Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Středa 30. března 2011 v 7:10® cormoran
cormoran

filip111> Hned vřera jsem je byl prubnout na jednom brčálníku a dobrý:-) Jinak jsem je včera přinesl do kanclu, Vláďa mi je hned přehrabal a říkal to samý, co ty, ale myslel to vážně. Že prej, jestli mu nějaký nedám, že by si je vystavil na poličku..:-D

Tento příspěvek byl editován 30.3.2011 07:11:09 uživatelem cormoran.
Úterý 29. března 2011 v 15:14® cormoran
cormoran

1Mara> Ale jooo, on se jich nějakej potopenej keřík ujme:->

Úterý 29. března 2011 v 15:06® cormoran
cormoran

1Mara> Samozřejmě, že jenom vidět. A jelikož se kouká očima, tak ti je ani nepůjčím osahat:-P

Úterý 29. března 2011 ve 14:57® cormoran
cormoran

1Mara> Čeká tě žalář, čpitkovat v tuhle dobu, tfuj:-P Jinak jsem si dneska od Filipa převzal nový mazlíky, když budeš chtít, tak ti je ukážu, abys měl inspiaci a nemusel sis do smrti kupovat takový ty křiklavý růžováky:-D

Tento příspěvek byl editován 29.3.2011 14:59:14 uživatelem cormoran.
Pondělí 28. března 2011 v 7:35® cormoran
cormoran

olda> Tys to teda rozjel, vypadají dobře:->

BS> Dobrý fiše, ale Márovi se nezavděčíš, dokud nebudeš tahat směs:-D

foks01> Já též. Je to přesně to, o čem Mára psal. Ten, kdo tam jezdí, tak asi skřípe zubama..

Středa 23. března 2011 v 16:56® cormoran
cormoran

hering> Tak tak:-))

Luda> Ještě uvidím, jak to půjde. Kapra moc nemusím, takže ten půjde na export určitě, pak candáty si dám a ten zbytek uvidím:-)

1Mara> Ono se to nikde moc neuvádí a lidi o tom záměrně ani nepíšou, ale je potřeba si dávat pozor na to, aby zůstaly prsty nadále pohyblivými, tak ne že si je přimontuješ k tý mouše:-P Ba né máš to pěkný:->

Tento příspěvek byl editován 23.3.2011 16:01:03 uživatelem cormoran.
Středa 23. března 2011 v 8:06® cormoran
cormoran

Manažerka> No vida, tak to jsou dobrý vyhlídky. Já věděl, že to nebude tak tragický:-)

mannice> Jojo, neměl by to bejt problém. Brzo už začnu pytlovat kapry, ty taky nějaký kilčko hoděj, pak hlavně sumáky přes léto, to budou hlavní váhoví tahouni, pak se určitě pověsí nějakej tloustolobýk, na podzim pár céček a je to tam:-)

Úterý 22. března 2011 v 16:08® cormoran
cormoran

BlueShark> Nehodlám se s tebou přít, když jsi tam byl:-> Já viděl, že tam bylo lidí na tak malej prostor dost. Tipnul bych to na takovejch šest, možná sedm..

Úterý 22. března 2011 v 16:03® cormoran
cormoran

BlueShark> Já jel kolem tak v deset a bylo tam lidí jak much kolem howna..

Úterý 22. března 2011 v 15:53® cormoran
cormoran

Manažerka> No doma za pecí toho asi moc nechytneš, to je fakt. Tak co s tím uděláš?:-)

Úterý 22. března 2011 v 15:52® cormoran
cormoran

BlueShark> Viděl jsem tu tlačenku na oknech z auta, no hrůza..

mannice> Já mluvím vždycky vážně:-> Vsadil jsem se s hospodářem, že letos dám dvě stě kilo ryb:-)

Jinak teď mi volal kámoš, že bere balík od Procházky, tak kdyby jste někdo chtěl, máte asi tak dvacet minut na rozmyšlenou:-)

Úterý 22. března 2011 v 9:08® cormoran
cormoran

mannice> Ber to tak, že až ti ho chytne někdo jinej, tak bude mít po ptákách. To bych ho raději sežral sám:-) Letos už nepustím ani šupinu:-))

Úterý 22. března 2011 v 8:58® cormoran
cormoran

mannice> Si piš:)

Úterý 22. března 2011 v 8:50® cormoran
cormoran

BlueShark> Teď jsem trochu mimo mísu, nejspíš to mělo bejt adresovaný cormaxxovi, že?:-)

mannice> Pěknej kaproň, podkovičky by z něj byly akorátovní, pač není moc obézní:->

Pátek 18. března 2011 ve 13:50® cormoran
cormoran

BlueShark> To je dobrý. A lopaťáci, nebo zrcátka? Z tý dálky vypadal slušně:-)

Jinak ten tloušť to může mít od čehokoliv. Jestli mu chybělo ale takhle pár šupinek, tak to asi kormoš nebyl a nebo ho jen štrejchnul..

Pátek 18. března 2011 v 11:33® cormoran
cormoran

BlueShark> Jsem si říkal, že ten blázen, co tam mokne, je ti podobnej. Cos to tahal, vostou, nebo mrmloně?

Pátek 18. března 2011 v 10:34® cormoran
cormoran

mannice> Vezmi pláštěnku a neváhej, den velkého zúčtování se blíží:-D

Pátek 18. března 2011 v 8:20® cormoran
cormoran

olda> Takže ten Mára měl vlastně nakonec pravdu, nebude svět – nebudou ryby:-D

Čtvrtek 17. března 2011 v 16:06® cormoran
cormoran

BlueShark> Neblázni, já ti věřím, jen říkám, co mě prvotně napadlo, když jsem viděl ty fotky. Viděl jsem to jako nějaký šméčko na Máru, aby zase řádil. A opět nezklamal:-D

Čtvrtek 17. března 2011 v 15:54® cormoran
cormoran

BlueShark> Musím říct, že jsem tě chvilku podezříval, jestli jsi nevyštráchnul nějaký archivní fotky, ale pak jsem si říkal, že ty hned všechny vytasíš. Parádní ryby:-)