáš na normální kaprovej proutek..
- Pátek 1. července 2011 ve 13:09® cormoran
1Mara> Asi ju, kor tam co asi chceš jít, je tam dost plotic a pěknejch cejnů. Akorát by možná bylo lepší chytat je spíš na odhoz, tam nemá cenu se s*át s bojkama, pář do desíti ti ty malý utrápěj i jedlýho kapříka, nebo se ti na to pověsí..
- Pátek 1. července 2011 ve 12:56® cormoran
1Mara> To neříkej, že jich je někde hafo, na to už začínám mít alergii
Až někde chytnu tři sumce za noc, tak to budu tvrdit taky..Ale ještě se mi to nestalo.
- Pátek 1. července 2011 ve 12:43® cormoran
BlueShark> Cože? Až? Tak to je masakr…Já to tipoval na ten červenec, tak polovinu
- Pátek 1. července 2011 ve 12:42® cormoran
1Mara> Že ty chceš masit ty sedmdesátkový pulečky, přiznej se
- Pátek 1. července 2011 ve 12:18® cormoran
mannice> Já už bych šel taky někam posedět, teď v tom volnu se snad dostnu, tak můžeme konečně dát do Labko společně
Ale přesedlej z ornitologa na ichtyologa
1Mara> To zas ne si myslím, když se vrátěj ty vedra, tak jsou za pár dní vytření
- Pátek 1. července 2011 v 11:51® cormoran
mannice> Vím jistě, že prosinec to nebyl
- Pátek 1. července 2011 v 11:44® cormoran
1Mara> Já mám fotky doma, takže ti to nepovím teďka z roboty..Jestli teda myslíš tohle
Ale letos ještě vytření nebudou, záleží to na teplotě vody..
- Pátek 1. července 2011 v 11:38® cormoran
BlueShark> Kdy jsme na ně loni koukali? Tys to myslím i fotil..