Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Neděle 13. února 2011 v 15:30® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
Manažerka> No ještě je relativně čas, ale nic nepodceň. I když u vás to asi nebude problém z Tvojí strany, ale obráceně že..
- Neděle 13. února 2011 v 15:26® cormoran
Manažerka> Jak může bejt masařka, vždyť ještě ani nemá noty. Dokud tam nebude na slípky, tak je ani brát nebude
- Neděle 13. února 2011 v 15:04® cormoran
BlueShark> Tě pic, no to si piš, teď jsem dofiletoval dvě céčka, už jsou úplně plný jiker
- Neděle 13. února 2011 ve 14:58® cormoran
Manažerka> Kam jdeš na zumbu? Jinak je to jednoduchý. Když se prostě probudíš, tak je ráno
- Neděle 13. února 2011 ve 14:08® cormoran
Morgen křiváci
- Pátek 11. února 2011 ve 14:41® cormoran
foks01> A to byla ta chyba, kdybys chodil s igelitkou, jako já, tak se ti tam nějakej pověsí
1Mara> Jasně, stav se, úroky za úschovný už zatím pěkně naskákaly, takže se trošku prohneš
- Pátek 11. února 2011 v 8:45® cormoran
foks01> To víš, že ne bratře, já jsem zdravej jako verliba
Tento příspěvek byl editován 11.2.2011 07:45:48 uživatelem cormoran.Tos mě docela potěšil, já byl včera doma asi od půl druhý, tak jsem tam tahal komára, ale nějak jsem ho nemohl přesvědčit, že už by to mohlo bejt bez ledu..Dík za info, mám tam nevyřízený účty, takže jim letos nedám dejchnout od začátku
- Pátek 11. února 2011 v 8:39® cormoran
1Mara> Ty wolle, jak můžeš žít, když půlku života jenom prospíš?
Tento příspěvek byl editován 11.2.2011 07:39:19 uživatelem cormoran. - Středa 9. února 2011 v 16:10® cormoran
Manažerka> Ehm
- Středa 9. února 2011 v 9:50® cormoran
Luda> Lůďo Lůďo, víš že lhát se nemá a už vůbec ne doma
Jinak jsem rád, že nejsi vztahovačnej a pochopil jsi to tak, jak to bylo myšleno.-)
- Středa 9. února 2011 v 9:38® cormoran
Bré ránko
Lidi, souhlasím s Márou. Sice se tu neukázala žádná fotka, která ty místa přímo propaluje, ale i tak je vykecání fleku na internetu prostě sebevražda. Možná ani nemáte někteří tušení, jak to je a kolik sem chodí slídilů, kteří jen čekají na to, až se tu ukáže fotka a oni si potom řeknou, že už můžou jet konečně zachytat (nebo nachytat), pač už to konečně něco dělá. Prostě takový koláče bez práce, jestli mi teda rozumíte..Labe se sice asi jen tak vychytat nedá, ale každej, kdo se jednou spálil, už bude prostě opatrnej, takže asi tak.
- Úterý 8. února 2011 v 9:25® cormoran
Piranha> A kormoráni ti to tam nevymetli?
- Úterý 8. února 2011 v 8:59® cormoran
Piranha> Ale tak v půl osmý už bys byl zase nasranej, páč bys zjistil, že v pstruhovkách je howvo po zimě, jen čerstvě nasypaný granule
mannice> To víš, že by stačilo i to ráno, ty pátky docela utíkají, když nám zrovna nehoří nějakej termín. Tak měj pohodovou šichtu
Tento příspěvek byl editován 8.2.2011 08:00:14 uživatelem cormoran. - Úterý 8. února 2011 v 8:48® cormoran
mannice> Mně by stačilo, kdyby bylo kolem oběda, ale aspoň čtvrtek, nejlíp pátek
- Úterý 8. února 2011 v 8:20® cormoran
mannice> Právě že ne, já už makám jako šroub
- Úterý 8. února 2011 v 8:15® cormoran
Morgen
Kluci, sice se sluší poděkovat za gratulace, ale fakt není za co, chytat cejny snad dovede i děda Dufek. Mimochodem, včera seděl u kanálku. A předevčírem jsem ho viděl, jak se vláčí z vlaku, takže asi něco tahá, když je tam denně
Piranha> To nevím, jak se to pozná? Koule to nemělo
- Pondělí 7. února 2011 v 8:30® cormoran
Piranha> Šak jó, každej tomu dáme někdy pěkně na prdel
- Pondělí 7. února 2011 v 8:18® cormoran
Morgen
1Mara> Ono to maskování zas v takovým rozsahu, aby to místo běžněj rybář, co ho občas navštívil, nepoznal. A ono když to někdo pozná, tak to žádná katastrofa nebude. Kdo by se tam hnal, kvůli nějaký droboti a pro pár cejních záběrů, na ty jsou lepší místa. Já toužil po parmičce, nebo třeba ostrý, tak jsem zkoušel ten proudnější úsek, ale nic, tak zas jindy.
Tento příspěvek byl editován 7.2.2011 07:18:51 uživatelem cormoran. - Neděle 6. února 2011 ve 22:40® cormoran
Brý večer
Vládík to seká pěkně, ale co, lepší už to holt nebude. Ale Píra dneska perlí taky, poučuje Vládubv češtině a sám seká chyby, jak na základce, viz příspěvek ze 14:09
Jinak jsem byl dneska na dvě hoďky pofídrovat, hoďku se to ani nehlo, ale pak ten zbytek to šlo, dost jemnejch záběrů, a tak jsem trefil jen dva slušný mrmloně, ale jsem za ně rád
Zdálky jsem viděl kolegy, jak vytáhli malýho sumáka, tak kolem šedesátky jsem mu tipoval a pak tam ještě asi deset minut vodili nějakou slušnou rybu, ale nakonec jim pláchla. Když jsem koukal, z jaký dálky to pak stahoval, když mu zdrhla, tak jsem docela čuměl, žádná čudla to asi nebyla..
- Sobota 5. února 2011 ve 23:12® cormoran
Dobjej večer. Všichni, kdo mi zatajili informaci o slevě boblerů, jsou křiváci a na ty boblery nikdy nic nechytěj
Tak a já zase jdu