Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 13. června 2011 v 15:03® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
majkyss> Jestli jdeš přímo cíleně na štiku, nebo aspoň očekáváš její záběr, tak se neboj normálního ocelovýho lanka. Jestli budeš třeba chytat někde v čistý vodě a víš, že tam máš šanci na candoše nebo okouna, tak zkus třeba ten volfram. A nebo jestli se ti chce, tak si kup špulku Micro wire a něco si umotej
Tento příspěvek byl editován 13.6.2011 15:05:03 uživatelem cormoran. - Pondělí 13. června 2011 ve 14:53® cormoran
majkyss> Je to hloupost, ukousne to stejně rychle, jako vlasec, nebo pletenku. Na štiky minimálně volfram..
olda> Aha, tak žádná škoda, naplnit s tím cívku by byla škoda peněz
- Pondělí 13. června 2011 ve 14:35® cormoran
majkyss> Na co takovej kus?? Oni ty cívky mívají spojený, takže by se to teoreticky sehnat dalo..
- Pátek 10. června 2011 v 8:51® cormoran
vladah> Hezky Vláďo
BlueShark> Dej fotky do nějaký úschovny, ať si je můžu stáhnout
- Středa 8. června 2011 v 9:39® cormoran
filip111> Proč jsi nezadělal o tři dny dřív, břídile
Tento příspěvek byl editován 8.6.2011 09:39:55 uživatelem cormoran. - Středa 8. června 2011 v 9:06® cormoran
filip111> Pěknej macek, velká gratulace
- Neděle 5. června 2011 ve 23:03® cormoran
hering>
Jsem zvědavej, jak dneska usnu, když mám vyspáno
- Neděle 5. června 2011 ve 22:28® cormoran
Morgen
Velkej dík Patlalošům, ale i všem účastníkům mělo to koule, ostatně jak už bývá na Sausforku zvykem
- Pátek 3. června 2011 v 8:04® cormoran
olda> Hele, nepropaluj tady letošní top nástrahy, king of jerka mám jen já, RH
Manažerka> BS mě předběhnul, ale už jste si to vyjasnili koukám..O tý Mixele už jsi mi psala myslím loni, že z toho byl dobrej kolotoč
- Středa 1. června 2011 ve 23:09® cormoran
Patlaloš> Si piš
Ale je mi to jedno, co proteče hrdlem, to se počítá
1Mara> No já si právě myslím opak, že tě vůbec nezná ty kvadrante..
Asi bych měl jít spát, ráno ta vstávačka nic moč, brou..
Tento příspěvek byl editován 1.6.2011 23:10:28 uživatelem cormoran. - Středa 1. června 2011 ve 21:50® cormoran
TP-Fish> Ááá, pan anonym. Jak vidno, tak Marka neznáš, jinak bys nenapsal to, cos napsal. Řeči o tom, jak něco předstírá a není svůj jsou docela mimo, spíš docela dost. Většinu lidí z této diskuze znám osobně a můžu říct, že většina se chová stejně jak na netu, tak i osobně, tudíž jak jsi psal, si na nic nehrají. Mezi tyhle lidi patří ale i Mára a on je právě jeden z těch mála, kterýmu když se něco nelíbí, tak to řekne, ať už osobně, nebo takhle přes monitor. Já osobně jsem pravej opak a většinou mlčím. Mysli si o mě teď co chceš a klidně si piš o tom, jaká jsem vlezprdelka a podobný řeči, ale píšu ti to tak, jak si myslím, že to je. A když už jsme u toho, tak nejspíš ty (když tu kážeš o tom bejt svůj a podobně) bys měl bejt ten, kdo se tomu postaví čelem a nebude za anonyma…
To, cos napsal, je tvůj názor a stydět (nebo skrejvat chceš-li) by ses za něj neměl.
Tento příspěvek byl editován 1.6.2011 21:51:53 uživatelem cormoran. - Středa 1. června 2011 ve 21:00® cormoran
foks01> Bratře neser, sice asi jsi rozhodnutej to letos bojkotovat, ale jak to tak čtu s tím Filipem, tak tam ještě šance je a ty tím pádem vlastně ten jeden den v DC oželet můžeš. Takže nedělej hérečku a koukej dorazit
- Středa 1. června 2011 v 17:58® cormoran
foks01> Je ještě nějaká šance, že tě přemluvíme, když nebudeme teď brát v úvahu peníze? Možná už se Mára o něčem zmínil..
- Pondělí 30. května 2011 v 15:36® cormoran
1Mara> Ty pííííšťalo, ty jsi týpek. Já si pořád říkal, že si děláš bžundu a ono howno. Gigamegahyperultra gratulace
Tento příspěvek byl editován 30.5.2011 15:37:14 uživatelem cormoran. - Středa 25. května 2011 ve 20:50® cormoran
Manažerka> Ale notak, Ty už jsi zapomněla na tu zlatou rybu z loňska?
Nevěš hlavu a raduj se z každýho potěru
- Úterý 24. května 2011 ve 20:55® cormoran
Manažerka> Tééda, ten váš rodinnej podnik pěkně machruje, tatík kapra jako selátko a jesíka, no a synátor taky kapra, ze kterýho by byla podkova přes celej talíř. Ať počítám, jak počítám, jsi na řadě Ty.
Tento příspěvek byl editován 24.5.2011 20:56:15 uživatelem cormoran. - Sobota 21. května 2011 v 9:59® cormoran
mannice> Ruzumím
- Sobota 21. května 2011 v 9:38® cormoran
mannice> Zachytat jako zachytat, nebo zachytat?
foks01> Přesně jak psala Manažerka
- Pátek 20. května 2011 ve 13:46® cormoran
mannice> Ústí je taky good, ale na ten Liberec to fakt nemá ty jo. Tady je to třeba tak nějak namíchaný, ale tam je jich jednoznačná převaha
- Pátek 20. května 2011 ve 12:28® cormoran
majkyss> Ahoj, včera jsem se motal u vás v Liberci a můžu ti říct, že je to fakt pěkný město. Teda nemyslím přímo to město, ale ten lid, páč tolik pěknejch bab, co tam máte, jsem neviděl v celejch SČ