Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Sobota 5. února 2011 v 9:45® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
Morgen
Já nestačím zírat, Filip s Maňousem se nechali podmazat Braunem, aby mu udělali na internetu reklamu, no to je teda úroveň
navíc někde koupili ve slevě boblery a ani mi to nedali vědět, to jsou správní křiváci
- Čtvrtek 3. února 2011 ve 14:08® cormoran
Děcka, děláte mi v tom pěknou bramboračku, bude to sobota, nebo neděle? Zatím to vědět asi nepotřebuju, ale bylo by to dobrý aspoň pár dní předem. V pátek večer to už nebude úplně to wono
- Čtvrtek 3. února 2011 ve 13:34® cormoran
1Mara> Ale nesmíš tam chybět co? Chápu
Stejně jak tě znám, tak se tam zase necháš od nějakýho zdatnýho oblbováka k něčemu ukecat. Třeba ten tvůj super potápivej vlasec z posledně
- Čtvrtek 3. února 2011 ve 13:29® cormoran
1Mara> Ne asi, ale určitě. Tam to smrdí utrácením peněz a ty já nemám
- Čtvrtek 3. února 2011 v 9:11® cormoran
foks01> No nevím, tak Praha je přebraná už od začátku
Mně je to v podstatě jedno, kdy to jejich hnízdečko přesuneme, já jsem o víkend doma..
- Čtvrtek 3. února 2011 v 8:48® cormoran
Morgen
Šuli> Nechtěl jsem psát hlavní výhru, aby nebylo tolik účastníků a líp se to vyhodnocovalo, ale vyhrál jsi desetidenní zájezd na Malorcu s all inclusive, nebo jak se to píše
termín si můžeš vybrat podle toho, jak budeš mít dovolenou. Jo a ještě jedna důležitá věc, musíš si to uhradit sám
Manažerka> Promiň Ženo míru, ale nemáš se flákat a máš tu s námi drbat, mohla si letět k móóři, kdybys tipla 65 dříve
BS> To bylo dobrý
Kdo to psal, určitě Filip, že?
Patlaloš> K čemu jsi obdržel ty gratulace? Že tys tam zase něco vyhrál na těch závodech a haproval jsi tam před kamerou
foks01> V neděli nééé, to se neĎELÁ
- Středa 2. února 2011 v 16:04® cormoran
Šuli> Pokud si dobře pamatuju ten převod, tak by měl bejt tvůj tip 54 km/h. Takže abych to neprodlužoval, byl jsi nejblíž, letěl zhruba konstantní rychlostí něco málo přes 60 hm/h, doba měření byla tak 300 metrů. Prášek se umístil na druhém místě a Mára skončil třetí, ale pořád na bedně, takže dobrý
- Středa 2. února 2011 ve 14:35® cormoran
1Mara> ouklej.-) Jinak tvůj tip si zapisuji a až budu končit f práci, tak sem napíšu, kolik jsem mu naměřil, třeba se ještě někdo přidá
- Středa 2. února 2011 ve 14:19® cormoran
Jinak kontrolní otázka bando. Kolik by jste tipnuli průměrnou rychlost letu kormoránovi? Řekněme, že byl čerstvě po svačině, takže žádněj závod, prostě takovej vyhlídkovej let
Teď jsem to jednomu měřil cestou podél Labe, docela mastil
edit: Zapomeňte na strýčka gůgla a spoléhejte na svůj tip, výhrou vám bude dobrý pocit ze sebe samých
Tento příspěvek byl editován 2.2.2011 13:21:25 uživatelem cormoran. - Středa 2. února 2011 ve 14:15® cormoran
1Mara> Sakra, to mi snad děláš schválně, to jsem se z toho chtěl ulejt
Vždycky to vyšlo tak, žes něco naplánoval na víkend, kdy jsem babičkoval a teď jsi se trefil. Ale cejtim, že na mě leze nějaká choroba, inkubační doba čtrnáct až šestnáct dní, takže toho 26. budu asi ležet v horečkách a nemoc bude zrovna kutminovat, jestli jsou mý výpočty správný
Ba ne, f kolik? Já bych hlasoval od rána, ať jsem na oběd doma
- Úterý 1. února 2011 v 8:08® cormoran
Morgen
1Mara> Teda ty už fakt stárneš, chodit spát v devět…
- Pondělí 31. ledna 2011 ve 22:00® cormoran
1Mara> Nevěřil bych že to řeknu, ale začínám se toho obávat. No nic, jdu spát, su nějaký znavený, tak zdar
- Pondělí 31. ledna 2011 ve 21:56® cormoran
1Mara> Říkal, že jo, ale znáš to
Jinak já byl v neděli odpo chvíli na potoce a fakt tam není ani šupina. Ještě dva, možná tři roky zpátky se to tam hemžilo tloušťákama a ploticema, řízanů tam byl taky mrak a teď? Prostě vůbec nic, snad někde pod kamenem nějaká mřenka..
- Pondělí 31. ledna 2011 ve 21:50® cormoran
1Mara> Jo jo, už dostal rozum s tou koupí, přivezl mi jí ukázat, to jsem ho viděl naposled..
- Pondělí 31. ledna 2011 ve 21:45® cormoran
1Mara> Filip to trefil, hned mě napadl taky Pípoň, když jsem ho viděl
- Pondělí 31. ledna 2011 v 15:50® cormoran
foks01> Prejže rejže.-) Mařena naplánoval pěkně na pikaču, po druhý už jsem měl volno a už jsem vás tam mohl trošku cepovat, jenže v tu dobu už jste měli snězený vuřty
Tento příspěvek byl editován 31.1.2011 14:51:52 uživatelem cormoran. - Pondělí 31. ledna 2011 v 9:49® cormoran
1Mara> Jdi raději dodělat to dřevo ty knedlíku a neflákej se doma
Tento příspěvek byl editován 31.1.2011 08:49:16 uživatelem cormoran. - Pondělí 31. ledna 2011 v 9:19® cormoran
foks01> To věřím, vuřta bych si dal taky
A hele, jak si mám vysvětlit toho knedlíkáře? Víš, že na mě musíš polopatě
- Pondělí 31. ledna 2011 v 8:36® cormoran
Morgen
1Mara> Taková hromádka, to jste se museli pěkně flákat
vladah> Vláďo, ty jsi komik. Jak by přes ten jez pluly lodě?
Piranha> Já si nemyslím, že by to pod Benešákem stálo, tak by to zvedlo jen o kus hladinu..
- Sobota 29. ledna 2011 ve 14:18® cormoran
mannice> Docela bzry, viď?
Ještě mu není ani čtyřicet..