Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pátek 1. července 2011 v 9:18® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
BlueShark> Neřval, já to beru, ať si každej dělá, co chce. Já raději budu chytat sumce, než abych jednou čuměl na prázdnou vodu a lovil ty rádoby zážitky z krásně strávených chvil u vody.
Tento příspěvek byl editován 1.7.2011 09:18:34 uživatelem cormoran. - Pátek 1. července 2011 v 8:09® cormoran
1Mara> Vždyť to říkám, půjčenej
Viděl jsi, kolik vody je na Labi? A víš, co to znamená…je čas…
Akorát s tím ty játra dost hejbou.
- Čtvrtek 30. června 2011 ve 14:40® cormoran
1Mara> Já to říkám pořád, že ty na těch rybách fetuješ, aspoň že ta Andrejka má rozum
- Čtvrtek 30. června 2011 ve 13:36® cormoran
DORY> Super ryba, gratulace
1Mara> Dobře ty, ale gratulovat ti zatím nebudu, kdo ví, jestli sis ho někde nepůjčil
Tyhle blonďáci budou cílovou rybou letošní výpravy, docela jsi mě navnadil to krapet popohnat
- Středa 29. června 2011 ve 13:33® cormoran
cormaxx&BlueShark> Hezky kluci
- Sobota 25. června 2011 v 9:31® cormoran
Manažerka> Ale prdlačku, podívej se pořádně, ta červená tečka na touživým je Pípovo Rapala čapka
- Středa 22. června 2011 v 7:36® cormoran
foks01> A ty jsi ještě čitelnější, dokud nebude bolen, nebude wokoun..
Manažerka> Sakra, teď Ti nějak nerozumím..
Tento příspěvek byl editován 22.6.2011 07:37:17 uživatelem cormoran. - Úterý 21. června 2011 v 17:52® cormoran
olda> Náhodou, ty fota jsou parádní, navíc v mlze ryby špatně viděj a líp to bere
edit: Ještě k tomu srazu, tak tam měl Pípák údajně o deset kilo méně, jak v zimě
foks01> Však já se pochlubím na konci roku v albu
Tento příspěvek byl editován 21.6.2011 17:53:55 uživatelem cormoran. - Úterý 21. června 2011 v 15:13® cormoran
foks01> Tak si na..víš co
Chtěl jsem ti ukázat, jakýho jsem chytil pJeknýho Vokouna, ale
- Úterý 21. června 2011 ve 14:31® cormoran
foks01> Uka
- Úterý 21. června 2011 v 11:47® cormoran
olda> Já bych si asi smíchy cvrnknul
No a pak bych Ti nejspíš pomohl
- Úterý 21. června 2011 v 11:20® cormoran
olda>
Dobrý, tak hlavně žes vyplaval zase zpátky nad hladinu
- Úterý 21. června 2011 v 7:29® cormoran
olda> To už je fešná parmice
Piranha> Taky dobrý
Já teď budu tejden slintat a pak se na ně taky vrhnu..
- Neděle 19. června 2011 v 10:55® cormoran
mannice> Já už pod dvacítku letos nejdu, pak to hrozně rveš, když se chytneš někde za šutr. S tím silnějším to občas vybrnkneš, nebo ten kámen otočíš..Skoro jsem to trefil, měl 66 měřenej v podběráku, takže by možná těch 67 dal, ale metr ukázal 66, tak 66
- Neděle 19. června 2011 v 10:46® cormoran
olda> Ty jo, tak už se vám motaj i kolem Ústí, škoda že nedobral, jsou to krásný ryby
edit: Nikomu neříkej, kde to bylo a párkrát tam ještě vyraž, on se tam bude motat. Třeba takovej Ivoš Sláma chytal pár let po sobě na Labku taky jednoho, vzal mu to vždycky jednou za rok
Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 10:49:05 uživatelem cormoran. - Neděle 19. června 2011 v 10:44® cormoran
mannice> Jojo, přes šedesát měl, ale sedmdesátku nepřekonal..Ještě malá nápověda, můj dosavadní nej měl 64 čísel
Na návin se zatím vyprdni, někdy kolem září to bude stačit, teď to stejně prd bere
- Sobota 18. června 2011 ve 23:58® cormoran
Díky díky pánové a dámo, letos se to fakt povedlo
Akorát nějak hoodně trhám, dneska už to byl sedmej bobler, kterýho už do krabičky nevrátím. No a gumáky raději ani nepočítám..
hering> Kdepák, tos mu dost přidal. A vlastně i já jsem ho trochu natáhnul
Tak Ti přiložím ještě jednu fotku, kolik tipuješ teď?
cormaxx> Je vidět, že máš přehled, je to Technium
A četl jsem, že tys taky fešně zalapal, tolik štik přes šedesátku nemám za celej rok
- Sobota 18. června 2011 ve 12:11® cormoran
Zdar křiváci, tak zahájení se letos povedlo. Jen jsem vás tu byl zkontrolovat, co jste polapali a tady skoro žádná fotka..
olda> Fotky máš na mailu
filip111> Krasavice, to je pokřtění proutku, jak má být, super
Tak a tady malý ohlédnutí za zahájením…
- Sobota 18. června 2011 ve 12:09® cormoran
druhá várka
- Úterý 14. června 2011 v 6:58® cormoran
foks01> Tak proto je to na každým rohu po Bílině samej krámek s kebabem, to musí bejt dobrej biznis