Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "cormoran"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) cormoran. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 16. listopadu 2014 ve 20:50® cormoran
- Diskuze: Ústí nad Labem
feederman> Nikam Tě nevezmu, protože zastáváš pravěkej názor, že za všechno můžou sumcíí. Tak a máš to
Když to ale odvoláš, tak až něco půjde, dám kódy, ať si taky ochutnáš céčko. Ti lipani už Ti musí lézt krkem…
- Pátek 14. listopadu 2014 v 15:31® cormoran
feederman> Víš ale, že tam neplavou pstruzi a lipani…
- Pátek 14. listopadu 2014 v 9:09® cormoran
cormaxx> Já jsem jalovej. Labe mi letos víc bere, než dává. Když chytnu candáta, tak jsem rád, že je aspoň mírovej. Furt si říkám, že to ještě přijde
No a když to nepřijde do konce listopadu a nebude zamrznuto, tak budu muset na stojáky, tam to aspoň trošku jde
- Čtvrtek 13. listopadu 2014 v 8:58® cormoran
cormaxx> Myslíš, že ho babička pošle qodě? Tomu nevěřím
- Středa 12. listopadu 2014 ve 13:28® cormoran
olda> Tak tak…
- Středa 12. listopadu 2014 v 8:01® cormoran
olda> Opadla voda, tak máš zase žně jo?
Pípa už Ti předpokládám volal, co se mu včera povedlo na čerstvýho nalezence. Masakr ty jo..
- Úterý 11. listopadu 2014 v 9:18® cormoran
línka> A co šupiny? Šupiny TO nemá?
- Úterý 11. listopadu 2014 v 7:55® cormoran
olda> To je ideální velikost, takový má babička ráda. Vzal bych je všechny, než se stihnou kontaminovat Labem a budou nepoživatelný
Piraňa vyndal štiku bez lanka, tak mu napiš zprávu, ať Tě to naučí
Třeba ale, až si to přečte, tak napíše sám od sebe.
- Pondělí 10. listopadu 2014 ve 14:42® cormoran
Kde byl Pípa o víkendu? Buď mu došly jedy a Rákosky měly zavřeno, nebo už se na to konečně vys*al
- Pondělí 10. listopadu 2014 v 8:16® cormoran
línka> Si dovoluješ bahňáka nazvat rybou?
- Úterý 4. listopadu 2014 v 15:45® cormoran
- Diskuze: Sumcařina
Jose.Pepe> Dneska fotky nefrčí, dneska frčí správná teplota v udírně a hladová celá dědina
- Úterý 4. listopadu 2014 v 7:53® cormoran
hrdobec> Já myslím, že Tě doma neudrží, to by Tě museli přivázat k radiátoru
- Úterý 4. listopadu 2014 v 7:52® cormoran
Jose.Pepe> Až do toho kousne 150+, tak věřím, že ho úspěšně zdoláš.
- Pondělí 3. listopadu 2014 ve 13:21® cormoran
Jose.Pepe> To je zvláštní člověče. Měl by se na to aspoň občas nějakej ten pulec pověsit. Při velikosti nástražek, co jsi psal, by měla tahle motnáž stačit. Já osobně používám teda ty dvounulky a větší už celkem nerad, páč mám rád menší háky, ale myslím, že tam problém není.
Mně se jeden rok stávalo něco podobnýho. Vždycky jen urazil trhačku a většinou byla pryč ryba. Pak jsem měl ale záběr ještě za světla a po neproměněným záseku jsem viděl, že mi ryba s kačenou ještě pumpuje. Nechal jsem jí tam chvíli jezdit na volno a vzal to znovu. Nechal jsem ho metr ujet a pak už po záseku visel. Měl tak šedesát a vyskočil si na cejna, podle mě k třiceti cm. Pár dní na to jsem se dozvěděl, že tam organizace vysypala sumce z nějakýho rybníka, kterej se zasypával. Místní je tahali na rybičky, nechávali zažrat a dneska je tam skoro hovno. Ale když přijde ryba, tak je pěkná.
Podle mě to budeš mít stejný. Sázíš nástražky těmhle mimčům do hnízda
Tento příspěvek byl editován 3.11.2014 12:22:45 uživatelem cormoran.Když to vezme aspoň jedlej, tak musí viset buď jak urve trhačku, nebo se sekne o vypruženej prut.
- Pondělí 3. listopadu 2014 ve 13:12® cormoran
David H.> Tak tak
- Pondělí 3. listopadu 2014 ve 12:26® cormoran
Jose.Pepe> Rybu strhne většinou malý kotě. Jaký používáš montáže?
- Pondělí 3. listopadu 2014 ve 12:23® cormoran
hrdobec> Ne vždycky, ale Tobě častěji než jiným smrtelníkům
- Pátek 31. října 2014 v 16:06® cormoran
Jose.Pepe> Já myslím, že je chyba jinde. Chodíme většinou tři a dva znás dáváme takhle velký podvoďáky. Rozdíl v počtu záběrů oproti kolegovi, kterej má raději menší splávky, je v podstatě nulovej. V neděli jsem byl naposled, vyndal jsem 145ku a ani v chladný vodě mu stovkovej nevadil.
- Středa 29. října 2014 v 15:47® cormoran
Jose.Pepe> Ono je to asi jedno. Já mám (většinou hlavně kvůli silnějšímu proudu) stovky a taky se na to občas něco pověsí. Nástražky používám stejný.
- Středa 29. října 2014 v 15:44® cormoran
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Koňopárek> Záleží na tom, jestli používáš podložku, klinik a fotíš se s rybou s hlavou nakloněnou do strany. Pak by se dalo to pytláctví asi prominout.