Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Čtvrtek 17. března 2011 v 8:25® cormoran
cormoran

BlueShark> Dobře ty;-)

Úterý 15. března 2011 v 16:07® cormoran
cormoran

mannice> No koukám, že jsi tu dnaska non stop:-) Já mám padla, tak mizím, tě pic:-)

Úterý 15. března 2011 v 16:03® cormoran
cormoran

BlueShark> To neplatí, to je pěkně vychcaný, pač s každým dnem už by to mělo bejt lepší a lepší. Takže jestli chceš Márovi dokázat, že tam ještě ryby jsou, tak musíš dneska:-P

Úterý 15. března 2011 v 16:01® cormoran
cormoran

mannice> Ono toho zas tak moc potřeba není, to už je pak takový sběratelsví, nebo abys měl při těch jalových vycházkách kam sáhnout:-) S těma gumama to mám ještě horší, tam mám tak tři oblíbený a s těma jsem schopnej odchytat celej rok:-)

Úterý 15. března 2011 v 11:57® cormoran
cormoran

mannice>:-D Já u toho vystavování taky asi skončím. Nasbíral jsem jich nějak hodně a když to tak vezmu, tak koupu za rok s těží třetinu. Jsou tam i kousky (a není jich málo), který jsem ani nanamočil:-))

Úterý 15. března 2011 v 11:47® cormoran
cormoran

mannice> Tak si ty boblery hlavně vyzkoušej, on má samý hnusáky co vůbec nechoděj:-D

Úterý 15. března 2011 v 11:23® cormoran
cormoran

mannice> Tak a přiznej barvu, kolik ti nabídnul, že mu budeš notovat?:-P Já ti říkám, že tam ještě aspoň deset ryb bude a když je chytnu všechny já, tak to bude dobrý, pač tátu a mámu pustím, takže je další generace zajištěna:->

Úterý 15. března 2011 v 10:28® cormoran
cormoran

mannice> Plave tam toho dost:->

Úterý 15. března 2011 v 8:59® cormoran
cormoran

Bré ráno vážení:-)

Jen si dovolím upozornit na pána s nickem 1Mara, pěkně lže, že nebyl záběr:-D Já byl v neděli na tý „mrtvý řece“ s ním a mohu potvrdit přítomnost ryb. Na prvním místě jsme viděli vyskočit tři čudly a na tom druhém se nám ukázaly taky tři ryby, ale už o poznání větší. Na prvním místě jsem měl jeden záběr, ale nic, co by se dalo sekat. Na tom druhém už jsem si i dvakrát seknul, ale do prázdna. Takže sečneno a podtrženo, ještě tam něco plave:-)

A s těma tloustolobýkama a kaprama je to taky pravda, ti šli, než padla voda. I když býci byli nejspíš podsekaní..

Sobota 12. března 2011 v 10:29® cormoran
cormoran

Dobréránokřívá­cííchtěljsejet­naLabkoaleasi­senetovykálím­páčužtamprejne­máterybytakjáj­dutrápitunástys­mradlavýpohublý­kapříky:-)

Čtvrtek 10. března 2011 v 8:22® cormoran
cormoran

Chčije a chčije..

cormaxx> Jo jo, přišel mi mail na nějakou akci na D+C, tak jsem to prohlížel. Kdybych tý akce využil, dostal bych se někam na normální cenu, která byla před zdražením..

Středa 9. března 2011 v 15:53® cormoran
cormoran

BlueShark> Tak to půjdou ostruchy křivočarky, to je jejich oblíbenej počas. Loni jsme jich tam takhle nasekali pytel:-)

Středa 9. března 2011 v 15:47® cormoran
cormoran

foks01> Paráda, tak když to bude zejtra šlapat, tak naberu v Praze Pípu a zajdem i to tam trochu vyplašit:-)

Středa 9. března 2011 v 15:07® cormoran
cormoran

foks01> Ouklej, takže nejsi časově limitovanej mrňůsem, jak jsi psal?:-) Já bych to právě stíhal nejspíš na tu čtvrtou, možná po..

Tento příspěvek byl editován 9.3.2011 14:07:59 uživatelem cormoran.
Středa 9. března 2011 ve 14:59® cormoran
cormoran

foks01> Ty jsi úd:-D Zejtra na pláž pravíš, hmm, asi bych mohl na kus drbu. Kdybych to stíhal rozumně z práce a vyřídil si nahoře na Střekově jeden rest, tak by to šlo. Do kolika tam plánuješ bejt?:-)

Středa 9. března 2011 ve 14:35® cormoran
cormoran

Zdá se mi to, nebo Braun nějak zdražil (asi) celej sortiment? Prsačky, co jsem kupoval za dvojku, má skoro za trojku. Tubus na prut, kterej stál sešt stováků, tak teď stojí devět, podložka o skoro kilčo dražší,…:-93;

Středa 9. března 2011 v 11:28® cormoran
cormoran

BlueShark> Však jo, mně nejde plno věcí, takže raději mlčím a šoupu nohama:-)

Jinak tady můžeš trénovat:-D http://www.ocestine.cz/…-mne-iv-317/

PS: Tu poslední větu nějak nechápu, nemělo tam bejt nudíš?:-)

Tento příspěvek byl editován 9.3.2011 10:29:09 uživatelem cormoran.
Středa 9. března 2011 v 11:15® cormoran
cormoran

BlueShark> Tak za prvé jsem napsal překlep asi určitě, pač K je u M celkem blízko. Ale to mě samozřejmě neomlouvá, měl jsem si to po sobě přečíst, nebo to poslat přes korektora:-)

To, že píšeš Vládíkovi svahilštinou, nebo jak se to jmenuje, to jsem neřešil a pochopil jsem to. Mně šlo o ten tvar zájmena JÁ. Ty, jako správný učitel jazyka českého, bys měl vědět, že ve třetím pádě se nepíše mě, ale mně.

Já vím, už mi z toho přicházejícího jara asi šíbe, že do tebe šiju, ale měl jsem po ránu nějakou dobrou náladu a tys byl zrovna na ráně.

Jo a abych nemusel zpátky na osobku, tak odpovím tady, nic mazat nemusíš.:-)

Tento příspěvek byl editován 9.3.2011 10:16:23 uživatelem cormoran.
Středa 9. března 2011 v 9:06® cormoran
cormoran

BlueShark> Že i přesto, že jsi tu považován za učitele jazyka českého, tak sám děláš chyby:-)

Středa 9. března 2011 v 8:21® cormoran
cormoran

BlueShark> Máš tak chybu soudruhu:-P