Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Úterý 17. května 2011 v 6:49® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
1Mara> Tě péro, mrkni vedle na SZ
- Středa 11. května 2011 v 6:59® cormoran
foks01> Ber taky, dokud dává
Candáti jdou jako nikdy předtím, takže už jsem jich přežranej..
- Středa 11. května 2011 v 6:35® cormoran
b.gun&foks01> Klucí dík, už takhle jsem tahal domů prázdnej koš a teď, když už ani ty bedly sbírat nemůžu, tak se mi všechny houby vejdou do klubouku
Tento příspěvek byl editován 11.5.2011 06:35:53 uživatelem cormoran. - Úterý 10. května 2011 v 7:17® cormoran
b.gun> Ahoj, no teda, smekám klobouk před tvými mykologickými znalostmi. Já nic s lupenama na spodní straně, kromě růžovek a bedel, nesbírám, páč se o sebe bojím
- Sobota 7. května 2011 v 8:44® cormoran
mannice> To už je pan okoun, gratuluju
Tento příspěvek byl editován 7.5.2011 08:44:51 uživatelem cormoran.A měl 43, to se pozná
- Pondělí 2. května 2011 v 6:47® cormoran
mannice> Gratulace chlape
- Čtvrtek 28. dubna 2011 v 7:45® cormoran
Manažerka> Čekám osobku, abych mohl cálnout a zabrat si tak ten nejlepčejší flek
- Neděle 24. dubna 2011 v 9:06® cormoran
olda> Dobře ty
- Úterý 19. dubna 2011 v 16:20® cormoran
Vaclav III.> Dívám se dívám a vidím, že jsi (snad můžu tykat) očividně nepochopil, jak jsem to já myslel. Chtěl jsem ti to trošku rozvést, než jsem tvůj příspěvek dočetl nakonec, ale když nemáš čas, nebudu ani já plácat ten svůj. Zdar všem slušným rybářům tělem i duší a tobě též.
Pirahna> Je to jak píše mannice. Kdyžtak mrkni přímo na tu vyhlášku na netu, tam to bude určitě rozvedený
Tento příspěvek byl editován 19.4.2011 16:25:33 uživatelem cormoran. - Úterý 19. dubna 2011 v 7:41® cormoran
Piranha> Celoročně, podobně jako třeba mník, nebo kapr sazan. Tady máš kousek citace.
V současnosti je jesen podle vyhlášky 395/1992 Sb. stále veden jako chráněný druh v kategorii „ohrožený“ a pokud není jeho lov na daném revíru ošetřen výjimkou, měl by být po ulovení vrácen vodě.
Tento příspěvek byl editován 19.4.2011 07:42:05 uživatelem cormoran. - Úterý 19. dubna 2011 v 7:13® cormoran
hering> Já se ani nedivím, víš přeci, jak to na schůzích chodí. Když se o něčem hlasuje, tak je to většinou jak stádo tupejch ovcí..
- Úterý 12. dubna 2011 v 16:12® cormoran
mannice> Jojo, dneska jsou ty mobajly naložený, nedávno si koupil známej nějakou Nokii a ta má taky fotky jak obrázky
Jinak foksík tomu dal korunu, to je ryba snů. On je ale jeden z mála, co si ho fakt zaslouží, pač mu tahle ryba nedá spát, pořád zkouší něco novýho a neokoukanýho, pořád hledá nový vody a to všechno ostatní, co k tomu patří, budiž mu letos seslána pajda
- Úterý 12. dubna 2011 v 7:08® cormoran
foks01> No tys tomu dal, to je ryba kurňa. Velká gratulce bratře
mannice> Pěkná fotka
- Sobota 2. dubna 2011 v 10:32® cormoran
1Mara> Sorry, myslel jsem, že to bereš..tě pic..
- Pátek 1. dubna 2011 v 7:45® cormoran
foks01> To si piš, ten to tu zas propleskne a vypadne někam k vodě. Ne na ryby, v tom je rozdíl
Jinak už se mu chystá jedna taková věc, aby aby se trošku zviditelnil, ale ještě o tom neví
- Pátek 1. dubna 2011 v 7:32® cormoran
foks01> Jojo, taky mě úplně pálí oči
- Pátek 1. dubna 2011 v 7:12® cormoran
1Mara> Šmarja, že ty musíš bejt za každou cenu všude vidět
Tak třeba si to tu nějakej redaktor někde přečtě a příště ti věnuje celou stránku
- Čtvrtek 31. března 2011 v 15:42® cormoran
1Mara> Je vidět, že nemá tvojí školu, takhle dobrej jsi ty nikdy nebyl
Jo a vyřiď Patlalovi, ať chodí čůrat někam k silnici, jinak mu to za chvíli přeteče..
- Středa 30. března 2011 v 8:11® cormoran
hering> No nevím, třeba v tom bylo něco víc. Náhoda by to byla, kdyby to byl jeden
- Středa 30. března 2011 v 7:16® cormoran
hering> Hezký, a já myslel, že je to na ouhoře ještě docela studený.
Tento příspěvek byl editován 30.3.2011 07:16:43 uživatelem cormoran.