Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 6. prosince 2016 v 9:43® cormoran
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Klobasa> Nic nemaž, ať máš větší šanci na výhru. Aspoň by to bylo něco, co by v tom panoptiku za něco stálo a má menší šanci to dostat nějakej hňupík, kterej tam nasere dvacet nesmyslnejch fotek..
Tento příspěvek byl editován 6.12.2016 08:43:20 uživatelem cormoran. - Úterý 27. září 2016 v 8:00® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
Twisp258> Pytlačilo se a pytlačit se bude. Ale musím uznat, že to mají čím dál tím víc vyladěný.
- Pátek 24. června 2016 v 10:04® cormoran
Pane Černý, Václave a jiní, jestli se tu ještě občas ukážete…
Donesly se ke mně fotky místního člena, dobrýho a slušnýho rybáře, kterej měl místo chytání plný ruce práce při odstraňování pytlaček (dle mě celkem vychytaných) v přístavu.
Tak to berte jen jako tip, na co se při pochůzkách zaměřit.
- Středa 8. června 2016 v 8:23® cormoran
Vladis> Ahoj
Tak zkusit ještě FB stránky, jestli mají, nebo oslovit přímo nějakýho z organizátorů či výborů.
- Pátek 3. června 2016 v 7:09® cormoran
Vladis> Předpokládám, že to budou fotky z akce. Moc jsem to neštudoval, ale třeba se z nich něco dozvíš, popřípadě na stránkách MO.. http://www.rybari-steti.cz/…vody/zkouska
- Čtvrtek 19. května 2016 v 15:04® cormoran
kubas> On se z toho nějak vykecá. Lidi ho žerou a když řekne, že to dělá proto, aby ty ryby měly klidný dožití a nikdo je nesežral, tak ještě dostane medaili za dobrosrdečnost.
Ale aspoň něco málo to přineslo. Viz ten článek od Carpkillera
Tento příspěvek byl editován 19.5.2016 15:06:05 uživatelem cormoran. - Pondělí 18. dubna 2016 v 8:02® cormoran
Filo> Ony se ty populace revír od revíru malinko liší, převážně zbarvením a stavbou těla, ale mně tohle přijde jako čistej jesen. Je tam teda mizerně vidět hlava, ale i tak
- Čtvrtek 3. března 2016 v 7:52® cormoran
Twisp258> Říkají tomu evidence plavidel, ale já bych tomu rozuměl spíš jako prachy navíc za nic
- Neděle 17. ledna 2016 ve 12:50® cormoran
Luda> Stačí se jen podívat na jeho profil a sjíždět dolů historií..
Fotky to jsou béčkový, o to ani tak nejde. Spíš jak dělá z lidí blbce a oni mu to žerou
edit: Pošlu do osobky jeho jméno…
Tento příspěvek byl editován 17.1.2016 11:51:57 uživatelem cormoran. - Neděle 10. ledna 2016 v 16:05® cormoran
Vladah> Vláďo, psal jsem ti to už na FB, ale děláš že nic a komentáře mi mažeš, tak jinak…
Ukradl jsi odtud moje fotky, ořezal je, aby nebyly vidět loga stránek a na FB je vydáváš za svý. Mně by to asi ani nevadilo, kdybys něco plácnul a teď nestrkal hlavu do písku. Děláš z lidí akorát blbce a jen potvrzuješ, jakej jsi sedmilhář.
Takže to koukej nějak pořešit.
- Čtvrtek 10. prosince 2015 v 9:59® cormoran
Apofis> Jakejpak zákon. Normálně si ho s Piraňou najděte a vymlaťte mu zuby z huby.
Zákony jsou akorát tak proti slušným lidem.
- Čtvrtek 26. listopadu 2015 v 8:03® cormoran
Luda> Tak aspoň něco
- Středa 25. listopadu 2015 ve 21:48® cormoran
Luda> Tak už máš vyběhanou převodku?
- Úterý 24. listopadu 2015 v 15:18® cormoran
Luda> Nepřemýšlej, je hloupost přestupovat. Víš co se říká, myslím to s tou řekou. Jedinná možnost, kam přestoupit, se nabízí k nám
- Úterý 24. listopadu 2015 v 8:01® cormoran
Luda> Jo počkej, já myslel, že patříš k Djakovgangu. Ten je dobrej, nenechá si toho moc líbit.
- Pondělí 23. listopadu 2015 v 15:24® cormoran
Luda> Má vaše MO povolení k odstřelu?
- Neděle 22. listopadu 2015 v 11:56® cormoran
Luda> Luk, pár vytuněnejch lískovejch šípů a bude jich tam o půlku míň
- Neděle 15. listopadu 2015 ve 12:25® cormoran
Luda> Už bylo na čase
Já taky neměl, jen dva dny na zahájení a dva dny s manželkou.
- Sobota 14. listopadu 2015 v 19:54® cormoran
Luda> No čáu, Tebe taky vidět..
Pepan je teď jinej člověk. Trénuje na maraton či co. Denně běhá desítku
- Pátek 13. listopadu 2015 ve 14:34® cormoran
Luda> starej…Ten Ti dá Lůďo