Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 17. ledna 2011 ve 22:42® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
BlueShark> No ještě, abys ho neunesl
- Pondělí 17. ledna 2011 ve 22:40® cormoran
filip111> Já moc vyprávět neumím a hlavně je to nepublikovatelný dříve než v deset
Lepší bude, když ti to poví Chomáčo sám
- Pondělí 17. ledna 2011 ve 22:35® cormoran
filip111> Normálně jo, ale právě u Pípáka to moc nefunguje, tobě nevyprávěl ten postup s přesezenou levačkou?
- Pondělí 17. ledna 2011 ve 22:32® cormoran
filip111> No co, to mu aspoň neničí játra
- Pondělí 17. ledna 2011 ve 22:26® cormoran
Čaute
majkyss> Když už mě ta Modrá Mřenka zmínila, tak by bylo slušné se nějak vyjádřit. Dejcháče nemám, pač bych je asi moc nevyužil a je to pro mě zbytečnej přepych. Když nekoupíš nějaký za šestku, nebo nějaký osvědčený na doporučení, tak ti do nich stejně za rok poteče. Osobně si vystačím s neoprenama, se kterýma můžu brodit i v létě, když je trošku chladněji, nebo i když zrovna nepere polední slunce. Když se zabrodíš po pás, dá se to přežít. V těch vedrech je to pak nejlepší jen tak „na BlueSharka“, to znamená ve slípkách, je to i osvěžující jak Winterfreshky a můžeš zabrodit třeba po krk a s bojovnější rybou si i zaplavat
Na jaro a podzim je to pak jasný, tam se neopren hodí
Prej se dá přežít chladnější voda i v dejcháčích, když se pod ně dobře oblíkneš, ale mluvím z doslechu, osobní zkušenost s nimi nemám..Je divný, že ti nikdo neporadil v hmyzařině, je tam dost kluků, co do toho docela dost vidí. Takže asi tak
foks01> No ony by se bratře nějaký chechtáky našly, ale je mi jich tak nějak líto za blbej telefon
Když to vyjde, tak mi nechá tetka svůj rok starej za hodně dobrý peníze. Jo a jinak díky za nabídku
pipa> Nakrm korelu, to nudu zahání
Tento příspěvek byl editován 17.1.2011 21:29:09 uživatelem cormoran. - Pondělí 17. ledna 2011 v 16:16® cormoran
pipa> Zduř vochmelko, luxusní obojživelník
1Mara> To víš, že nemám
Tento příspěvek byl editován 17.1.2011 15:17:38 uživatelem cormoran.Nemám ani čas, ani peníze na to, jít si koupit novej..Kdybys něco potřeboval, napiš smsku a já ti zavolám. Zprávy mi to ještě zobrazuje
- Pondělí 17. ledna 2011 v 8:18® cormoran
Mogen:)
hering> Ty jo, máš tam pěknej výhled na řeku
Jinak už to asi kulminovalo, 751, masakr, já fotil myslím 729
- Neděle 16. ledna 2011 v 18:30® cormoran
foks01> Opravdu
- Neděle 16. ledna 2011 v 17:59® cormoran
foks01> No samozřejmě
- Neděle 16. ledna 2011 v 16:59® cormoran
a poslední..
- Neděle 16. ledna 2011 v 16:58® cormoran
- Diskuze: Ústí nad LabemUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Neděle 16. ledna 2011 v 16:54® cormoran
na první fotce je vidět něco nad zdymadlama, nevím co, ale hned na zahájení tam jde bojka
Tento příspěvek byl editován 16.1.2011 15:56:24 uživatelem cormoran. - Neděle 16. ledna 2011 v 16:51® cormoran
Čaute, dneska je tam parádnicově, tak jsem si byl udělat procházku. Zajímavý to je nad zdymadlama, kde voda klesla asi o dva metry. Kolem pláže loví desítky kormošů, kachen a jinýho ptactva tam je jak v nějakým lesoparku. Jinak lidí všude jak na Václaváku, hrůza..Tak a ještě pár snímků
- Sobota 15. ledna 2011 ve 22:13® cormoran
pipa> Paráda, já jen, kdybych se zejtra nudil
- Sobota 15. ledna 2011 ve 22:01® cormoran
pipa> Si piš, budou natlačený buď tam, nebo u břehů, chudáci..Hele, je otevřený ještě hlavní, nebo už se jezdí jen na západ?
- Sobota 15. ledna 2011 ve 21:56® cormoran
pipa> To je dobře, lepšího korigátora si vybrat nemohli
- Sobota 15. ledna 2011 ve 21:52® cormoran
pipa> Tam musí bejt teď ryb
- Sobota 15. ledna 2011 ve 21:48® cormoran
pipa> Takhle snad bude stačit, docela fofr
- Sobota 15. ledna 2011 ve 21:41® cormoran
pipa> Jak dlouho stavěli tu mobilku?
- Sobota 15. ledna 2011 ve 21:32® cormoran
pipa> Masakr..Když bude zejtra nějak slušně venku, zajel bych si tam udělat pár fotek..