Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Středa 9. března 2011 v 8:05® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
BlueShark> Psal že objednal, ale ne že od Procházky, i když se to dalo pochopit z předchozí konverzace. Takže jsem se chtěl jen ujistit, vadí?
olda> Jsi bombarďák, dík moc
Asi se ho budu bát okovat, abych o něj nepřišel..
vladah> To ať si zkusí do něj nějaká zubatá kousnout, dostane po tlamě
Tento příspěvek byl editován 9.3.2011 07:06:07 uživatelem cormoran.I když tahle barva pro ně bude lákavá..
- Úterý 8. března 2011 v 15:56® cormoran
1Mara> Ty jsi objednával z RSP?
- Pondělí 7. března 2011 v 15:21® cormoran
foks01> Neradil, doporučil
1Mara> Ty taky
mannice> V pohodě, já taky nebyl u kompjůtru.-)
BS> Jo tak, tak tam nic, tam je to pořád stejný. Boblery jsem nefotil a nechal jsem je tam. Zatím je to jen tělíčko se zářezem na kostru. V tejdnu seženu drát a vytisknu si „plášť“, abych je nemusel barvit. No a až je dodělám a nebudu se stydět je ukázat, tak je možná vyfotím
- Pondělí 7. března 2011 v 9:15® cormoran
mannice> Zdarec
Ta vesta je za ty prachy slušná, vzali jsme ji na foksínovo doporučení myslím že s BSkem..
BlueShark> Kde? Myslíš u babči? Na Labku jsem nebyl dlouho čoeče, snad příští víkend, když už zavítá jaro
Tento příspěvek byl editován 7.3.2011 08:17:46 uživatelem cormoran. - Pondělí 7. března 2011 v 8:21® cormoran
Morgen
olda> Jakto? To Ti baby házej rodidla pod nohy?
Jinak jsem se všera chtěl zeptat na to samý, co Ty, měl bych tam taky něco za pět stováků a nechce se mi dávat poštovný
- Neděle 6. března 2011 v 16:35® cormoran
1Mara> Nebul, budeš to mít slaný. Tak proč nejdeš?
- Neděle 6. března 2011 v 16:26® cormoran
1Mara> Však on tě ten smích přejde, mazej makat na bytě, já asi půjdu rybolovit
- Neděle 6. března 2011 v 16:23® cormoran
1Mara> Jaro se děje
- Neděle 6. března 2011 v 16:02® cormoran
1Mara> Nekoukal, nějak nemám čas ani chuť
filip111> Jojo, spánek prej není zas tak zdravej
olda> Pěkná práce. Já se včera u babči chvíli nudil, tak jsem si taky tři vyřezal
- Sobota 5. března 2011 ve 3:11® cormoran
BlueShark> Já půjdu, ale jedu už v půl třetí, aby mi neobsadili místo
- Pátek 4. března 2011 v 16:04® cormoran
vladah> Omaha beach
- Pátek 4. března 2011 v 15:53® cormoran
vladah> Tak takovou rybačku dlouho nepamatuju, naposled když šli na touživým céčka na hod, to bylo labůžo
Jinak tam v tomhle počasí sedává lidí ranec, jezdím denně kolem, tak na ně koukám, jak se tam tulej, už aby se zase ochladilo..
- Pátek 4. března 2011 v 15:47® cormoran
vladah> Jasně, zaťukám na led, zaptám se RYBY, MÁTE NA MĚ DNES CHVÍLI ČAS? a podle toho buď jdu domu, nebo chytám. Jinak na Labku vždycky zapůsobí jedno. Musíš vzít jetou ponožku, nejlépe po celodením pocení v robotě, a namočit jí aspoň na krajíček do Labe, pak to jde
- Pátek 4. března 2011 v 15:39® cormoran
vladah> Jsou právě chytří, přeci si nepřivoděj chřipku kvůli dvěma šupinám, já bych tam taky neseděl
- Pátek 4. března 2011 v 15:35® cormoran
vladah> O tom žádná..O takových věcech se veřejně nemluví. Ve středověku už bys byl o hlavu kratší
- Pátek 4. března 2011 v 15:28® cormoran
vladah> A už dost Vláďo, nebo tady vykecáš úspěšnou metodu na tohle období a dojde k zániku posledních ryb v Labi..
- Pátek 4. března 2011 v 15:24® cormoran
Piranha> Mnějetošumák, každej, aťsipíše, jakchce
- Pátek 4. března 2011 v 15:12® cormoran
BlueShark> Já si myslím, že na plavču je ještě dost brzy. Začne se to hejbat až tak za měsíc..
Patlaloš> Amen
Piranha> Minulý týden = mladý týden, pane učiteli
Tento příspěvek byl editován 4.3.2011 14:13:50 uživatelem cormoran. - Pátek 4. března 2011 v 8:28® cormoran
Morgen
Tady je to pořád stejný, diskuze Mára verzus zbytek světa o tom, jesli v Labi jsou ryby, nebo ne
- Čtvrtek 3. března 2011 v 16:38® cormoran
cormaxx> Teplochytající tvor?
Máš bludišťáka