Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Středa 2. března 2011 v 16:16® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
BlueShark> Jo, výstava. Myslel jsem, že bys možná jel, když máš teď ty papíry, na to tě nechaj projít bez placení, to je stejný jako ZTP. Dneska mi volal Vláďa, že prej berou jak vzteklý, akorát ne jemu, tak třeba už něco přemluvil
- Středa 2. března 2011 v 16:02® cormoran
Manažerka> No nech bejt, nikdy neříkej nikdy, v tomhle státě je možný všechno
Žralok> Tak ti je konečně dali? To byla doba..Já jsem si říkal, že jsi poslední dobou nějakej divnej
Tento příspěvek byl editován 2.3.2011 15:03:08 uživatelem cormoran.Pojeď s námi do Brna, možná ti nechaj vstupný gratis
- Středa 2. března 2011 v 15:34® cormoran
Manažerka> Kdyby se to udrželo jenom tady, ale aby kompetentní nepřepsali učebnice, pač zjistili, že ušetří ranec místa
- Středa 2. března 2011 ve 14:10® cormoran
Manažerka> Snad mě Vláďa nenapadne, že jsem mu zkopčil styl psaní
- Středa 2. března 2011 v 8:17® cormoran
Morgen
BlueShark> Vrucene,skříněnosímnapinďourovi
Manažerka> Viď
Tento příspěvek byl editován 2.3.2011 07:18:24 uživatelem cormoran.Ale jestli se Ti to zdá složitý, tak v tom nic nehledej, to jenom vypadá takhle slovy napsaný
- Úterý 1. března 2011 v 15:39® cormoran
Patlaloš> To je špatnej názor, když už se něco dělá, tak pořádně, efektivně
- Úterý 1. března 2011 v 15:36® cormoran
Manažerka> Kdepáák. Spočítal jsem si počet účastníků, vynásobil jsem to druhou mocninou množství stěhovaného nábytku, to celý jsem odmocnil a přičetl jsem kapky potu (v gramech, to je důležitý), který jsem vypotil. A z tohodle čísla jsem udělal čtvrtou odmocninu a dostal jsem se na číslo tři
Tento příspěvek byl editován 1.3.2011 14:38:40 uživatelem cormoran.Takže žádný zobáky, ani křídla
- Úterý 1. března 2011 ve 14:36® cormoran
Manažerka> Jak ve třech, to jen já byl za tři
Patlalakatoš> Paběrkovat kus od kusu, to je k hownu, musíš mířit na hejníčko
Tento příspěvek byl editován 1.3.2011 13:36:57 uživatelem cormoran. - Pátek 25. února 2011 v 15:07® cormoran
filip111> No ta je rafinovaná, kdo by to do ní byl řekl..A já se divil, proč jí nestačí malej a hned do začátků shání normální velkej
- Pátek 25. února 2011 ve 14:12® cormoran
filip111> No vidíš, jakej jsem ůůl. A já si fakt myslel, že Žena míru bude vzteky bušit do pytle
- Pátek 25. února 2011 ve 13:26® cormoran
filip111> Je to dobrej komplet, ten by Vláďu pěkně vypružil
foks01> Já jsem jí chtěl uvést, když už jsem psal o tý matračce, ale nakonec jsem si to rozmyslel, aby nebylo vidět, kde jsou prachy. Teď už je ten prut určitě na cestě do tý vesničky u Bíliny
Tento příspěvek byl editován 25.2.2011 12:26:36 uživatelem cormoran. - Pátek 25. února 2011 v 9:54® cormoran
Pirahna> Smí se prd
vladah> Vládíku, určitě pylně študuješ, ale kdyby ses tu náhodou objevil, tak v bazaru máš slušnej sumcovej komplet, mrkni na to..Proklepej matraci, třeba máš pod ní ulitý nějaký chechtáky.-)
- Pátek 25. února 2011 v 8:50® cormoran
Piranha> Není to tak dlouho, co si byla stěžovat, že o Silvestra hraje dost nahlas hudba, přitom to byla jen trochu zesílená televize, takže u nás nějaký rodeo nepřipadá v úvahu
A dole klidně volej, ona tě rychle umlčí
- Pátek 25. února 2011 v 8:35® cormoran
Manažerka> Ten bych si taky nechal líbit, ale to by nás asi za chvíli vystěhovali, kdybych to pověsil v paneláku na strop
Tento příspěvek byl editován 25.2.2011 07:36:31 uživatelem cormoran.A to ještě pod námi bydlí taková baba, že když se jdu sprchovat později jak v devět, tak už bouchá koštětem na strop, že nemůže spát..
- Čtvrtek 24. února 2011 v 16:01® cormoran
Manažerka> Hoj teto, viděla jsi předpověď, jak má bejt po neděli? V celku nič moč, tak raději nekoukej, není-li to nezbytně nutné
- Čtvrtek 24. února 2011 v 11:49® cormoran
P.M.> Oukej
- Čtvrtek 24. února 2011 v 10:41® cormoran
chosebaits> Tss, počkej za dvacet let. Ale to už zase my budeme starý
P.M.> Zdarec, každej svýho štěstí strůjcem, znáš to
Tento příspěvek byl editován 24.2.2011 09:43:39 uživatelem cormoran.Jinak ti pošlu vedle SZ, tak mrkni..edit: Koukám, že už jsi byl rychlejší
- Čtvrtek 24. února 2011 v 8:19® cormoran
P.M.> Ona by stačila špetka mezi prsty
- Středa 23. února 2011 v 15:41® cormoran
mannice> Dík draku
1Mara> Taky díky. A nerozčiluj se tolik, víš přeci, že máš slabý srdce
- Úterý 22. února 2011 v 16:03® cormoran
Manažerka> Ď
BlueShark Ď
Mně doma vždycky říkali, že slavím na P&P. Když pak někdo gratuluje na Petra a já musím říkat, že slavím až ten druhej svátek, tak je to takový blbý, takže si nechám gratulovat k oběma dvěma svátkům a je to
Ale ani jeden svátek neslavím a nebejt internetu a pár všímavých lidiček, tak o něm ani nevím