Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele cormoran, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 14:09® cormoran
cormoran

Zduř:-)

monaster> Pane, nejste jen přelud, nebo dokonce jen svědomí Pepína Monastrů? Pač ten už nás tu dávno odepsal, tak nevěřím, že byste mohl být opravdu on:-)

BlueShar> Kecale, prostě to na sebe práskni, že už ti ty piváci zabili tolik mozkovejch buněk, že nejsi schopnej dát si dohromady jedna a jedna:-P

Úterý 11. ledna 2011 v 16:02® cormoran
cormoran

1Mara> si seňor, ale až teď:-)

Pondělí 10. ledna 2011 ve 22:19® cormoran
cormoran

filip111> To mají no:-> Ty sis koupil toho Senatora? Vždyť už jsi ho přeci měl a nakonec jsi se ho zbavil..

Pondělí 10. ledna 2011 ve 21:57® cormoran
cormoran

filip111> Já myslím, že to jsou palce, takže ty dvoupalcový jsou kolem pěti čísel. Když budeš něco brát, tak dej vědět, kdyžtak bych se svezl:->

Jinak jsem to byl já, viděl jsem tě až na poslední chvíli v tom davu:-) Jeli jsme jenom do Canisu mrknout, co mají po Novým roce novýho..

Pondělí 10. ledna 2011 v 8:02® cormoran
cormoran

Morgen:-)

olda> Mně se to líbí a určitě bych na to uplatnění našel:->

BlueShar> Pípa tolik zrzavejch nedá, to ve špricu nemá konkurenci:-))

Neděle 9. ledna 2011 v 17:29® cormoran
cormoran

BlueShark> No fakt že bych se na to v neděli večer nevykakal:-D

pipa> Pěkný, nebo ty chcípáci jak na Novej rok?

Neděle 9. ledna 2011 v 17:18® cormoran
cormoran

pipa> dneska v 15:06.-)

Neděle 9. ledna 2011 v 17:11® cormoran
cormoran

pipa> Jsem se ptal, jak jde teďka vláčka?:-)) Slammer nesluší nikomu, ale je to prej dobrej dělník, tak uvidíme.-)

Neděle 9. ledna 2011 v 16:44® cormoran
cormoran

BlueShark> Tomu nerozumím, vysvětli:-)

Neděle 9. ledna 2011 v 16:36® cormoran
cormoran

1Mara> Pořád a stále:-) Soráč, víš že mi to nezvoní:-D A teď koukám, že už ani nezobrazuje, musel jsem prolést celej výpis..

pipa> Ty nemel a odpověz mi raději:-P

Tento příspěvek byl editován 9.1.2011 15:37:13 uživatelem cormoran.
Neděle 9. ledna 2011 v 16:06® cormoran
cormoran

pipa> Jsem si hned říkal, že ty bys sis to do bytu nevzal:-) Co vláčka, jde něco?

Neděle 9. ledna 2011 v 16:02® cormoran
cormoran

Piranha> Tss, já už byl v osm na nohou:-P

Neděle 9. ledna 2011 v 15:58® cormoran
cormoran

Bré odpoledne:-)

pipa> To máš půjčený? Fešanda:->

Tento příspěvek byl editován 9.1.2011 14:59:14 uživatelem cormoran.
Úterý 4. ledna 2011 ve 14:38® cormoran
cormoran

cormaxx> Nevím, jestli byl někdo fíbrovat, ale vím na sto procent, kdo byl vláčet:-D

Úterý 4. ledna 2011 v 9:00® cormoran
cormoran

1Mara> Držím, ale upřímně tomu nevěřím:-) Ta bude tak přežraná, že ti na to s úsměvem hodí bobek..

Úterý 4. ledna 2011 v 8:44® cormoran
cormoran

Manažerka> Ani je, jen ty sýčkové mě občas pruděj:-P

Pondělí 3. ledna 2011 ve 20:25® cormoran
cormoran

1Mara> Já taky nemyslím u nás:-D Jinak já tu jejich regulaci chápu, dokonce mi to někdo i vysvětloval, že to dělá škody, který pak nějaká ta jejich organizace musí platit, ale to je fuk. Jen to jde prostě mimo mě:-)

Pondělí 3. ledna 2011 ve 20:21® cormoran
cormoran

1Mara> Já jim to tam myslivečkům prolezu, ale jestli tam najdu nějaký masakry..To je celý o hovně, jsou to ještě větší nýmandi než my rybáři. Si to vem, přijde, nakrmí, sedne, čeká, až mu to hladový zvíře přijde pod ruku, pak střelí a odtáhne. Takový ty lovci, co tu zvěř stopujou po lese jsou u mě větší frajeři, i když je to to samý..

Tento příspěvek byl editován 3.1.2011 19:23:42 uživatelem cormoran.
Pondělí 3. ledna 2011 ve 20:15® cormoran
cormoran

1Mara> No už ne, dal jsem jim asi dvě minuty:-) Pro mě jako nemyslivce je to celkem nůďo, dívat se na nějaký prasata, jak si cpou bachory. Sorač za upřímnost:-)

Pondělí 3. ledna 2011 ve 20:10® cormoran
cormoran

1Mara> Však je to nějaká obora, tam by tě s oštěpem nepustili:-)