Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Sobota 5. února 2011 v 9:45® cormoran
cormoran

Morgen:-)

Já nestačím zírat, Filip s Maňousem se nechali podmazat Braunem, aby mu udělali na internetu reklamu, no to je teda úroveň:-P navíc někde koupili ve slevě boblery a ani mi to nedali vědět, to jsou správní křiváci:->

Čtvrtek 3. února 2011 ve 14:08® cormoran
cormoran

Děcka, děláte mi v tom pěknou bramboračku, bude to sobota, nebo neděle? Zatím to vědět asi nepotřebuju, ale bylo by to dobrý aspoň pár dní předem. V pátek večer to už nebude úplně to wono:->

Čtvrtek 3. února 2011 ve 13:34® cormoran
cormoran

1Mara> Ale nesmíš tam chybět co? Chápu:-D Stejně jak tě znám, tak se tam zase necháš od nějakýho zdatnýho oblbováka k něčemu ukecat. Třeba ten tvůj super potápivej vlasec z posledně:-P

Čtvrtek 3. února 2011 ve 13:29® cormoran
cormoran

1Mara> Ne asi, ale určitě. Tam to smrdí utrácením peněz a ty já nemám:-)

Čtvrtek 3. února 2011 v 9:11® cormoran
cormoran

foks01> No nevím, tak Praha je přebraná už od začátku:-) Mně je to v podstatě jedno, kdy to jejich hnízdečko přesuneme, já jsem o víkend doma..

Čtvrtek 3. února 2011 v 8:48® cormoran
cormoran

Šuli> Nechtěl jsem psát hlavní výhru, aby nebylo tolik účastníků a líp se to vyhodnocovalo, ale vyhrál jsi desetidenní zájezd na Malorcu s all inclusive, nebo jak se to píše:-D termín si můžeš vybrat podle toho, jak budeš mít dovolenou. Jo a ještě jedna důležitá věc, musíš si to uhradit sám:-))

Manažerka> Promiň Ženo míru, ale nemáš se flákat a máš tu s námi drbat, mohla si letět k móóři, kdybys tipla 65 dříve:->

BS> To bylo dobrý:-D Kdo to psal, určitě Filip, že?:-)

Patlaloš> K čemu jsi obdržel ty gratulace? Že tys tam zase něco vyhrál na těch závodech a haproval jsi tam před kamerou:-)

foks01> V neděli nééé, to se neĎELÁ:->

Středa 2. února 2011 v 16:04® cormoran
cormoran

Šuli> Pokud si dobře pamatuju ten převod, tak by měl bejt tvůj tip 54 km/h. Takže abych to neprodlužoval, byl jsi nejblíž, letěl zhruba konstantní rychlostí něco málo přes 60 hm/h, doba měření byla tak 300 metrů. Prášek se umístil na druhém místě a Mára skončil třetí, ale pořád na bedně, takže dobrý:-)

Středa 2. února 2011 ve 14:35® cormoran
cormoran

1Mara> ouklej.-) Jinak tvůj tip si zapisuji a až budu končit f práci, tak sem napíšu, kolik jsem mu naměřil, třeba se ještě někdo přidá:->

Středa 2. února 2011 ve 14:19® cormoran
cormoran

Jinak kontrolní otázka bando. Kolik by jste tipnuli průměrnou rychlost letu kormoránovi? Řekněme, že byl čerstvě po svačině, takže žádněj závod, prostě takovej vyhlídkovej let:-) Teď jsem to jednomu měřil cestou podél Labe, docela mastil:-)

edit: Zapomeňte na strýčka gůgla a spoléhejte na svůj tip, výhrou vám bude dobrý pocit ze sebe samých:-93;

Tento příspěvek byl editován 2.2.2011 13:21:25 uživatelem cormoran.
Středa 2. února 2011 ve 14:15® cormoran
cormoran

1Mara> Sakra, to mi snad děláš schválně, to jsem se z toho chtěl ulejt:-D Vždycky to vyšlo tak, žes něco naplánoval na víkend, kdy jsem babičkoval a teď jsi se trefil. Ale cejtim, že na mě leze nějaká choroba, inkubační doba čtrnáct až šestnáct dní, takže toho 26. budu asi ležet v horečkách a nemoc bude zrovna kutminovat, jestli jsou mý výpočty správný:-D

Ba ne, f kolik? Já bych hlasoval od rána, ať jsem na oběd doma:-)

Úterý 1. února 2011 v 8:08® cormoran
cormoran

1Mara> Teda ty už fakt stárneš, chodit spát v devět…:-P

Pondělí 31. ledna 2011 ve 22:00® cormoran
cormoran

1Mara> Nevěřil bych že to řeknu, ale začínám se toho obávat. No nic, jdu spát, su nějaký znavený, tak zdar:-)

Pondělí 31. ledna 2011 ve 21:56® cormoran
cormoran

1Mara> Říkal, že jo, ale znáš to:-) Jinak já byl v neděli odpo chvíli na potoce a fakt tam není ani šupina. Ještě dva, možná tři roky zpátky se to tam hemžilo tloušťákama a ploticema, řízanů tam byl taky mrak a teď? Prostě vůbec nic, snad někde pod kamenem nějaká mřenka..

Pondělí 31. ledna 2011 ve 21:50® cormoran
cormoran

1Mara> Jo jo, už dostal rozum s tou koupí, přivezl mi jí ukázat, to jsem ho viděl naposled..

Pondělí 31. ledna 2011 ve 21:45® cormoran
cormoran

1Mara> Filip to trefil, hned mě napadl taky Pípoň, když jsem ho viděl:-D

Pondělí 31. ledna 2011 v 15:50® cormoran
cormoran

foks01> Prejže rejže.-) Mařena naplánoval pěkně na pikaču, po druhý už jsem měl volno a už jsem vás tam mohl trošku cepovat, jenže v tu dobu už jste měli snězený vuřty:-P

Tento příspěvek byl editován 31.1.2011 14:51:52 uživatelem cormoran.
Pondělí 31. ledna 2011 v 9:49® cormoran
cormoran

1Mara> Jdi raději dodělat to dřevo ty knedlíku a neflákej se doma:-P

Tento příspěvek byl editován 31.1.2011 08:49:16 uživatelem cormoran.
Pondělí 31. ledna 2011 v 9:19® cormoran
cormoran

foks01> To věřím, vuřta bych si dal taky:-D A hele, jak si mám vysvětlit toho knedlíkáře? Víš, že na mě musíš polopatě:-)

Pondělí 31. ledna 2011 v 8:36® cormoran
cormoran

1Mara> Taková hromádka, to jste se museli pěkně flákat:-P :-D

vladah> Vláďo, ty jsi komik. Jak by přes ten jez pluly lodě?:-)

Piranha> Já si nemyslím, že by to pod Benešákem stálo, tak by to zvedlo jen o kus hladinu..

Sobota 29. ledna 2011 ve 14:18® cormoran
cormoran

mannice> Docela bzry, viď?:-)) Ještě mu není ani čtyřicet..